Польский калаш WBP

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Serhiygr, 2 бер 2023.

1. leo78

leo78 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.180
    Адреса:
    Украина
    Так нема різниці у WBP Midi Jack, чи просто Jack, база одна АК, тому і магазини калашовські з різницею тільки в калібрі, особливість .223, що тільки свої маги. У всьому іншому весь тюнінг для АК підходить на всю лінійку WBP.
    Що до VZ-58, був такий не сподобався, продав, особистий вибір, зрозумів що краще звичайний калаш. З плюсів чехів, як завжди зброя гарно зроблена, як карабін в колекцію, гарний варіант, як єдиний основний, ніт.
    З недоліків що для себе виявив, магазини тільки свої, ричаг скидання магазина, специфічний, замалий, для встановлення оптики/коліматора, треба поіпатись в пошуку, є готові рішення, але треба шукати, привозити.
    Так що при виборі платформа АК, чи VZ-58, вибирав би калашоїд.
    Нижче фото мого CZ VZ-58

received_975589185940854.jpeg received_975589165940856.jpeg

F_R_A_G та Gewinner подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. PMAG® 30 - це магазин, який сумісний з платформами AR15/M4 під набої 5,56x45 NATO/.223 Remington. Ма...
      800 грн.
    2. Знято з горівшого
      1500 грн.
    3. Продам 6 пластикових коробів на 200 набоїв за вашу ціну. Підходить до кулеметів FN minimi M249 SAW
      353 грн.
    4. Магазин з ударостійкого полімеру Ultimag AK 30R фірми Fab Defense на 30 патронів калібру 7.62x39 з п...
      1000 грн.
    5. (в наявності 7 шт.)
      PMAG 30 AR / M4 GEN M2 MOE Window - це 30-зарядний магазин другого покоління, оптимізований для робо...
      860 грн.
  3. Gewinner

Gewinner Leutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    152
    Лоти
      на продажу:
    35
      продані:
    321
    Повідомлення:
    1.229
    Адреса:
    Україна, м. Дніпро
    Вітаю!
    Вдячний за Ваш відгук щодо VZ 58. Бо створив тему, але ніхто так і не відгукнувся. Я так розумію річ і дійсно на поціновувачів, та й сама по собі не часта.
    Але теж підкупила якість та хоч вже і не такий, але всеж ще популярний патрон 7,62.
    Єдине що мені оодразу не сподобалось у VZ, ще його запобіжник/перемикач режимів вогню, та відсутність стокового скиду затворної затримки. Та й сам він у стоку виглядає трохи дивно.

4. F_R_A_G

F_R_A_G Hauptmann

Повідомлення:
    2.270
    Адреса:
    UA
    Я колись мав взора і навіть писав на нього огляд.
    Погоджуюсь з попереднім оратором, машинка гарна, але не як основна. Там до перечисленого є ще нюанси інші і також неприємні.