Складний ніж Microtech Scarab II Gen II D/E-S Sand Full Serrated M390MK

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем Mesmerizing_dogma, 28 бер 2025.

1. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    289
    Адреса:
    Київ
    Бажаю всім здоров’я!

Хочу запропонувати
    Microtech Scarab II D/E-S Gen III Sand Full Serrated 1180-3 SN

Оригінальний ніж, привезений зі США. Абсолютно новий, діставався лише для фото та відео!

Scarab нового покоління отримав нову-стару форму клинка, яку ми могли зустріти на першому поколінні ножа. Така форма дістала назву D/E-S, що означає double edge-single. У поєднанні з серейтором вийшов дуже практичний клинок.

Також серед оновлень можна назвати руків’я, яке тепер роблять з 7075 алюмінію, а піщаний колір виглядає, на мою думку, відмінно, особливо у поєднанні з церакотовим клинком.

В усьому іншому – це вже відомих багатьом відомий Scarab з легкою механікою.

Характеристики:
    • Загальна довжина: 233мм;
    • Довжина клинку: 102мм;
    • Товщина клинку: 4,1мм;
    • Обробка клинку: Cerakote;
    • Сталь: M390MK;
    • Матеріал руків’я: 7075 T6 Aluminum;
    • Кліпса: 2 позиційна;
    • Вага: 166г;
    • Країна-виробник: USA.
    ЦІНА: 565$
    (тільки продаж)

Моє відео:

Мої інші теми:

Images:

1.jpg
    2.jpg
    3.jpg
    4.jpg
    5.jpg
    6.jpg
    7.jpg
    8.jpg
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 1 шт.)
      Ніж фліпер Викидний SOG Flash Tanto сатин (білий). Повнорозмірний ніж з напівавтоматичним викидом кл...
      199 грн.
    2. Продам ніж Victorinox Classic, незважаючи на свої скромні розміри, допоможе в будь-яких умовах виріш...
      190 грн.
    3. Ніж міцний складний виробництва Франціі Без люфту Лезо тримається дуже міцно. Товщина обуху 2-2,2 мм...
      290 грн.
    4. (в наявності 2 шт.)
      Камінь точильний новий виробництва Франціі Ціна за 1 шт.
      350 грн.
    5. Нож мультифунциональный Royal. Клинок из какой-то японской нержавейки. Состояние на 5- из 5ти. Все...
      290 грн.
  3. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    289
    Адреса:
    Київ