Складний ніж Benchmade Mini Bedlam Marble Carbon Fiber Stonewash CPM S90V

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем Mesmerizing_dogma, 13 сер 2025.

1. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    303
    Адреса:
    Київ
    Бажаю всім здоров’я!

Оригінальний ніж, привезений зі США. Абсолютно новий, діставався лише для фото та відео!

Хочу запропонувати перевипуск однієї з цікавих моделей від Benchmade – Mini Bedlam у преміальному, як каже компанія, виконанні

Маємо харизматичний клинок форми scimitar зі сталі S90V; карбонове руків’я з чіпкою текстурою; бронзове PVD покриття на кліпсі, бекспейсері, біля осьового та на шпениках. Ніж має агресивний вигляд, прикрашений топовими матеріалами

Я дуже рідко пропоную ножі від Benchmade; з усього того, що вони зараз роблять – це одна з найцікавіших, особисто для мене, моделей

Характеристики:
    • Загальна довжина: 215мм;
    • Довжина клинку: 89мм;
    • Товщина клинку: 2,9мм;
    • Обробка клинку: Stonewash;
    • Сталь: CPM S90V;
    • Замок: Axis Lock;
    • Матеріал руків’я: Carbon Fiber;
    • Кліпса: 2 позиційна;
    • Вага: 131г;
    • Країна-виробник: USA.
    ЦІНА: 425$
    (тільки продаж)

Моє відео:

Мої інші теми:
    Microtech Scarab II Gen III D/E-S
    Spyderco Smock
    Microtech Scarab II Gen III
    McNees Dixon
    Hinderer XM-18 Bowie NF Titanium

Images:

1.1.jpg
    2.2.jpg
    3.3.jpg
    4.4.jpg
    5.5.jpg
    6.6.jpg
    7.7.jpg
    8.jpg
    Останнє редагування: 19 сер 2025
    Андрій Линенко подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Легкое б\у , полностью рабочее состояние Вы получите именно тот товар , который на фото в лоте * -Лю...
      155 грн.
    2. Легкое б\у , полностью рабочее состояние Вы получите именно тот товар , который на фото в лоте * -Лю...
      462 грн.
    3. Товар новый , ручной работы В комплекте идет ТОЛЬКО сам нож и кожаный чехол * Общая длинна в разложе...
      236 грн.
    4. Легкое б\у , полностью рабочее состояние Вы получите именно тот товар , который на фото в лоте * -Лю...
      521 грн.
    5. Легкое б\у , полностью рабочее состояние Вы получите именно тот товар , который на фото в лоте * -Лю...
      204 грн.
  3. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    303
    Адреса:
    Київ