Кощея не беріть,мав такого,ненадійний прилад.Фішера теж мав,можете брати,безвідказний прибор як Калаш.
хм... що там ненадійного? за три роки к25 ніц з ним небуло , аналогічно х45... за то й ж час в фішер cz крутілку міняв Надіслано від мого M2007J20CG, використовуючи Tapatalk
А мій череп,тобто,кощей через 9 місяців роботи поїхав до фортуни на ремонт.Фішер з 2012р працює і донині без жодних поломок (тільки з власної необережності зломав кришку відсіку акб)
якби Фішер не тупанув і випустив замість аля тюнінгованої лінійки Фішер Ф70 з 13, 19 та хоч і 48 кГц це був би супер мд якмй заткнув би за пояс всі оті деуси, еквінси і їм подібні. після куч мд, в тому числі Деуса, ММК перейшов знов на Ф 70.
Что , уже в продаже? Не долго мучалась старушка Думаю Бек остановится когда общее число приборов дойдет до цифры "50".
Всі три прилади-достойні. З вибраних Вами самим переспективним вважаю Еквінокс 600й.Він і для новачка не складний і в порівнянні з двома іншими Вам на копі не прийдеться ніяковіти.Користуюсь подібними,АТ про продав,тому порадив з особистих враженнь про прилади.
стукайте і вам відкриють таємницю... https://reibert.info/threads/xp-gold-maxx-power-obsuzhdenija-otzyvy-rekomendacii-naxodki.772435/
Вітаю всіх колег. Потрібна ваша порада. Маю намір придбати новий прилад. Бюджет до 2500 у.о. Цілі пошуку: скіфи, ЧК та КР. Місця давно всім відомі, б'ються роками. Поміж відносно рівних приладів, між глибиною та комфортом, буду надавати перевагу останньому. Раніше користувався Minelab X-terra 305, зараз ходжу з Makro Multi Kruzer з котушкою від Nokta Anfibio Multi. Як варіант, це може бути аналоговий прилад, так як на шкалу VDI не сильно орієнтуватися. Можливість використовувати навушники є обов'язковим критерієм. Наразі приглядаюся до Minelab CTX3030, на що ще, з наявного на ринку, ви вважаєте варто звернути увагу?
Особой разницы в приборах нет, они все практически одинаково работают. Если копаете КР-ЧК, то в курсе сколько там железа...и как раз мультичастотники там слепнут, ну разве что Эквинокс 800 можно... Лучший вариант - Деус лайт с Блондой. Выбор большинства копателей по КР\ЧК. (глубина\дискрим_на_мусоре\вес\цепкость)