Вот , кстати , здесь предыдущую версию таких девайсов обсуждали https://reibert.info/threads/magnitnaja-mina.358176/
1) міна на фото без взриватєля - тому відносно безпечна 2) взриватєлі цієї міни (і ї сересерівського аналога) без годинникових механізмів...часовий взривак спрацьовую після розриву(прорізання) каліброваного механічного скажем так "замєдлітєля" - все беззвучно
Ті ,,карандаши,,по лісі валяються,я ще голову ломав від чого вони.Цікаво а дерева не могли ними валити?
наскільки знаю партизанам їх багато скидали...рейки перебивати..і тд і тп.. в догонку : до 1 англіцкої міни йшло 8 взриваків (карандашів) на різний час спрацювання або 4 вставки на різний час спрацювання до 1 взривака сересерівської міни... якщо купа "карандашів" то міна точно англіцька грубих грошей варта...
Пан Briter,до вас питання,від чого кришка?Мотопомпа пожарна?Іначе я не розумію як посеред болота вона попала?
Боб, гренату в пекло, а магнитный прикол вещщ редкая, цены немалой, ооочень рекомендую разместить фото в ВОПах.
Та гранати всі в лісі,я вже міномети не фоткаю,походу ящики для дому забирали а міни просто валяються по лісі,кучками. Вопи ,не моє,ось недавно шаблю французьку знайшли в лопці,там ефес шедевр,ото річь.
не,ну бывает для святого дела,можно выделить трошки и для хлама,оно перебродит,как там-прах к праху и т.д.
Наша постоянная рубрика 'Итоги трудового вьіебудня.' Посадочных ям вьікопано - 1,5 Посадочных ям заправлено - 9 Глиньі вьівезено - 1,0 тонн. Деревов корчевано - 0 Итого за февраль Посадочных ям вьікопано - 11,5 Посадочных ям заправлено - 16 Глиньі вьівезено - 1,0 тонн. Итого за 2020 год Посадочных ям вьікопано - 21,5 Посадочных ям заправлено - 21 Глиньі вьівезено - 8,1 тонн
Вже пора програму ,,Наш сад,, запрошувати,передачу файну зроблять. В мене фундук повним ходом ,,котяшки,, пустив,якщо приморозки вдарять,без лусканчиків буду.