Бажаю всім здоров’я! Оригінальний ніж, привезений зі США. Абсолютно новий, діставався лише для фото та відео! На 2025 у Pro-Tech заплановані 2 колаборації: з Chaves, яку вже пропонував, і з Vero Engineering, яку хочу запропонувати зараз. За основу взято класичну модель Synapse дизайну Joseph Vero, яку оформили у виконанні Pro-Tech Маємо доволі приємну мікарту з лицьової частини, через що ніж має незначну вагу; сильну пружину; фірмову кліпсу Vero глибокої посадки з прихованими гвинтами; ергономічне руків’я. Зазвичай я пишу, що ножі Pro-Tech мають люфти, але не у цьому випадку Як і колаборацію з Chaves, вважаю цю теж вдалою. Вийшов гарний робочий автомат, з незвичним виконанням від дизайнера, який вже заробив собі певне ім’я в індустрії Характеристики: Загальна довжина: 207мм; Довжина клинку: 87мм; Товщина клинку: 3,2мм; Обробка клинку: Stonewash; Сталь: CPM MagnaCut; Замок: Plunge Lock; Матеріал руків’я: Micarta + Aluminum; Кліпса: 1 позиційна; Вага: 96г; Країна-виробник: USA. ЦІНА: 325$ (тільки продаж) Моє відео: Мої інші теми: Spyderco Smock Microtech Scarab II Gen III McNees Dixon Hinderer XM-18 Bowie NF Titanium