Помощь в выборе металлоискателя

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Mexx.85, 19 бер 2006.

1. Володимир84

Володимир84 Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    13
    Повідомлення:
    4.322
    Адреса:
    Слобожанщина
    Зараз маю Сімплекс ВТ та Апекс, Сіплекс 1 частота 15 кГц, Апекс змінні, але й цінова різниця трохи. Я радив би щось з цих двох. Маю також Деус 1, але він майже не буває в полях.

2. Цікаві лоти

1. Garrett400i металошукач в доброму стані користувався мало,2 катушки
      8800 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Терминатор 3, termin...
      190 грн.
    3. Нові навушники для металошукача
      500 грн.
    4. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Терминатор трио, ter...
      190 грн.
    5. Металлоискатель Tianxun TX-850 является уникальным среди кладоискателей металлодетектором, благода...
      4290 грн.
  3. Roikk

Roikk Schütze

Повідомлення:
    35
    А в чому кратко різниця між F70, та F75, не по ттх а по роботі, в чому основна різниця? Ну і по f75 там я так і не розібрався + LTD Black.... що воно таке, різні F75 чи що?

Сімплекс ні, с першим сімплекс + трохи походив - не моє.
    Апекс так розглядаю, але там свої мінуси, так по ттх він самий потужний мультічастота + одиночні частоти, а так у роботі не скажу що прямо дуже мені сподобався, озвучка капець повний, чорнить сильно, серед заліза не бачить цілі які бачать інщі детектори. Але в цілому розглядаю, глибина хороша, а також вибір частот добре підібраний, катушки є в наявності дешеві, тому варіант у цілому непоганий.

4. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.159
    Адреса:
    Україна
    Привіт. Якщо треба високочастотник, тоді не текнетікс Т2, а G2, ще китаєць ТХ850, ну і подібні менш вдалі клони фішера голдбага, всі на частоті 19кГц.
    У фішера70-75, т2, вікінга наче як частота 13кГц, теж клони.
    Сам нічого з перерахованого не мав, просто уточнення

Roikk подобається це.
  5. Captain Flint

Captain Flint Oberleutnant

Повідомлення:
    1.571
    Адреса:
    UA - today,

Garrett APEX:
    5 кГц, 10 кГц, 15 кГц, 20 кГц.

6. Roikk

Roikk Schütze

Повідомлення:
    35
    Апекс так, то я за текнетікси гама/омега написав що низкочастотні, недоглядів відразу.

7. Roikk

Roikk Schütze

Повідомлення:
    35
    Глянув G2 текнетікс так цікавий варіант, прийнамні по ттх, якщо він аппаратно процює на рівні F70-75, тільки частота більш висока то це навіть більш цікавий варіант.

8. Cladotrix

Повідомлення:
    10.159
    Адреса:
    Україна
    Гугліть фішер голд баг, а не ф70, десь приблизно такий же по ідеї функціонал у клонів перерахованих. Вникайте по прошивкам вдалим та датчикам, ту модель і беріть.
    Не працював я з жодним з них, просто виклав інформацію для роздумів з інтернету.
    "Народним" дешевим вважається тх850. Можна взяти блок, і докупити нормальний датчик. Вийде бюджетний комплект. На мочарах в низинах біля річок, кажуть працює краще масок, бо ті там вже казяться.

9. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212
    :smile_8:апекс фігня як і вся мультичастотність.. мультичастотність це вигадка для тих хто незнає фізику а вірить у магію :D:beer:

ivanunat@ukr.net та Wiking730 подобається це.
  10. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    неслухайте нікого , тільки мене Ф70 кращий за тх 850, а G2 ви фіг купите ібо б\у знайти за кордоном хіба що або в камраді купить за 20 тисч:beer:

11. Roikk

Roikk Schütze

Повідомлення:
    35
    Добре, почитаю подивлюсь що й як.

12. Roikk

Roikk Schütze

Повідомлення:
    35
    апекс доволі добре працює як одночастотник, по глибині в перерахунку на розмір катушки він добре бере, а мульті як я побачив у ньойго так собі. Але якщо казати взагалі то не скажу що мультічастотність фігня, у мінелаба вона працює добре, я бачу періодично як працює ванквіш, причому самий молодший 340, рубе він знахідки дай боже, рівень вищий ніж чим навіть у новой terra pro не кажучи вже про 505-705. У тих ванквіщів для мене інша проблема що немає катушок ніяких, хочеться повноцінну лінеку приборів взяти.

