Кощей 20М

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем диметриус, 12 лис 2010.

1. Лясник

Лясник Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    21
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    45
    Повідомлення:
    1.062
    Адреса:
    Волинь
    Це мабуть не до мене.

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Продам або виготовлю під замовлення котушку до металошукача Квазар, Фортуна, Кощей, Гаррет, ТХ-850,...
      1400 грн.
    2. Продам новые поисковые катушки к металлоискателю Vista Gold Gain с частотой 30 кГц. Снайперка Supe...
      7300 грн.
    3. Глубинная насадка к GTI-2500, позволяющая вести поиск в глубинном режиме. Насадка подключается к вер...
      12500 грн.
    4. Характеристика: · Матеріал: пластик/ прокладки: гума · Товщина місця посадки: 10 мм...
      150 грн.
    5. КатушкаSC30 до ноктa скор2 ,нова ,не використовувалася
      4800 грн.
  3. pavliv

pavliv Stabsgefreiter

Повідомлення:
    365
    Адреса:
    УКРАЇНА
    Всіх любителів мд пошуку від щирого серця вітаю з Новим роком.Бажаю вам великого щастя,міцного здоровя,мирного неба,безмежноі любові і гарних знахідок ,які би приносили душевне задоволення.Нехай перший наш тост буде "За мир", другий " За наших захисників" і третій як завжди "За любов" бо тільки вона врятує світ.Дякую Рейберту і вам усім за наше спілкування.Вибачте що трохи засмітив тему,бажаю всім вдалого року!

Mytno, Клаус91 та Лясник подобається це.
  4. groznuy88

groznuy88 Obergefreiter

Повідомлення:
    154
    Адреса:
    слобожанщина
    Может кто пользовался даной настройкой?//// настройка1.jpg

Images:

настройка1.jpg
  5. Wasill

Wasill Gefreiter

Повідомлення:
    37
    Адреса:
    Смотрич Україна
    Шановне товариство вітаю Вас з Різдвом Христовим.
    Скажіть хтось користується для живлення приладу літієвими акумуляторами 16850?

6. pavliv

pavliv Stabsgefreiter

Повідомлення:
    365
    Адреса:
    УКРАЇНА
    Всіх "Кощеів" і "Некощеів" я теж вітаю з Різдвом Христовим.Нехай Любий Господь змилосердиться над нашим народом,відверне від нас ту страшну кару і щоб ми і наші діти більше ніколи не знали війни,голоду і холоду.Бережи нас усіх Господь!

7. =КОП=

=КОП= Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    11
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    19
    Повідомлення:
    1.046
    Здравствуйте. Вот и меня зацепил кощей 20-й. Тоже интересует его глубина на 2 копейки 1812 годов. Так как копаю в основном по империи, и с каким прибором его можно сравнить по глубине и дискриму. Аськи я терпеть не могу.

8. Lisandr

Lisandr Gefreiter

Повідомлення:
    87
    Адреса:
    г.Ковель
    Всім комрадам привіт.
    Придбав кощея 20м, катушка bel tornado, штанга карбон, придбав у Фортуни.
    Зробив пробний вихід, для зрівняння взяв аську і не лінивого копаря.
    З поганого-
    - звук прибора. Першим прибором була ася 250, її чути дуже добре аж занатто, після дня копа голова дзвеніла вже сама по собі. В кошея навіть при максимальній гучності в вітряну погоду довелось прислухотись. Пробував всі три варіанти, оптимальний 2.
    - вага, для порівнняння мопед карпати (ася), мотоцикл МТ (кощей)
    - швидкість відклику на ціль, в настройках ( задержка дискриминации) пробував настроїти під себе, оптимальним є 9, але не ідеальним.
    з позитивного
    - глубина, моя лопата не звикла до таких глубин, якщо з ассей все було на штик, рідше на два то з кощейом довелось копати регулярно в пів метра.
    - чуйка на дрібні цілі . В мене з кощейом три монетки советів пів кіло гільз, гиря для ваги ( принаймі так виглядає) десь на два грама, залишки якогось декору з міді і бронзи кілька штук. В асі, один гудзик від шинелі ( бронза), декілька гільз пару алюмінієвих пластин.
    Це звіт лише по одному дню копа. Враження ще не повні.

Юрій Д подобається це.
  9. farhet2

farhet2 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    362
    Адреса:
    Украина
    Останнє редагування: 15 січ 2015
    Клаус91 подобається це.
  10. Юрій Д

Юрій Д Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    155
    Адреса:
    м.Вінниця
    Доброго дня!
    Я теж являюсь власником 20м, це мій перший МД. Катушка Марс Тайгер, провіряв по повітрі 50коп Укр. на 6п показує 33-32см. Пройшов з ним всього 50годин... Не вистачає часу... До чого важко привикнути? То це до хибних спрацьовувань... А так начебто все ок! Всім успіху!

