Складний ніж McNees Dixon Atomic Stonewash CPM MagnaCut NEW

Dieses Thema im Forum "Ножі та мультитули" wurde erstellt von Mesmerizing_dogma, 25. Juli 2025 um 10:25 Uhr.

1. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Бажаю всім здоров’я!

Оригінальний ніж, привезений зі США. Абсолютно новий, діставався лише для фото та відео!

Ножі від McNees Knives деякий час були популярними у Штатах, та й у нас теж, але пройшло достатньо часу, аби на ринку з’явилася якась нова модель. Прототипом Dixon, який я і хочу запропонувати, стала кастомна версія, яку Джонатан робив у 2010-х роках, що зазнала доволі кардинальних змін

Це повнорозмірний ніж, відчувається великим, але насправді за розмірами як Paramilitary 2; як і у випадку з MAC 2, маємо гарне співвідношення клинка до руків’я; фірмовий atomic-фініш, який приховуватиме сліди експлуатації; чудову механіку, дітент та отвір для відкриття; вперше – контуроване зручне руків’я з мікротекстурою; клинок з увігнутими спусками

Як і MAC 2, вийшов гарний робочий ніж, але, на мою думку, з певними покращеннями. Попередня модель мала специфічну ергономіку і дітент, а у випадку з Dixon – таких проблем немає. Ніж створено у стилістиці McNees, і цілком вписався в асортимент виробника

Характеристики:
    • Загальна довжина: 210мм;
    • Довжина клинку: 94мм;
    • Товщина клинку: 3,9мм;
    • Обробка клинку: Atomic Stonewash;
    • Сталь: CPM MagnaCut;
    • Замок: Frame Lock;
    • Матеріал руків’я: Titanium;
    • Кліпса: 1 позиційна;
    • Вага: 153,3г;
    • Країна-виробник: USA.
    ЦІНА: 715$