Бажаю всім здоров’я! Хочу запропонувати Spyderco Smock C240ALCWP Оригінальний ніж, привезений зі США. Абсолютно новий, діставався лише для фото та відео! Складається враження, що Spyderco зробили ставку на модель Smock, адже за останні півроку випустили 3 ексклюзивні версії. Одну з таких я і хочу запропонувати Замість G-10 чи карбону маємо алюмінієве руків’я, яке зробило ніж лиш трохи важчим (~10г). Через це, кастомізувати Smock тепер не обов’язково, навіть попри те, що на нього існує купа накладок тощо. Маємо фірмовий сатин на клинку CruWear з увігнутими спусками (замість звичайної S30V); зручну ергономіку; можливість гарно ‘’поклацати’’ ножом. В усьому іншому – давно-відома і зарекомендована модель Характеристики: Загальна довжина: 201мм; Довжина клинку: 87мм; Товщина клинку: 3мм; Обробка клинку: Satin; Сталь: CPM CruWear; Замок: Compression Lock; Матеріал руків’я: Aluminum; Кліпса: 2 позиційна; Вага: 114г; Країна-виробник: Taiwan. ЦІНА: 290$ (тільки продаж) Моє відео: Мої інші теми: