на олх є парочка, але чим вже він краще за той же 75й якого валом у продажу, чи той же т2 хіба поступиться f70му? я взагалі думав макро мультики взагалі круті новинки, а Ви на давнішні прилади відкочуєтесь))) диво, коли усі гоняться за новизною з купою плюшок-наворотів та программ. Хоча Вам повірю з легкістю бо читав що мали їх вельми багато різних плюс Ви людина не рекламний троль а реальний тестер, тому навіть прислухаюсь до порад як би профі який мацав багато приладів для себе. Цікаво усе таки що побудило вернутись до фішероподібних які вже і з виробництв то зняті?
поки що там на олх нема нормального ф70. Мкрик невгадав з частотою5/14/19 не то 7/13/18 гут і поставлені на поток мд теж не то так як у діловера мд є процесу нема.Старичок фішер якість і налаштування індв.+детеч ультмейд 13 , ф75 вже поток і детеч під нього непляше.Так само з частотою і на Bug 19 утопія всі примочки в мд як мертвому припарка це те саме що добавили пару кнопочок в стіралкі і вже вона на 2 тис. більше а функції тіє самі. знайомий теж з деуса сплигує на є трак. я не рахую сибе профі так, любитель спрінтер з мд.
Підскажіть як визначити чи мд ася 250 не підробка ,чи все справне?хочу купити мд б/у і незнаю як перевірити даний мд заказую НП???Завчасно ДЯКУЮ
Проверить по номеру вот тут - https://www.garrett.com.ua/documents/Reference-work/serial.html Если официальный, то можно брать. Не официальный я бы не брал - где его делали, просто неизвестно. А исправность только в поле можно проверить, на почте максимум, что можно проверить, так это включается она или нет!
На представленому вами фото це катушка типу DD небазової комлектации F70, це якась приблуда з боку. Базова комлектацiя F70 йде ВИКЛЮЧНО з датчиком моно - элiпс, а не якесь DD (DD - це вiд F75) Базову комлектацiю дивіться на моєму фото:
Принципова відмінність між F70 і F75: F70 - єдиний в світі прилад який випускається серійно в базовій комплектації з датчиком 9’’ моно – элiпс. Другий прилад який випускається з моно - датчиком це Тежон. Але, в Тежона датчик моно не еліпс, а круглий. У F75 датчик 11 '' DD – еліпс (DD, а не моно) Моно – еліпс датчик в F70 добре бачить як дрібні монети типу чешуйка так і великі. У F75 датчик 11 '' DD - еліпс добре бачить середні монети і великі, а дрiбнi як би вже i не те пальто. Також моно - еліпс на смітнику краще ніж DD - еліпс, тому що в моно - еліпс робочий промінь більш сфокусований. Виходячи з цього, F70 - для битих перебитих місць це саме воно. Далi, на прiсних полях F70 з датчиком 9’’ моно – эллипс на монетi типу чешуйка положе кого завгодно, з пiв оберта (тому що тут рiвних йому нема)
Як на мене то моно еліпс не панацея, його хіба що замість снайперки використовувати на смітнику а купувати дд для глибини усе одно потрібно, тому брати 70й фішер ради катухи моно це дурня. 75 фішер має більш цікавих налаштувань хоча якщо вони не потрібні то датчик 11 дд добре бачить і чешуйки і крупні монети, у 75 го швидкості та дискриму вистачає ловити штаткою дрібноту плюс можна снайперку докупити. Сімдесята модель спрощена сімдесят пята для здешевлення, вона якось не прижилась бо брали більше 75тку. Хоча на зміну сімдесятому фішеру текнетікс випустив Teknetics Patriot, тому може фішер і зняв модель 70. Так би мовити поділили сфери у середині однієї корпорації)). Погугліть патріот, на мд арені є повно відео. До речі він має вже не моно датчик а дд.
До речі, моно датчик можна окремо купити. Але це кому і як? Воно потрібно - якщо воно потрібно і не більше.
Привіт,камради.Запитував в темі про деуса,то ще й тут запитаю:чи ніхто не чув про подорожчання мд,а то продавці мовчать як риби.В Росії це вже здається відбулось.
