Мангусти.

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Хиля, 15 вер 2020.

Статус теми:
Закрита.
  1. fedya_valki

    fedya_valki Leutnant

    Повідомлення:
    2.533
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Да всё я понял, просто кроме вас ваши Мангусты и Грифоны никто в руках ещё не держал, не тестил ни на тяжёлых, ни на лёгких грунтах, а Ваши опусы про ваши же приборы на полстраницы - это театр одного актёра. Удивительно, что ни один из разработчиков или сборщиков Терминаторов, Тесор и прочих Гроз и Вераторов так "активно" не продвигает свою продукцию.
    Уважаемый, Вы полегче на поворотах, хорошо?:mad: Тут чертей нету, а есть как поисковики со стажем, так и люди с образованием, разбирающиеся в электронике возможно и получше Вас и Хили, но не делающие из этого страстей на форумах. Например тот же Starkon , которому я верю больше чем Хиле. Поэтому и я :
    ибо:
     
    WiСKed подобається це.
    1. Пінпоінтер новий, працює статично без помилкових спрацьовувань, (з режимами роботи вібро і звук, тіл...
      480 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного пинпоинтера minimax-PP II. Комплектующие, элементы...
      50 грн.
    3. Тренчик он же непотеряйка он же пружинка он же страховка. Сделан из нейлона (один из самых прочных...
      140 грн.
    4. Професійний та стабільний пінпоінтер металошукач GP-Pointer SHRXY Грунтовий металодетектор - це комп...
      480 грн.
    5. Корпус для пинпоинтера 1, 3d печать, АБС, есть разные цвета. Т. к. корпус печатается под заказ (воз...
      200 грн.
  2. Хиля

    Хиля Oberfeldwebel

    Повідомлення:
    961
    Адреса:
    Украина
    И Вам огромное спасибо за отзыв, и поддержку.

    Пересмотрел тему, и пришёлк выводу, что оппонентов в этой теме всего лишь два - Вы, и Идущий по следу. Больше никто не писал никакой критики именно работы Мангуста. Ещё кое-кто откровенно врал о работе Мангуста, но это же не "оппонирование".

    Здається, що у Вас завищені очікування що до Мангуста. Подивіться на його ціну. Це не МД для добивки по шаровій ціні, а звичайний МД, по ТТХ як дуже хороший екземпляр Термінатора, або Маски. Тільки має лише одну крутілку, та ціну нижчу, ніж у МД з аналогічними ТТХ, і без проблем працює з полегшеними датчиками.
    Можу накрутити чуйку Мангусту, щоб можна було використовувати для зачистки, але не буду, бо забодаєтеся ховати від нього лопату і берці, та копати крупні залізяки біля датчика.

    Таких пропозицій в мене вже більше ніж Мангустів. :) Не бачу сенсу в відправці Мангуста на тестування. В мене їх не так багато є, щоб варто було б тратитися на тестування. Зніму ще одне відео, з реакцією на залізяки, і буду потихеньку розпродувати те, що залишилося.
    Якщо живете біля моря, то це зовсім інша справа. Тестування на морському пляжі, мене цікавить, але датчик має бути мій, зроблений спеціально для моря, а не для Маски. Для такого тестування зарезервував один блок, але датчик ще не зробив.
    На рахунок Грифона - хочу вислати його для незаангажованого прямого порівняння з фірмовими МД, але ще не знаю кому буду вислати, для тестування.

    Я ж розумію, що плату рано чи пізно, хтось буде колупати, намагаючись зрозуміти що це за звір - Мануст. А відмова показати фото плати, це лише небажання задовольняти примхи тих, хто ходить за мною з теми в тему, намагається задовбати мене та інших, а коли в мене вривається терпіння, скаржиться модераторам на те, що я когось ображаю. Якщо б я виклав фото плати, вони тему зовсім зафлудили б.

    Саблі? :D Ви нею користувалися? Ваш Тріо, на якій глибині бачить скіфський наконечник чистим високим тоном? ;)

    Чим те кріплення що вже є, не нормальне, і яке треба зробити?

    Дякую за підтримку. Для мене це не проблема, а навпаки - благо, тому що вони можуть безкарно троллити, а я не маю право написати про поведінку конкретної особи. Це не дає мені втратити "форму", тобто забути що хтось не просто пише, а намагається зробити підставу.
    Взагалі то це проблема власника сайта. Вони обривають конструктивні діалоги, і тим вимушують людей менше спілкуватися на форумі, що значно зменшує кількість повідомлень на форумі, та рейтинги сайту. А також, створюючи деструктивну та агресивну атмосферу, видавлюють людей на ті сайти, де або карають за троллінг, або не карають тих, хто ставить на місце троллів. Маю на увазі іменно хейтерів та просто троллів, а не придирливих людей.


