Складний ніж Microtech Scarab II Gen II D/E-S Sand Full Serrated M390MK

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем Mesmerizing_dogma, 28 бер 2025.

1. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    289
    Адреса:
    Київ
    Бажаю всім здоров’я!

Хочу запропонувати
    Microtech Scarab II D/E-S Gen III Sand Full Serrated 1180-3 SN

Оригінальний ніж, привезений зі США. Абсолютно новий, діставався лише для фото та відео!

Scarab нового покоління отримав нову-стару форму клинка, яку ми могли зустріти на першому поколінні ножа. Така форма дістала назву D/E-S, що означає double edge-single. У поєднанні з серейтором вийшов дуже практичний клинок.

Також серед оновлень можна назвати руків’я, яке тепер роблять з 7075 алюмінію, а піщаний колір виглядає, на мою думку, відмінно, особливо у поєднанні з церакотовим клинком.

В усьому іншому – це вже відомих багатьом відомий Scarab з легкою механікою.

Характеристики:
    • Загальна довжина: 233мм;
    • Довжина клинку: 102мм;
    • Товщина клинку: 4,1мм;
    • Обробка клинку: Cerakote;
    • Сталь: M390MK;
    • Матеріал руків’я: 7075 T6 Aluminum;
    • Кліпса: 2 позиційна;
    • Вага: 166г;
    • Країна-виробник: USA.
    ЦІНА: 565$
    (тільки продаж)

Моє відео:

Мої інші теми:

Images:

1.jpg
    2.jpg
    3.jpg
    4.jpg
    5.jpg
    6.jpg
    7.jpg
    8.jpg
  2. Цікаві лоти

1. Елегантний складаний ніж Asset стане надійним помічником на поясі його власника. Asset надзвичайно р...
      570 грн.
    2. Ніж виробництва Франціі Товщина обуху 2 мм Люфт відсутній
      180 грн.
    3. (в наявності 1 шт.)
      Чехол для мультитулa Grrber MP600 и ему подобных. Изготовлен из оригинальной кордуры 1000D Multicamo...
      355 грн.
    4. продам мультитул Gerber MP600 Black oxide (USA), у практично новому стані. Опис - Мультитул Gerber M...
      1150 грн.
    5. Лезо коване з ресори товщиною 3+ мм , загартоване до 60 од протравлене в кислоті. Ручка з ясеня фарб...
      1475 грн.
  3. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    289
    Адреса:
    Київ