Где люди годами толпами по сто человек каждый сезон ходили- находили , подымали аурик в чужом следу, сверху , неглубоко.А ездили лет 15 две области, кому не лень.И всеровно в этот сезон опять тягали денари.А через день ехали- и опять копали в следах, а через день- опять выкапывали.И все могут говорить- мой прибор вытянул сегодня то, что другой не видел
Полностью согласен. Каждый ходит с разной скоростью и шагом, поэтому так сравнивать некорректно, фарт вообще первичен. Вот бил как то на одной поселухи там 7 человек было, так там прохожено в след и еще поперек в след (накрест), так и там 2 человека из 5 нашли какие то находки.
Еквінокс! Простота налаштування, мультичастотністьта робота з важкими та засоленими ґрунтами роблять цей прилад універсальним!
вы правы, но в моем регионе поля выбивают так что очень трудно найти промежуток между проходами предыдущего. и теперь приходится подумывать над улучшенными технологиями
Да это повсеместно уже так, но вспашка, особенно глубокая, ещё постоянно что-то подкидывает наверх. Главное - успеть перед конкурентами)))
Ну я от заглянув на дуже засмічене поле де фортуна м3 та про просто осліпла та злила усі сигнали у протяжне виття, тому я пройшовся там з квазаром на фільтрах фаст та вері фаст і чітко швидко розділив сигнали і між ковра сміття вичепив десяток дрібнючих солідіків 1500х років. Потім з квазаром ще ходив туди два рази і навіть з катухою омега ходив і підняв ще парочку і все. Зачистив і більш нічого не знайшов. Тепер туди прийшов з т2-вікінгом і між своїх лап знову вичепив десяток солідіків, причому поле ніхто вже не орав, люди вибрали врожаї і поле чекає весни. Датчики рівні, розміру нел торнадо, квазар 7 кгц, фортуна 12 кгц, квазар 12 кгц пробував, і т2-вікінг 13 кгц. Так от вікінг на дрібнички дуже чутливий і розділення чітке плюс воно чуть глибше за квазар на фільтрі фаст, десь проник туди де не бачив квазар може по глибині. Різні місця, різні критерії підходу до приладів, там би ще з крузером чи деусом пройтись)) брав асю але з нею там труба, мілке у коврі сміття не бачить.
Есть ли смысл менять Тесоро Компадре СЕ (8") на Сильвера с 8 на 9"? Или может лучше резистор чуйки на панель вывести?
Доброго Дня Камради, Весною думаю купити один з цих апаратів:golden mask5 або x terra 705 або makro racer пріоритет глубина і тишина, що порадите??
а квазар вам чим не підійшов продали квазар, фортуну чи квазар коли міняти то напевне відразу тільки на етрек чи деус чи маску5. роповідав у ютубі комрад що все що викопував макро расером було на 28сантиметрах квазар таку саму глібину бере. чи не вийде часом змінити квазар на такий самий металошукач із такими самими пошуковими показниками.
А вы думаете деус глубже бить будет? Нормальная глубина, все находки основные до штыка лопаты.И смотря какие цели копал- империя крупная( одна глубина), денарики(другая глубина), скифы или мелкое золото( а бы на 15 см взял) .
велика глібина металошукача це тільки у ютубі на відео вона йе, назнімають фейки, купують пятаки а потім у ямки йіх понакидають імітують коп и.т.д. постановочні копи знімають люди його бачать ведуться на нього а в дійсності у реальному грунті до 30сантиметрів.
TX-850, только все находки до пол штыка. https://reibert.info/threads/kitaj-detektor-tx-850-tx-950.1020157/
Я думаю на аналогичных катушках Деус всё таки глубже будет ! Квазар 5 коп Екатерины увидит на 35 см ? катушкой 28х26 ??? нет , а Деус катушкой 28х28 увидит ! Говорю как владелец Квазара АРМ от РК !
А что у Деуса ещё и дискрим есть??? В общем то дискрим есть у Трака, а у Деуса просто пародия на дискрим.
Ну это как понять , я имел большое в виду , очень хороший отклик от цели , а не именно дискриминацию металла , ведь копать лучше все цветные сигналы . Про трак не знаю , не ходил .
Да я за каждый прибор так слышу , та этот прибор говно , а вот этот супер ! Каждая лягушка хвалит свое болото !
Совершенно верно, коллега ! З трьох мд запрпонованих на конкурс, кожен камрад буде нахвалювати свій . А якщо і вивчив хто небудь всі три , то не обов'язково думка буде об'єктивною в силу особистих симпатій до одного мд. Самий вірний спосіб це відео на ютуб )
Видео на Ютубе и личный опыт ! Не понравился МД , продал , купил на следующий сезон другой ! Не вижу тут проблем , не жену ведь выбираешь !