    Скільки разів Ви натискали кнопку "пожаловаться" під тими повідомленнями, які Вам писали у відповідь ті люди, яких Ви задовбували своїм "заартачуванням"? Це ж Ваше слово! Доречі, воно дуже добре передає суть Ваших повідомлень!
     
    Останнє редагування: 31 жов 2020
    Идущий по следу подобається це.
  3. Cladotrix

    Cladotrix Der Grüne Führer

    Повідомлення:
    9.848
    Адреса:
    Україна
    Ок. По такій погоді щось тестити, задоволення ще те, враховуючи що треба потратити доволі багато часу, виходи, звикання, соплі до поясу.. (
    Запропонував мабуть дарма, дякую що не погодились.
     
  4. fedya_valki

    fedya_valki Leutnant

    Повідомлення:
    2.533
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Хоть и зарёкся здесь что-то писать, но отвечу - спросите модератора Wolfgrеy ! У него есть вся статистика!
     
  5. Хиля

    Хиля Oberfeldwebel

    Повідомлення:
    961
    Адреса:
    Украина
    Cladotrix, перед тим як тестувати на "вибитому" місці, потрібно послухати як МД озвучує цілі в повітрі, та покопати на не сильно засміченому місці, щоб зрозуміти як МД озвучує різні одиночні цілі. Мені здається, що у Вас максималістичний підхід. Ви ж хочете спробувати знайти щось після інших МД, і тому будете накручувати чуйку на максимум, і можливо, терти датчиком по грунту. На засміченому місці, будете дуже довго намагатися зрозуміти, як працює МД, якщо будете намагатися якнайглибше "заглянути" в грунт.

    Не варто робити так, як як показував на відео. Там накручував чуйку до потріскувань тільки для того, щоб не писали що МД не реагує на удари чи ямку, бо в нього притуплена чуйка. Та тер датчиком по грунту, щоб показати що він майже не реагує на удари.
    Насправді, максимальна чуйка на дуже важких та мокрих грунтах буде, якщо тримати датчик над грунтом, на висоті не менш ніж 1,5 см., і МД має взагалі мовчати при відсутності цілі, або потріскувати не частіше ніж раз в 20-30 секунд.


    fedya_valki, стыдно признаться? Или боитесь разоблачения? Вы написали, что Вы всё понимаете. Это значит, что Вы, пользуясь тем, что модераторы физически не могут отслеживать все звенья цепочки сообщений двух конфликтующих сторон, попросту издеваетесь над разными людьми, прикидываясь не вполне отдающим отчёт своим словам.
    Вы назвали это "заартачиванием", и помниится, это Вас обрадовало. Заартачили, наверное значит - "потрепали нервы", то есть потроллили, получив удовольствие от издевательств над людьми.
    Пользуясь тем, что модераторы физически не успевают разобраться в хитросплетениях Ваших "заартачиваней", замаскированных под посты сильно непонимающего человека, задающего какие-то невнятные вопросы, и поучающего людей в стиле "капитан Очевидность", Вы и над модераторами таким способом издеваетесь. Если это заинтересует модераторов, подскажу но не публично, как можно понять, что Вы издеваетесь, а не непонимаете написанного, и по причине непонимания, несёте чушь. Подскажу не публично, чтобы Вы не спрятали доказательства вашего подлого поведения.
     
