Добрий вечір. Прошу шановне товариство поставити мені та моїй авантюрі. Придбав металошукач Golden ACE з котушкою NEL FLY, крутив сам, в телефонному режимі крутили з продавцем. Результат мене розчарува. Гвіздок 70 мм. дає подвійний кольорово-металевий відгук. Для мене. Для продавця в тел. відео зв'язку все ідеально. В мене друзі ведмеді. Прибор повернув. Втратив тис. гривень. Катушку ставив на штангу. Напевно потертості. Хоча. Біс з ним. Але. Давно придивлявся до такої схемотехніки. Детеч кошутуют за 25, нажаль Уви, фіаско. Прошу гляньте пару кіно. Для мої блондинки на 28 кГц даний гвіздок класичний чорний. Сиджу і думаю може дійсно мої друзі ведмеді. Хоча ходжу на поліфонії з деусом. На циферки не дивлюсь. Таке. Дякую за розуміння.
Мабуть аналог просто не ваше. Такі цілі даватимуть змішаний сигнал, але як на мене тут таки зандто. Спробуйте дискриму накрутити.
Gordan13 ціна блока golden ace, це ціна нового RedGold в зборі ,якщо хотіли спробувати аналог мої рекомендації якраз за RedGold!Ціна якість
чому всих хто купив мд , зразу тягне на "рулі " і з ними ходить замість штатки ? ..дань моді , суперначитаність?, проста необізнаність - типу чим більше тим глибше .....
Всім привіт, підкажіть будь ласка, стою перед вибором Деус 2 лайт або Еквінокс 800, до цього були різні прилади, копати і по царізму і по ЧК
Теж схиляюся до еквіноксу, ціна зараз хороша на нього Як узагалі він по смітнику, гідно себе проявляє?
Всім привіт, підкажіть будь ласка, на Еквінокс 900 котушка відрізняється від 800? Чув що на 900 котушки з посиленими вухами, чи так це ?
Доброго дня. Вас в гуглі забанили? Спробуйте ввести запит, щось типу "яким пінпойнтером користуєтесь, райберт", або скористайтесь пошуком по сайту, видасть кілька тем, ось одна з них. https://reibert.info/threads/poradte-pin.1449683/
Та вроді не забанили, але якшо ви як і я пошукаєте, то знайдете канал Борсука де постійно хвалять лише турецьку нокту, як мд та і піни, звідси й питання. та купа застрарілив відео та інфи, типу рейтінг 2020 року, на форумі не знайшов, ваша підказка рішила.
Усе залежить від бюджету, можна і мінелаб про фінд 35 взяти, а можна китайський пін купити, усе впирається в гроші
Всім привіт, вкотре прошу поради, що ж вибрати Деус 2 лайт або Еквінокс 800? Може хтось переходив з Еквінокса на Деус 2 або навпаки, або є ті, хто має обидва ці прилади, який краще вибрати, як основний і єдиний прилад
Ніхто не підкаже. Комусь крякання Деуса - прекрасний звук, а комусь (як мені) - огидний... В пошукових характеристиках вони мало чим відрізняються. Я - за Еквінокс! Зараз хтось під моїм постом напише : "Тільки Деус, Еквінокс - муйня..." Поки не випробуєте самі обидва прибора, толку не буде.
Я вже писав, був Деус 2, були Еквінокс 600 та 900. Беріть 800-й і буде Вам єдиний прилад на всі види пошуку.
іщо там в еквіносі такрого скпер пупер- хіба що ціна космас а так звичайний мд. Фішер ф70 тіж самі можливості , якщо нема нічого на полі то жоден мд там нічого незнайде хіба що з своїми маНетками прийти.
Вже не один рік користуюся мінелабом - це сама надійність, один пластик чого вартий. Самий черствий ґрунт їм довбав - кінчик злегка тільки подряпався. До цього були самопали і китайська гидота - все це просто дитячий сміх, дешевi понти.
Фішер ф70 в кожній темі вже як панацея))). Скажу від себе, ф70 далеко не дотягує по глибині до еквіноксів. Та й ф70 має не такий швидкий відгук, по тугіше він від мінелабів. Особисто перевірено, і не раз...... З Повагою!