Tesoro Tejon

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем JEEM, 12 лют 2010.

1. SEREGA87

SEREGA87 Leutnant

Повідомлення:
    2.075
    Адреса:
    Киев
    1. (в наявності 5 шт.)
      Пінпоінтер підводний GP-Pointer GT-110 металошукач помаранчевий Хороша чутливість як на малі, так і...
      750 грн.
    2. Новый GT 110 + обновленный чехол и тренчик,+ крона и защитный колпачек..все одним лотом...смотрите д...
      625 грн.
    3. Опис: Компактний портативний цілевказівник GP-Pointer – це зручний та корисний інструмент для пошуку...
      500 грн.
    4. Данный корпус рассчитан для установки герконового выключателя (установлены магниты на поворотном кол...
      300 грн.
    5. Пінпоінтер Garrett Pro-Pointer відзначається високою чутливістю та швидкістю реакції, що робить його...
      1100 грн.
  2. se_zar

se_zar Obergefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    11
    Повідомлення:
    83
    Адреса:
    Україна
    С начала сезона использую 8 Ni-Zn 2500mWh PKCELL AA 1,6В - всё отлично и без переделок.

3. Убийца полей

Убийца полей Stabsgefreiter

Повідомлення:
    402
    Адреса:
    г.Ровно ул.Коновальця-26 кв5
    Добрий вечір панове!Цю тему хочу створити,для тих хто юзає борсука,і в кого які наушники,і чи можна пристосувати до тесоро безпровідні наушники?З повагою Олександр!

iks- та OSTEON подобається це.
  4. yuraura

yuraura Stabsgefreiter

Повідомлення:
    462
    Адреса:
    Украина.
    Беспроводные наушники можно. У меня были наушники Питон, работали отлично.

5. Убийца полей

Повідомлення:
    402
    Адреса:
    А где такие наушники можно приобрести?С увж!

OSTEON подобається це.
  6. yuraura

yuraura Stabsgefreiter

Повідомлення:
    462
    Адреса:
    Украина.
    Сейчас наверное уже ни где. По-моему они не делаются с 12 года.

OSTEON подобається це.
  7. Убийца полей

Повідомлення:
    402
    Адреса:
    Мне предлагают Детехникс, говорят что тож подходят,дороговато конечно 2400гр,зарядка держыт 6 чясов, ето пока новые,а потом?

OSTEON подобається це.
  8. yuraura

yuraura Stabsgefreiter

Повідомлення:
    462
    Адреса:
    Украина.
    Оно Вам надо за 2400? На борсуке также пользовался гаретевскоми ушами , тоже нормально.

OSTEON та Чкалов подобається це.
  9. Шафраник

Шафраник Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    25
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    50
    Повідомлення:
    407
    Адреса:
    Проскурів
    доброго усім тежонщикам......юзаю такий прибор 4тий рік ..наушники використовую.. koss qz 99.. купувались в сша 50 до ... просто супер ....

iks- та OSTEON подобається це.
  10. Убийца полей

Повідомлення:
    402
    Адреса:
    Я купив собі Детехнікси теж нормально,тільки трохи дорогі.Хочу купити собі ще Голд Сікер в напарники до тежона,кажуть що він трохи кращий по КР і ЧК,але тежона продавати не буду хороший прибор,єдиний його недолік крупну мідь погано бачить,оловянисту бронзу та золото в залізо трохи бє ,а так все непогано,вже привик до нього.А ви на яких настройках по кр і чк ходите?

iks-, rezident77, OSTEON та ще 1-му подобається це.
  11. Шафраник

Шафраник Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    25
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    50
    Повідомлення:
    407
    Адреса:
    Проскурів
    на черняхівськи поселеннях які замусарені 1й дискрім на ірон ..2й між ірон і фойл ...і копаю усе що повторується хоть трохи у другому дискрімі ...результат ..динаріїв усіх загалом штук під 300... золота ароматниця... золота лунниця... срібні фібули.... кель.. бронзові наконечники і т д ... якщо поселення не замусорене то 1й дискрім після щолчка 2гий на ірон і рию усі глибокі і тихі сигнали ......на рахунок міді не згідний .там де прошка і терка 705 показували глибоке залізо я викопав петровський мідний хрестовик 1723 року ..... короче кажучи більше риєм більше знаходим .......

iks-, se_zar, Adolf Becker та 2 іншим подобається це.
  12. Шафраник

Шафраник Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    25
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    50
    Повідомлення:
    407
    Адреса:
    Проскурів
  13. Убийца полей

Повідомлення:
    402
    Адреса:
    Я раніше ходив на першому фоіл і на другому фоіл,знахідок було багато, осбливо монет, золоті -срібні обручки. про срібні монети то вопше мовчу особливо середньовічні,чешуя.А цієї осені,знайшов місце по черняхах,і якось, я на поверхні візуально знайшов фібулу,провів катушкой,а тежон ледь хрюкнув,і то залізом.Я поставив перший дискрім на айрон другий на фоіл,тут на айроні сигнал на фоілі ноль,ай думаю копну,викопую невеличкий енколпіон,і тоді вже я зразу поняв цей прибор.Прийдеться тепер всі містя, де я ходив на фоілі знов прочухувати.Попробую ще так як ви написали походити,я раніше пробував,але ходив тоді по царизму там мусору стільки,що то, просто не реально.А є такі поля,осбливо де черняхи, мокрий чорнозем,металошукач дуріє,що ви робите в цьому випадку?Зменшуєте чуйку?З якою катушкою ходите по черняхах,я більшість ходжу з торнадо,є штатна ,хантер.Розпитую вас бо в мене немає стільки стажу з цим прибором як у вас,я з ним ходжу чуть більше року,як тільки купив його,думав зразу продати,тяжко було його освоювати,так щоб копати що небуть, то питань нема,а знахідки хороші пішли не зразу.

