Если фортуна не с деловеры то лучше и дешевле, сам 300 асю на квазар сменил и ни за какие деньги на асю не вернусь.
...все полягає в одному слові - ЯКЩО А далі цих слів багато - якщо штанга не схожа на кочергу і так далі... А все тому що - ''Samopal Indastriz'' Ото така й шана - на Боже що менi не гоже.
Приветствую. Напишу ещё здесь. Интересует выбор МД для подводного поиска , без погружения оператора МД. Рассматриваются две сборки Вайтс и Квазар. Кто то может подсказать по целесообразности использования данных моделей в воде ? Возможно есть опыт с другими бюджетными моделями МД. Вопросов много. Интересуют плюсы и минусы данных моделей , возможные "подводные камни" перед покупкой данных сборок. Заранее благодарю.
Норм апарат, и я догадываюсь что это conanp (Плюховича), я вижу вы из РБ то он туда их отправляет через человека продает А датчики а точнее корпуса как в свкоила
Якщо для прісної води беріть будь який, який Вам більше до вподоби. В соленій воді нормально не працюватимуть Тут давно усім відома Ваша "любов" до саморобних приладів, тому можете не продовжувати, бо Ваша думка упереджена... Як я вже говорив, більшість сучасних саморобних приладів дають серйозну фору іменитим хвірмачам
Дякую за відповідь. Нажаль не тільки для прісноі. Ви можете підказати що ліпше для солоноі води з МД вітчизняного виробнитства ?
А мені кажуть навпаки, з імпульсниками нема чого лізти. Берегова смуга, глина, суглінок так ,то сфера діяльності імпульсника. А от коштовні прилади там навпаки гірші , а от в воді кращі. Можете шось запропонувати по саморобним імпульсникам ?
Перечитав і сам диву дався , що написав. Напишу ще раз. Який можно використовувати саморобний прилад в солоній воді + глина без заниження його характеристик ? Тобто зменьшення чутливості та інше. За сорекси,екскалібури та інші я чув. Поки цікавить дешево і сердито.
Якщо серйозно, то під Вашу хотілку ,без зниження характеристик тільки він і підходить. З квазара наче щось приблизно працююче можливо зліпити, люди користуються. А взагалі то найкращий варіант герметизований "мультик": сафарі, се, етрак. Тему Сапера полистайте, по саморобкам, якраз наче для моря клепає, на скільки дієво то вже не знаю.
Отлично Квазар работает по морю! Катушки просто специально делать надо под море. Мои приборы работают
Микола Полюхович КАК ОН С УВ Норм апараты у него, плохих отзывов не слышал Подтверждаю, сам покупал у него весной в прошлом году Фортуну М2, сделан на совесть и работает отлично.
Дуже багато людей! Вам в цю тему: https://reibert.info/threads/fortuna-m-m2-m3.572414/page-421#post-10802836