Покладіть 1 копійку ссср і поряд гвіздок. 5 разів монетку побачить а на 6 ні...Даже снайперкой Це питання тут в якісь темі обговорювалось- пошукайте
Камради я від копу настільки далекий наскільки це можливо. Окопи копав, бліндажі рив, але металодетектори то темний ліс. Мені що цифровий що аналоговий, що все різноманіття котух от ні про що взагалі не каже. Мені потрібна порада який МД (марка а не специфікація), купити щоб не переплачувати гроші за непотрібні в цій задачі функції, щоб був простий в роботі, невибагливий, і бачив невеликі об'єми металу на невеликій глибині. Невже це непідйомна задача? Військові МД як на мій погляд найбільш примітивні, щє й важкі...
Спробуйте звернуться до Роми Коваля, він волонтер, мастер по МД і блогер, допомагає саперам з МЧС, він краще зможе пояснить:
Ви мене вибачте, але подивіться на те відео. Імпульсний МД за 3500 грн.??? Подивіться на ціни МД його виробництва, для ЗСУ. І ціни, на подібні МД, але інших виробників. Мені здається, що це не волонтерство. За 2500 можна було б продавати подібні МД, але в вологостійкому виконанні, та адаптовані до використання в бойових умовах. Спочатку варто дізнатися, наскільки далеко ті МД ворог чує вухами. Я ж Вам написав - зверніться до саперів, які знаходяться недалеко від Вашого підрозділу. Ви шукаєте МД, а потрібно знайти того, хто має таке мислення, яке дозволило б розміновувати територію, з мінімальним ризиком. Сапери можуть підказати які МД не купувати, і пояснити що неможна робити. В цій справі може бути багато "підводних каменів". А хороші сапери можуть знати особливості мінування ваших позицій, і пояснити, на які паскудні міни можна нарватися. Мені здається, що з таким підходом - "яку марку МД купити", може бути що безпечнішим буде розмінування за допомогою "грабель" з довгою ручкою, і сталевого щитка для захисту від осколків.
В тро саперами становляться так - "по штатці ти тепер сапер." Що такий сапер зможе мені розповісти? У перші дні початку наступу дві третини саперів - 200/300. Приїхали збройники одна з новостворених бригад, там з саперами все щє гірше. Я чому сюди пишу? Бо тут люди близькі до копу, і як я сподівався можуть щось порадити. Я ж не прошу порад на кшталт як зняти розтяжку, як витягнути міну, і т.п. Питання саме що до приладу. Щоб бачив метал(а це його пряма функція) і щоб не переплачувати за зайві плюшки.
Я уважно прочитав це. Керуючись принципом, старий воїн - мудрий воїн, я й запропонував Вам звернутися до тих, хто вже хоч щось бачив, за порадами. Бо Ви мабуть, взагалі не розумієте на що нариваєтеся. Мені здається, що краще було б написати в тому розділі, який не для новачків. Наприклад, є вже подібна тема, і в ній можна задати питання. https://reibert.info/threads/potriben-metaloshukach-minoshukach-help.1356228/
Ви правильно запитали, але є одне "але". Як я розумію, Ви приладами не користувалися раніше. При роботі з ним, шукає не прилад, а його оператор, який має розуміти, що відбувається, мати досвід. Ось це головне. А прилад - то вже вторинне питання. У мене товариш старим Вайтсом взуває по мінах саперів з новими і крутими апаратами, бо він копає вже років з 30, а тому добре розуміє, що сигналить. Тому народу важко відповісти на задане Вами питання.
Металошукач Nokta Simplex+ можно расматривать как что то серьезное и на перспективу? Если учесть что у меня сейчас вообще мд4030))
Є на форумі профільна тема про Нокти- запитайте там https://reibert.info/threads/nokta-makro-simplex.1086447/
Дядьки допоможіть мені, є варіант придбати металошукач Garret Euro Ace 350 в подгон накине рюкзак та навушники, а ще котушка найсильніша на цей прилад, ходили на два копа тільки з нею та як почалась війна люди переїхали та встигли його забрати але коробку забули. Розказали що цей апарат привезений за кордону(по серійнику пробивав то база не бачить ( https://www.garrett.com.ua/documents/Reference-work/serial.html ) Купляв набір за 21к ще закордоном а зараз продає за 12к можу скинути фото, чи стоїть придбати собі такий прилад?
Я б за такі гроші дивився б якісь Нокти. Сімплес і вище. Вирішувати вам . Можливо це моя предвзята позиція до асьок. https://reibert.info/threads/metaloshukachi-nokta-macro-simplex-vo-2-78-novi.1397290/ Ось , в Радевана можна новий взяти. Подивіться порівняльні тести і вирішіть для себе.
За 12 можна взяти б.у. у гарному стані 1. Мультикрузер 2. Гарет АТ про 3. Мінелаб хтера про Всі прилади класні, вдвічі крутіші за евроаську, але треба шукати і домовлятися з продавцем