    Останнє редагування: 31 жов 2020
    Travesil подобається це.
  6. Cladotrix

    Cladotrix Der Grüne Führer

    Повідомлення:
    9.848
    Адреса:
    Україна
    Нема в мене ніякого максималістичного підходу і ідеї фікс підняти Вашим мангустом танка на битому.
    Просто названі прилади які там ходили і умови пошуку, є смітники і полігони для тестів. Який сенс просто отримати блок, закопати 5 коп і побібікати і відправити назад? Ну перевірив, а далі що? А якщо він при своєму фіксованому БГ навалює чорнину в колір в залежності від типу грунту, не відпрацьовує по сміттю? Є маска від нікко, є сабля від бгс,є з чим порівняти, був вайтс і кардинал, Брат ходив з джимом і експлоєром, можливо ось приїде з спектрою.Що Вам ще треба було? Які фірмові мд?
    Максималістичний підхід це у Вас, набити репутацію в колі збірників, темами обговорень, замість того щоб піти нормальним шляхом до споживача. Він замість вас писав би в темі , захищав прилад і тд., якщо він того вартий. А так як сварились між собою, то так і сваритимитесь, в принципі чорний піар, теж піар, хтось захоче перевірити.
    Ну але як подобається самому відбиватись по колу від нападок то Ваше діло, як піарити мд і вести бізнес теж. Я щось заморився вже вникати в те як там і шо паялось. Мені було цікаво як споживачу як шукалось би. Обмежена кількість мангустів, грифон..Нема на тест.. Ви що думаєте що зараз в кінці сезону їх накинуться розбирати, а вони саме на тесті? Проїхали, я вже не зацікавлений.
     
    fedya_valki подобається це.
  7. fedya_valki

    fedya_valki Leutnant

    Повідомлення:
    2.533
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Я уже написал модератору просьбу показать Вам все мои нажимания на кнопку "пожаловаться".
    Вас устроит такое моё "подлое поведение"?:D
     
    Хиля подобається це.
  8. Хиля

    Хиля Oberfeldwebel

    Повідомлення:
    961
    Адреса:
    Украина
    Отлично. Напишите какому модератору написать, как можно убедитья, что Вы издеваетесь над людьми.


    Чорнину в колір металлодетектори навалюють не через фіксований БГ, а через те що так налаштований дискримінатор. Важкий грунт буде здвигати озвучку залізяк в сторону заліза, тож навіть на самому легкому грунті залізяки не будуть закидуватися в кольор більше, ніж в повітрі. Звичайно, якщо не враховувати ефект "гало". Тому відеотест на залізяки в повітрі, багато про що говорить.

    Ще раз повторю - в мене немає ні такої кількості приладів, ні таких фінансів, які мені дозволили б відправляти МД на зиму, щоб хтось подивився як вони працюють.


     
    Останнє редагування: 1 лис 2020
  9. fedya_valki

    fedya_valki Leutnant

    Повідомлення:
    2.533
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Wolfgrey
    А тут - уж никак, на рассмотрение модератора!:D:beer:
    Заодно и :
    Где только моя подлость????
     
    Останнє редагування: 1 лис 2020
  10. Wolfgrey

    Wolfgrey Moderator

    Повідомлення:
    6.303
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Пользователь "fedya_valki" среди хронических жалобщиков не замечен. Прошу не переводить технический диспут в плоскость личных разборок. Если так уж хочется охарактеризовать личность оппонента - воспользуйтесь его личкой. Публичные межличностные разборки тут не поощряются и будут пресекаться всеми доступными методами.
     
    fedya_valki та Vl_service подобається це.
  11. Olmis88

    Olmis88 Gefreiter

    Повідомлення:
    58
    Адреса:
    Луцьк
    Цікаво як Мангуст відреагує на скупчення з кількох мідних монет в чорноземі. Яку глибину видасть на римський динар в чорноземі. Що там з монетою на ребрі, монетою в не засипаній ямі та монеткою під грудкою.
    А так цікавий прилад з мінімумом налаштувань.
     
  12. TANKIST0168

    TANKIST0168 Feldwebel

    Повідомлення:
    1.006
    Адреса:
    Полтавская обл.
    Вже автор сказав "Не варто робити так, як як показував на відео. Там накручував чуйку до потріскувань тільки для того, щоб не писали що МД не реагує на удари чи ямку, бо в нього притуплена чуйка. Та тер датчиком по грунту, щоб показати що він майже не реагує на удари.
    Насправді, максимальна чуйка на дуже важких та мокрих грунтах буде, якщо тримати датчик над грунтом, на висоті не менш ніж 1,5 см., і МД має взагалі мовчати при відсутності цілі, або потріскувати не частіше ніж раз в 20-30 секунд."
    Тобто всі його тести по ходу не справедливі. А так то налаштовуєте щоб було одне "потріскування" в 20-30 секунд ( і не плутати за потріскуванням штанги на стиках і потріскуванням стерні) і розмахуючи котушкою на висоті більше як 1,5см ( беріть десь 10 см) попльовуюси в тиші добивайте після всіх МД. Тільки дивіться щоб не було близько тракторів, ЖД, села і військових частин... От там і ходіть.
    Монету під грудкою також хотілося б побачити. Після відстройки БГ і показавши максимум на динар чі 5коп з тими ж налаштуванням побачити 10копСССР під грудкою землі.
     