не те пальто Teknetics Patriot, причепили гавняну дд з того самого ф75 , теж саме і з G2 і бугом, наче однакові мд, а по функціям різні.
Доброго времени! Камрады кто пользовался аппаратами от Nokta? Какие реальные отзывы? По сезону хочу приобрести новый МД вот и думаю Deus или Nokta.
https://reibert.info/threads/nokta-makro-anfibio.1043621/page-2#post-11790984 https://reibert.info/threads/metalloiskatel-xp-deus.226898/
Камраден, Новый сезон на носу, и самое время начинать к нему готовиться. Вот в процессе подготовки у меня и родился вопрос: а что у нас сейчас на рынке приборов самое достойное? Сейчас поясню, что я имею ввиду... Я копаю не первый год. Юзал и всю линейку Гарретов, и Тежон, были выходы даже с самоделками, с Траком покопать успел, но свой выбор вот уже 5 лет как остановил на Деусе, и с тех пор ни разу не пожалел. Но время идет вперед, а компания ХП что-то медлит с новинками. Словом, Деус- это хорошо, но есть желание попробовать что-то новое. Как говорится - от добра добра не ищут. Но, всегда есть одно но... Нужна глубина. Когда я выбирал между траком и деусом, помимо техническх качеств мне было важным удобство прибора. Но стиль копа с тех пор немного поменялся, да и время не то - находок все меньше и меньше. Вот и задумался я, а не вернуться ли к Траку. Но... И вот оно, мое но - трак, реально, это 5 см от деуса. На поселении это много, и я сам был свидетелем, как человек шел за мной с траком, и у него был сигнал. Словом, с этой разницей я знаком. Но за эти 4 года вышли новые приборы у Болгар, появились Турецкие мд (мог ли я даже подумать, что буду серьезно размышлять о переходе на ТУРЕЦКИЙ мд...). Мне нужна глубина. На металлопластику кр и прочую дребедень по домонголу. Важна максимальная глубина на добивку мест. Это самый главный пункт в повестке дня. Буду благодарен отзывам РЕАЛЬНЫХ пользователей новых приборов (Макро, Маски,Vista, Quest итп), и, разумеется, Майнлэб. Хотелось бы услышать их сравнение с Деусом ( катушка средняя). Вопрос не в деньгах. Я даже реально поглядываю на серию Майнлэб ГПХ. Но с ними я не работал. Может, что вышло для Трака из катушек нового, или тот же ЗОЗО? Слышал, что пару уважаемых копателей ходят с ВИСТА ГОЛД. Этот прибор я даже в живую не видел. Как там новая модель Макро? Она вырывает Деус по глубине? Короче, мужики, нуждаюсь я в Вашей помощи. Только прошу, не флидить в теме людей, которые в руках не держали дорогих приборов, и очень радуются царским медякам. Я в курсе, что АСЯ на пинпоинте видит танк на 10 метрах, и есть чудо-самоделки за 3000 грн, которые вырывают трак по глубине в 5 раз, и вы им выкопали динарий на битом-перебитом месте после 10 камрадов с ЗОЗО. Без обид, но нужны отзывы людей, которые знают, что такое проф коп и осознают возможности своих приборов. Кто в Киеве живет, с меня кофе или выезд на коп в качестве благодарности за консультацию Заранее благодарю всех отозвавшихся, с Ув.
З детеч ульт мейд 13 на Фішері Ф 70 трак і деус тихо курять в сторонкі.Макро це той самий Деус тільки з іншої сторони.
Интересно. Про фишеры мало знаю. В работе видел, но прибор не впечатлил. Может, оператор был не опытен. Скажите, а какая разница будет с деусом. Скажем, если брать указанный набор на предметы типа крестиков или европейской средневековой монеты? Не великовата ли 13 катушка на мелочь? Спасибо.
Тут пас по тестам одне на місцях інше.Знаю що з макро рейсером з нел шнарпудером ціпляв наконєчніки і малі мідні дробинки там де пройшлися і аськи і траки з деусами .Повезло мабуть