13. Roikk

Roikk Schütze

Повідомлення:
    35
    А чим коротко F70 відрізняється від F75? По ттх теж саме 13кгц, основні відмінності в роботі які?

14. Captain Flint

Повідомлення:
    1.571
    Адреса:
    UA - today,
    Для цього потрібно уважно почитати дві ТТХ та порівняти – все досить просто.

15. Captain Flint

Повідомлення:
    1.571
    Адреса:
    UA - today,
    Якщо ви братимете прилад, бажано також до нього щоб була снайперка, зайвою вона не буде від слова - ніколи.

Roikk подобається це.
  16. Володимир84

Володимир84 Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    13
    Повідомлення:
    4.322
    Адреса:
    Слобожанщина
    Апекс чудово працює на одній частоті.

Captain Flint подобається це.
  17. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    :D то нафіга тоді мультичастотність?... гламурний додаток до вартості ...

Schanz подобається це.
  18. Володимир84

Володимир84 Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    13
    Повідомлення:
    4.322
    Адреса:
    Слобожанщина
    Маю апекс, я б не казав що погано працює на мульті, який від неї толк точко не скажу, але знаю одне - знахідки є.

Captain Flint подобається це.
  19. Cladotrix

Повідомлення:
    10.159
    Адреса:
    Україна
    На солончаках не порівнювали роботу між мульти та звичайними частотами?

20. Captain Flint

Повідомлення:
    1.571
    Адреса:
    UA - today,
    Тестування золотих і срібних мішеней. Вердiкт - ЧУДОВО!!
    Пошук в морській воді, а це вже не понти. Знахідки є, i не тiльки у вас:beer:

21. radiodigger

radiodigger Gefreiter

Повідомлення:
    45
    Адреса:
    Kyiv
  22. Roikk

Roikk Schütze

Повідомлення:
    35
    Так все, продав свою xterrу, взагалі вона мене цілком влаштовувала як прилад, але просто нового щось захотілось бо вона в мене вже 14 років, просто нового різко захотілося і все тут.
    По Fisher 75 читав читав, напевно не варіант, як я зрозумів там потужні тільки якісь black special чи limited edition, щось таке(я запутався в них), але вони дорогі і він далеко не настільки потужний як він коштує. За quest q40 почитав, як я зрозумів щось не ахті він за свою ціну і по поїсковим характеристикам и по якості за шуми і глюки якись пишуть, перепрошивки и тп, короче мені після xterra таке навіть дико читати.
    Зараз основний варіант розглядаю quest q35, інформації мало, ютуб подивився, десь щось мабуть схоже на рівень хterra pro, кажуть болячок нема(но не факт звісно) але ціна норм та вибір частот доволі непоганий до 21кгц, а також важливе питання є чи нема до нього дешеві катушку різніх розмірів? Бо я на сайтах подивився катушки тільки к таким q5 10 20 40, щось до 35 моделі непобачив катушок, бо без катушок є інщі варіанти більш цікаві, вони потрібні як мінімум снайперка и більша за штатку, а щось не бачу до 35 моделі їх.

23. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    :smile_6: звичайно quest q35 ....:smile_8: відпишите потім.

Roikk та Omikron подобається це.
  24. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    6.977
    Адреса:
    Прокляте місце Червоної Армії
    Квест... Американський китаєць... Я би утримався від купівлі такого метиса... Хоча це лише власна думка, її необов'язково брати до уваги...

Captain Flint, Roikk та Schanz подобається це.
  25. Cladotrix

Повідомлення:
    10.159
    Адреса:
    Україна
    Ось трохи по квестам, щоб було зрозуміліше з чим матимете справу. Я вже надавав посилання, та думаю зайвим не буде.https://reibert.info/threads/remont-md-quest.1250439/

Roikk та Schanz подобається це.
  26. Captain Flint

Повідомлення:
    1.571
    Адреса:
    UA - today,
    Та чому ж цей прилад можна купити, але за умови - якщо не шкода своїх коштів, але + ще й головняки:D
    Це вже обов'язково треба брати до уваги.

BART28 подобається це.