Складний ніж Spyderco Smock Aluminum Compression Lock CPM CruWear

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем Mesmerizing_dogma, 8 чер 2025.

1. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    289
    Адреса:
    Київ
    Бажаю всім здоров’я!

Хочу запропонувати
    Spyderco Smock C240ALCWP

Оригінальний ніж, привезений зі США. Абсолютно новий, діставався лише для фото та відео!

Складається враження, що Spyderco зробили ставку на модель Smock, адже за останні півроку випустили 3 ексклюзивні версії. Одну з таких я і хочу запропонувати

Замість G-10 чи карбону маємо алюмінієве руків’я, яке зробило ніж лиш трохи важчим (~10г). Через це, кастомізувати Smock тепер не обов’язково, навіть попри те, що на нього існує купа накладок тощо.

Маємо фірмовий сатин на клинку CruWear з увігнутими спусками (замість звичайної S30V); зручну ергономіку; можливість гарно ‘’поклацати’’ ножом. В усьому іншому – давно-відома і зарекомендована модель

Характеристики:
    • Загальна довжина: 201мм;
    • Довжина клинку: 87мм;
    • Товщина клинку: 3мм;
    • Обробка клинку: Satin;
    • Сталь: CPM CruWear;
    • Замок: Compression Lock;
    • Матеріал руків’я: Aluminum;
    • Кліпса: 2 позиційна;
    • Вага: 114г;
    • Країна-виробник: Taiwan.
    ЦІНА: 290$
    (тільки продаж)

Моє відео:

Мої інші теми:

Images:

1.jpg
    2.jpg
    3.jpg
    4.jpg
    5.jpg
    6.jpg
    7.jpg
    8.jpg
    9.jpg
    Андрій Линенко подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Удобный в использовании складной нож Browning, идеально подходящий для широкого спектра бытовых зада...
      155 грн.
    2. Ніж виробництва Франціі тм Sabatier inox France Товщина обуху 3 мм Без люфту
      250 грн.
    3. Продам Мультитул Leatherman Bolster у практично новому стані. Все намагався відобразити на фото.
      1 грн.
    4. Товар новый , ручной работы В комплекте идет ТОЛЬКО сам нож и кожаный чехол * Общая длинна в разложе...
      888 грн.
    5. Продам Мультитул Gerber Suspension NXT, у робочому стані. Характеристики в мережі. Все намагався від...
      420 грн.
  3. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    289
    Адреса:
    Київ