Помощь в выборе металлоискателя

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Mexx.85, 19 бер 2006.

1. Svatik

Svatik Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.126
    Адреса:
    Харьков
    1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Захист котушки XP Coil 9" Інноваційний захист для котушок металошукачів XP Захист котушки XP Co...
      540 грн.
    3. Продаю усилитель для ушей катушки Equinox 600/800 на размер дополнительной катушки 15". Был в и...
      200 грн.
    4. Новые старательский лоток D38cm и сито D20 cm высота 5см…
      629 грн.
    5. Матеріал: пластик Всередині наповнювач Розмір зовнішній: приблизно 131х79х39 мм
      75 грн.
  2. Captain Flint

Captain Flint Oberleutnant

Повідомлення:
    1.571
    Адреса:
    UA - today,
    Да, было уже сказано 229 раз, дело не в самом приборе а в используемом датчике - на мусорке, это как минимум датчик типа эллипс, у которого разделение в разы лучше чем у круглой штатюги.
    А ещё лучше снайперка.
    Но и также настройки знать нужно, да настройки вы знать будете, но при одном условии - если вы их изучите.
    К примеру, своим Совереном я могу с мусора выдёргивать цвет даже со штаткой.
    Кстати, даже с 15-м рулём он также не будет слепнуть на мусорке, причина очень простая - я знаю какую настройку втыкнуть.
    А то некоторые говорят что на мусорке цифровики слепнут - это всё примитивный пустой трёп, просто от незнания.

Рослабон, Валерий Ч, Happy Man та ще 1-му подобається це.
  3. бол

бол Feldwebel

Повідомлення:
    534
    Адреса:
    украина
    А он аналог или цифра? Как бы должен быть аналогом.

4. Captain Flint

Captain Flint Oberleutnant

Повідомлення:
    1.571
    Адреса:
    UA - today,
    ...это цифра.
    Но в общем то - идеальный вариант иметь аналог и цифру.
    Но это кому и как?
    Если вы хотите объединить в поиске пресноводную акваторию с поиском по полям с нормальным грунтом то это будет AT - pro (Прошка - подводник всё таки)
    Если поиск только по полям с нормальным грунтом - Т705 (всё таки 3 частоты, выборочно)
    Если поиск по югу Украины то здесь будут нормально BBS/FBS приборы.
    Но, если попадётся плотная морская глина - то на ней издохнут все вышеназванные приборы, а будут работать только PI (то есть импульсники, типа GPX или те же PI - самопалы, которые стоят совсем не дорого)

Валерий Ч та makuha подобається це.
  5. Гомер Сімсон

Гомер Сімсон Schütze

Повідомлення:
    15
    Адреса:
    Турійськ
    підскажіть між двома приборами Фортуна м3 чи фортуна про 2. Дякую

6. Svatik

Svatik Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.126
    Адреса:
    Харьков
    Про 2

7. IIpu3pak

IIpu3pak Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    791
    Адреса:
    Украина, гражданин мира
    Про 2 не пользовал, но М3 хватает. Но ониж не для мусорок!

8. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    я кщо почнете стрибати по виробниках і думати от я куплю у такого-то-того, і думати а внього фортуна про2 буде краща, 1 разі назавжди зробіть вибір, і зрозумійте більше 30сантиметрів рідко які прилади беруть навіть заводські. в ютубі у коментарях спілкувався із комрадом комрад говорив що його деловерівська фортуна ловить 25 сантиметрів на 5 коп ссср, моя фортуна про від майстра із миргорода ловить 25 28, до 30сантиметрів, комрад власник фортуни про2 від майстра петрочело говорив що глібина така сама 25 28 до 30 сантиметрів чіткого ясного копаемого сигналу. зрозумійте фортуна про2 у кожного виробника ловить 25 28 максимум 30 сантиметрів. читаю у ютубі коментарі пишуть люди що після 25 27 сантиметрів копійку зносить у чорнину. фортуна про про2 яка ловить 35 37 сантиметрів на 5 коп ссср це така фортуна 1 із тисячі. не стрибайте по виробниках бо рідко у кого йе така фортуна про2, яка ловить 5 коп на 35 сантиметрів як деус. стрибати по виробниках по черзі міняти прилади із одного виробника на іншого це тільки даремна трата грошей.

Рослабон, форт55, IIpu3pak та 2 іншим подобається це.
  9. Porta

Porta Oberfeldwebel

Повідомлення:
    336
    Адреса:
    Харьковская обл
    Ищут обе, болезни однаковые, недостатки разные, и как повезет с купленным экземпляром
    Более ""гламурная" считается ПРО-2 из за добавленых функций, но не факт що лутше ищет
    (мои наблюдения при использовании М2,М3,ПРО,ПРО2)

Останнє редагування: 8 січ 2019
  10. Zero777

Zero777 Schütze

Повідомлення:
    4
    Адреса:
    Киев
    Доброго дня люди шо лутше викупить на коп я кий прибор розчитую цену до 15 тис

11. Svatik

Svatik Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.126
    Адреса:
    Харьков
    Деус лайт !
    Или купить отдельно блок 9 тыс + катушку 4 тыс + штанга самодельная или фирма ... в 15-16 как раз поместитесь

12. Zero777

Zero777 Schütze

Повідомлення:
    4
    Адреса:
    Киев
    Як на щот треки 705 скажете чи лутше технетик омега 8000 чи гарний ате про

13. Svatik

Svatik Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.126
    Адреса:
    Харьков
    Зачем вам терка ? Деус берите

14. Shurik22

Shurik22 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    771
    Адреса:
    Николаевская.обл. с. Татьяновка
    Для начала чтоб делать подобные заяления нужно ознакомиться не с одним прибором , а потом применить всем известное правило ,ищет не прибор а оператор, если вы не Паганини то то врядли сможете сыграть на скрипке с одной струной, хоть она будет и от Страдивари.

