Всіх любителів мд пошуку від щирого серця вітаю з Новим роком.Бажаю вам великого щастя,міцного здоровя,мирного неба,безмежноі любові і гарних знахідок ,які би приносили душевне задоволення.Нехай перший наш тост буде "За мир", другий " За наших захисників" і третій як завжди "За любов" бо тільки вона врятує світ.Дякую Рейберту і вам усім за наше спілкування.Вибачте що трохи засмітив тему,бажаю всім вдалого року!
Шановне товариство вітаю Вас з Різдвом Христовим. Скажіть хтось користується для живлення приладу літієвими акумуляторами 16850?
Всіх "Кощеів" і "Некощеів" я теж вітаю з Різдвом Христовим.Нехай Любий Господь змилосердиться над нашим народом,відверне від нас ту страшну кару і щоб ми і наші діти більше ніколи не знали війни,голоду і холоду.Бережи нас усіх Господь!
Здравствуйте. Вот и меня зацепил кощей 20-й. Тоже интересует его глубина на 2 копейки 1812 годов. Так как копаю в основном по империи, и с каким прибором его можно сравнить по глубине и дискриму. Аськи я терпеть не могу.
Всім комрадам привіт. Придбав кощея 20м, катушка bel tornado, штанга карбон, придбав у Фортуни. Зробив пробний вихід, для зрівняння взяв аську і не лінивого копаря. З поганого- - звук прибора. Першим прибором була ася 250, її чути дуже добре аж занатто, після дня копа голова дзвеніла вже сама по собі. В кошея навіть при максимальній гучності в вітряну погоду довелось прислухотись. Пробував всі три варіанти, оптимальний 2. - вага, для порівнняння мопед карпати (ася), мотоцикл МТ (кощей) - швидкість відклику на ціль, в настройках ( задержка дискриминации) пробував настроїти під себе, оптимальним є 9, але не ідеальним. з позитивного - глубина, моя лопата не звикла до таких глубин, якщо з ассей все було на штик, рідше на два то з кощейом довелось копати регулярно в пів метра. - чуйка на дрібні цілі . В мене з кощейом три монетки советів пів кіло гільз, гиря для ваги ( принаймі так виглядає) десь на два грама, залишки якогось декору з міді і бронзи кілька штук. В асі, один гудзик від шинелі ( бронза), декілька гільз пару алюмінієвих пластин. Це звіт лише по одному дню копа. Враження ще не повні.
Всім Миру в Новому Році! Думаю прийшов час К25 занурюватись під воду. Навіщо нам всякі Атепроголди гарретовські? http://forum.violity.com/viewtopic.php?t=1156794&start=40
Доброго дня! Я теж являюсь власником 20м, це мій перший МД. Катушка Марс Тайгер, провіряв по повітрі 50коп Укр. на 6п показує 33-32см. Пройшов з ним всього 50годин... Не вистачає часу... До чого важко привикнути? То це до хибних спрацьовувань... А так начебто все ок! Всім успіху!
Я користувався акумулятором MASTAK 6в 1.3а більше року ,але він здох не правильно заряджав .На очі попав акумулятор від ноутбука там батареї 16850 хочу використати.
Підкажіть будь ласка,яка з цих катушок найкраще підходить для кощея 20м: гаретівська 6.5-9 моно,нел снайпер дд,марс стандарт дд.З якою прибор буде більш стабільний і ефективний?Цікавлять поки що тільки ці катушки,а не інші.Цікавить пляж,металолом і старовина,яка з них найбільш універсальна?Всім дякую.
Здоровенькі були. Що скажете про кощей 20м з катушкою Garrett Euro Ice (350).Чи буде коректно працювать?
Шановне панство. Прошу вашої консультації щодо живлення приладу. Чи буде працювати прилад від 7.4 В ? Дякую.
перечитал всю тему, думаю над покупкой прибора кощей 20м, но по теме увидел, что будучи его обладателем, надо чтото припаять чтото подкрутить, если руки к паяльнику матом, стоит его брать ??. Да и вообще с радостью приму ссылки на полезные ресурсы по даному девайсу. И да аська это не прибор вообще)))) хочу срочно заменить, заморские аксесуары нынче дорого, плюс щас самое время поддержать отеч. производителя.)
Ничего там припаивать и прикручивать не надо. Крутят и припаивают те, кто сами собирают. Собранный прибор в изменениях не нуждается. Все настройки производятся через меню настроек кнопками. Прибор достойный.
трошки можна і шось впаять наприклад кандьор для разних частот якшо е бажаня взять кощей зателефонуй 0679410933 олег це майстер з столиці якраз по кощеях він і збере блок і катуху любу примастире чи фірму чи свою і настроїть і дешевше якшо цікавить дзвони
Работать будет нормально. Лично когдато подключал аккумуляторы от видеокамер и фотоаппаратов к кощею, работало более чем. Удачи.
Я купував в Кості Рудий з Хмельницька ось їхній сайт http://metalloiskateli.com.ua/ , Я купував Кощей 20м+Марс Тайгер. Він прислав вже з в паяним і з зробленим перемекачем на 7 і 10,25 кгц, вже налаштований. Порівняти з іншими МД не можу, бо це мій перший прибор. Якщо щось не ясно телефоную, Костя завжди дає поради.
Привет,можешь в калебровке тракта зделать две фотки настроек для 2 профелей 7 и 10кГц(токи,амплитуды и др.) спасиба.