11. Юрій Д

Юрій Д Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    155
    Адреса:
    м.Вінниця
    Я користуюсь GP 2700, вистачає на 2 дні. (з9-17год.)

12. Wasill

Wasill Gefreiter

Повідомлення:
    37
    Адреса:
    Смотрич Україна
    Я користувався акумулятором MASTAK 6в 1.3а більше року ,але він здох не правильно заряджав .На очі попав акумулятор від ноутбука там батареї 16850 хочу використати.

13. Юрій Д

Юрій Д Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    155
    Адреса:
    м.Вінниця
    Слава УКРАЇНІ!!!! Я користуюсь GP 2700вже 1рік нарікань покищо немаю...

14. pavliv

pavliv Stabsgefreiter

Повідомлення:
    365
    Адреса:
    УКРАЇНА
    Підкажіть будь ласка,яка з цих катушок найкраще підходить для кощея 20м: гаретівська 6.5-9 моно,нел снайпер дд,марс стандарт дд.З якою прибор буде більш стабільний і ефективний?Цікавлять поки що тільки ці катушки,а не інші.Цікавить пляж,металолом і старовина,яка з них найбільш універсальна?Всім дякую.

15. yacik

yacik Obergefreiter

Повідомлення:
    55
    Здоровенькі були.
    Що скажете про кощей 20м з катушкою Garrett Euro Ice (350).
    Чи буде коректно працювать?

16. Клаус91

Клаус91 Gefreiter

Повідомлення:
    119
    http://www.metdet.ru/Sensor_G.htm

17. Wasill

Wasill Gefreiter

Повідомлення:
    37
    Адреса:
    Смотрич Україна
    Шановне панство. Прошу вашої консультації щодо живлення приладу. Чи буде працювати прилад від 7.4 В ?
    Дякую.

18. Геннадий Минаков

Геннадий Минаков Schütze

Повідомлення:
    75
    Адреса:
    Київ
    перечитал всю тему, думаю над покупкой прибора кощей 20м, но по теме увидел, что будучи его обладателем, надо чтото припаять чтото подкрутить, если руки к паяльнику матом, стоит его брать ??:).
    Да и вообще с радостью приму ссылки на полезные ресурсы по даному девайсу.
    И да аська это не прибор вообще)))) хочу срочно заменить, заморские аксесуары нынче дорого, плюс щас самое время поддержать отеч. производителя.)

19. Veneta-A1

Veneta-A1 Gefreiter

Повідомлення:
    76
    Адреса:
    Украина
    Ничего там припаивать и прикручивать не надо. Крутят и припаивают те, кто сами собирают. Собранный прибор в изменениях не нуждается. Все настройки производятся через меню настроек кнопками. Прибор достойный.

Клаус91 подобається це.
  20. Геннадий Минаков

Геннадий Минаков Schütze

Повідомлення:
    75
    Адреса:
    Київ
  21. ядадуй22

ядадуй22 Schütze

Повідомлення:
    26
    трошки можна і шось впаять наприклад кандьор для разних частот якшо е бажаня взять кощей зателефонуй 0679410933 олег це майстер з столиці якраз по кощеях він і збере блок і катуху любу примастире чи фірму чи свою і настроїть і дешевше якшо цікавить дзвони :beer:

22. farhet2

farhet2 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    362
    Адреса:
    Украина
    Работать будет нормально. Лично когдато подключал аккумуляторы от видеокамер и фотоаппаратов к кощею, работало более чем. Удачи.

23. Юрій Д

Юрій Д Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    155
    Адреса:
    м.Вінниця
    Я купував в Кості Рудий з Хмельницька ось їхній сайт http://metalloiskateli.com.ua/ , Я купував Кощей 20м+Марс Тайгер. Він прислав вже з в паяним і з зробленим перемекачем на 7 і 10,25 кгц, вже налаштований. Порівняти з іншими МД не можу, бо це мій перший прибор. Якщо щось не ясно телефоную, Костя завжди дає поради.

Images:

IMG_20150125_111941.jpg
    IMG_20150125_111848.jpg
    IMG_20150125_111908.jpg
  24. Wasill

Wasill Gefreiter

Повідомлення:
    37
    Адреса:
    Смотрич Україна
    Дякую за консультацію Напругою 7.4в боявся вивести з ладу прилад.

25. cool23

cool23 Oberschütze

Повідомлення:
    86
    Привет,можешь в калебровке тракта зделать две фотки настроек для 2 профелей 7 и 10кГц(токи,амплитуды и др.) спасиба.

26. pavliv

pavliv Stabsgefreiter

Повідомлення:
    365
    Адреса:
    УКРАЇНА
    Підкажіть будь ласка,хто знає в Кощеї 20 на якому секторі закінчується шкала чорних металів?Дякую