форт55 подобається це.
  15. Porta

Porta Oberfeldwebel

Повідомлення:
    336
    Адреса:
    Харьковская обл
    Уважаемый я вовсе не Паганини, но имея опыт пользования этих Фортун кроме М-ки, Квазара,Терры 705, ДЕус сделал свои выводы, как я и писАл выше,
    Преимущества ПРО 2 Скорость и чуйка больше видны по воздуху и в песке ,в моем грунте без разницы какая модель Фортун,все примерно дают один результат,
    Смена 2х частот это больше комфорт поиска, анал режим так это на любителя в таком виде как он у ПРО2
    На данный момент есть М3 и ПРО2, Квазар и дуся, с фортуной только в лес ,легкий грунт,в остальном она отдыхает по сравнению с двумя оставшимися,очень прошу не начинать писать про гибкие настройки и не умение ими пользоваться поверте,я в этом довольно хорошо шарю и Фортун прошдо через руки немало
    Мое мнение обосновано на тестах и проверкой найденых целей несколькими приборами, у Вас другие условия, грунт, выводы будут возможно другие, но доказывать мне что я дурак а Вы очень умный мне не надо ,достаточно рекламистов без вас

Останнє редагування: 8 січ 2019
    Ян Чик, Shurik22, VIDAS та ще 1-му подобається це.
  16. IIpu3pak

IIpu3pak Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    791
    Адреса:
    Украина, гражданин мира
    Я вообще думаю чистый аналог докупить. Уж больно мне его простота настроек нравится. А дисплей на любителя, если уши ровные.

gans1969 та Porta подобається це.
  17. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    я на фортуні ніколи не роблю ніяких налаштувань просто увімкнув і відразу махаю катушкою, струм роблю250 чуйка0 або1 сенс 100, і ніяких грунт балансів цілим копальним сезоном доведено що нічого той грунт баланс не дайе ходив я із грунт балансом і без грунт балансу жодних різниць нема. спілкувався із комрадом у якого про+ від оззі так само комрад робить хтоу реальності і дійсності буде заморочуватись цими налаштуванями якщо вони нічого не дають і не відіграють ніяку роль.

18. уЖАС:eek:
    побільше би таких копарів, ще було би що шукати не один десяток років))

Рослабон, форт55, Captain Flint та 5 іншим подобається це.
  19. VIDAS

VIDAS Stabsgefreiter

Повідомлення:
    287
    Адреса:
    SadoGura
    На початок спробуйте Tesoro Vaquero,- не пожалкуєте...

20. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    блукач та інформація по налаштуванях вона в дійсності не відповідайе реальності я ходив на різних токах і на токові 100 130 140 250 більше 250 струм не треба робити, знахідки у мене йе на різних токах де ж це прилад сліпне якщо навпаки він ще кращебуде працьувати. коли сигнал ще копаемий але уже на грані зриву копемого сигналу а вді нема а ток у вас 100, то тоді зробіть струм 130 і відразу сигнал стане кращий і на екрані зявляться стовпчики рисочки. я багато експерементував ходив я на різних токах як із грунт балансом так і без нього, 2 розсипухи копійок 2рази знайшов без жодного грунт балансу а ток був 130, 1 розсипуха царська, 2 розсипуха копійки ссср. коли зробив струм 300 на тому місці де була розсипуха царських копійок викопав ще 1 копійку при струмі 300 навантаженя на прилад починаеться після току 270. в мене свойі налаштуваня. за цілий копальний сезон десь 3 .4 рази із пустими руками повертався.

21. Shurik22

Shurik22 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    771
    Адреса:
    Ну во первых я в своём посте 11323 отвечал камраду с опытом вроде вашего перечитайте , и ещё я не намекал о настройках и тем более о рекламе каких либо приборов, это раз а второё если вы такой продвинутый то что же вы потёряли в этой теме , эта тема расписуеться для новичков для тех кто первй раз хочет попробовать и не знает с чего начать, а для опытных камрадов есть профильные темы по любым приборам и там можно вести дискуссии стоит или не стоит, обращать внимание на данный прибор.

Porta подобається це.
  22. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    Фото0014.jpg Фото0011.jpg

Shurik22 подобається це.
  23. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    комради всі ці знахідки які на фото все викопане мною без жодного грунт балансу, а копалося воно на токах 130 140 250 сенс був 0 або 1 залежно від грунту, весь сезон ходив при чуйці 100

Shurik22 подобається це.
  24. Shurik22

Shurik22 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    771
    Адреса:
    Ну против фактов не попрёшь.

25. IIpu3pak

IIpu3pak Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    791
    Адреса:
    Украина, гражданин мира
    И вот убедился, что меня ощущения не обманывают! Мая аська 250 с торнадой глубже фортуны без перегруза! Буду продавать фортуну:oops:

Volynyaka подобається це.