iks-, Adolf Becker, Шафраник та ще 1-му подобається це.
  14. Шафраник

Шафраник Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    25
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    50
    Повідомлення:
    407
    Адреса:
    Проскурів
    катушка в мене детеч 13 чорна ....перший дискрім весьчас на грубше ...другий вище фоіл не ставлю бо пропускає срібло. чешуйки динарики просто непачить ... першим дискрімом просто ловлю сигнал а другим уже обробляю...якщо сильно мокро то скидаю чуйку ...то нормально для усіх приборів...а саме головне якщо дійсно місце жирне і хороше то ставлю на алл метал і пішов просто шурф копаю усе під ряд ... але тільки тихий глибокий сигнал ..бо верх уже зібраний давно конкурентами .....робота не злегких ......таким чином знайшов лунницю ......саме головне тільки навушники ........без навушників рию металолом ..5.. 10к г везу постійно .....

iks-, Adolf Becker та OSTEON подобається це.
  15. Убийца полей

Повідомлення:
    402
    Адреса:
    Да тежон металолом любить, од крупняка вопше балдіє,часом на металоломі заробляю більше ніж на знахідках,як на жирне місце попаду.

se_zar, Adolf Becker, OSTEON та ще 1-му подобається це.
  16. Шафраник

Шафраник Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    25
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    50
    Повідомлення:
    407
    Адреса:
    Проскурів
    у мене таке саме ..інакше з ци прибором не получяється в даному випадку у мене .....:rolleyes:

Adolf Becker та OSTEON подобається це.
  17. yuraura

yuraura Stabsgefreiter

Повідомлення:
    462
    Адреса:
    Украина.
    Здравствуйте. Был и у меня бурсук. Металлом отлично слышно, легко отличить от цветного. Поставьте озвучку в режим vco, можете в домашних условиях тест сделать. Отпишитесь тогда если разница. У меня после борсука много приборов было, для меня он самый лучший. Катушки были торнадо, продал(очень тяжелая) купил брюнетку-катушка класс.

iks-, Иван1974, Adolf Becker та 2 іншим подобається це.
  18. yuraura

yuraura Stabsgefreiter

Повідомлення:
    462
    Адреса:
    Украина.
    Насчёт метоллолама, последний сезон вообще не копал (отлично розличаеш) только металлопластику и денарии. Наки отлично цепляет, борсуком накопал их больше чем всеми приборами вместе взятыми.

iks-, Adolf Becker, OSTEON та ще 1-му подобається це.
  19. Шафраник

Шафраник Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    25
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    50
    Повідомлення:
    407
    Адреса:
    Проскурів
    я таксамо чую що то металолом .....а копаючи металолом я копнув і акінак і гра .....;) а наконечники стріл ......

OSTEON подобається це.
  20. Adolf Becker

Adolf Becker Leutnant

Повідомлення:
    1.205
    Адреса:
    Fatherland
    Надумав брати Тежон,що порадите,яку катуху? Дискавері як себе показує?
    З пов.

Blitzwinkel подобається це.
  21. Шафраник

Шафраник Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    25
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    50
    Повідомлення:
    407
    Адреса:
    Проскурів
    ви добре подумали перш ніж придбати такий специфічний прибор ?.....

OSTEON подобається це.
  22. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.797
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    А в чём его специфичность?

23. Шафраник

Шафраник Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    25
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    50
    Повідомлення:
    407
    Адреса:
    Проскурів
    однотональність ....це дуже багатьох розчаровує....немає спідометра:)....

makuha та OSTEON подобається це.
  24. Шафраник

Шафраник Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    25
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    50
    Повідомлення:
    407
    Адреса:
    Проскурів
    но якщо твердо надумали то......дуже легенький чотири пять годин пошуку ніпочому....неломається....катушка у мене детеч ультімейд 13 купував тут на форумі з гарантією. .легесенька з торнадо незрівняти у мене працює супер навушники обовязково .навушники я придбав по рекомендації камрада osteon який создав цю тему за що йому великий превеликий распект і уважуха .....з повагою

Blitzwinkel, Adolf Becker та OSTEON подобається це.
  25. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.797
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Та это - чепуха, особенно на мусорках, где постоянное рычание на железный мусор двух- и многотональных приборов выносит мозги.... Лучше пусть пищит редко, но метко, чисто на цветные цели. И Тесорки вроде все однотональные, ЕМНИП, Вайтс ИДХ(Классик) в оригинале - тоже. Это уже наши умельцы делают их двухтональными, добавляя в схемы необходимые узлы

Adolf Becker та Шафраник подобається це.