    fedya_valki подобається це.
  13. Ararat99

    Ararat99 Schütze

    Повідомлення:
    5
    Адреса:
    Луцк
    І не забувайте про важкий грунт фіолетову глину, каолін, залізну труху і прогнивші гільзи
     
  14. Хиля

    Хиля Oberfeldwebel

    Повідомлення:
    961
    Адреса:
    Украина
    Диспут неможливий без аналізу аргументів сторін. Коли мені пишуть щоб я обгрунтував свої слова, я їх обгрунтовую. Коли я пишу щоб той, хто в чомусь звинувачує, обгрунтував свої слова, отримую нову порцію звинувачень, без обгрунтувань. Тож фактично, це не суперечка, і тим більше не технічний диспут.
    Це така діяльність, яка добре пояснюється словами відомого анекдоту.
    ... ваша дочь проститутка!
    Дак у меня же сын!
    Мое дело сказать, а вы тепер идите и оправдывайтесь.

    Приклад такої діяльності.
    По цьому посиланні можна перейти, і побачити що ні технічного диспуту, ні хоча б суперечки, немає. Але є відверте оббріхування.

    Як реагувати на таке, якщо людина не вступає в технічний диспут, а лише забиває тему брехнею або повідомленнями, які не несуть ніякої користі тим хто їх читає? Я намагаюся робити так - привожу факти, які демонструють брехливість звинувачень.

    На мій погляд, дуже багато ср**у через те що є декілька форрумчан, які ведуть себе дійсно, як хейтери, та маскують свої хейтерські повідомлення, під технічні. Доводять людей до "переходу на особистості", і в результаті той, на кого напав хейтер, отримує попередження або бан, а хейтер продовжує безкарно задовбувати іншу людину. Йому це приносить задоволення, а сотням людей - дискомфорт, на сайті. В цій темі ще не дуже нагадили, бо намагаюся відповідати фактами, а теми Фортуни-С та Гаусса так загадили, що не хочеться читати їх.

    Мені теж, цікаво. Може хто напише, як реагує.

    Не знаю. В мене немає денариків, а також, навколо не прості чорноземи, а червона глина з вмістом заліза, та каоліни. Вважаю що порівняння глибини одного МД в середньому чорнозему, з глибиною іншого МД на червоній глині або каоліні, не є корректним. Потрібно тестувати одночасно декілька МД, та напряму порівнювати їх реакції на цілі.

    Спробую зняти таке відео. Пробував знімати таке відео, але видалив через те що вітер забивав мікрофон. На монету на ребрі, на максимальній глибині Мангуст давав слабкий, не копаємий подвійний сигнал, як на куски перегнившої фольги або парочку прогнивших осколків, біля датчика. З того часу я почав копати такі незрозумілі парні сигнали високого тону, і знаходити монети серед ямок попередників, по парних рваних звуках високого тону.

    Для кращого розуміння поведінки МД, варто враховувати те, що він працює на частоті 9 КГц. Тож, на монети на ребрі буде суттєво менша дальність. Буває, що глибинні сигнали зникають, тому доводиться навманя вигрібати лопатою грунт з ямки, щоб дістати ціль.
    Монета на ребрі дає подвійний відгук. Це мені дуже не подобається в Мангусті. А ще те, що потрібно далеко ховати лопату, і що не можна зрозуміти на якій глибині ціль.
    Також, раніше не подобалося те, що він дає різкий короткий призвук високого тону на крупну або продовгувату залізяку на почату озвучки, тому я зменшив цей призвук, але потім зрозумів що я перестав знаходити цікаві залізяки, бо не звертав уваги на протяжність сигналу чистого низького тону. Короткі призвуки примушували звернути увагу на ціль, перепровірити її, і тльки після перепровірки робити висновки.
    Справа в тому, що коли ходжу з Мангустом по відносно чистому полю, звуки відсутні, і мозок починає відпочивати. Коли попадається невеличка залізяка, яка озвучується чистим низьким тоном, мозок її автоматично ігнорує. Навіть коли серед низького тону з'являється призвук високого тону, все одно я його ігнорую, якщо призвук дуже короткий. Якщо не короткий, то спочатку зупинявся щоб перепровірити та проаналізувати звук, а то й викопати артефакт, а через пару днів тестування, впевнився що цілі, які дають "монолітний" перелив високого та низького тону, не варто копати, якщо не цікавлять предмети з заліза. А от якщо між низьким та високим тонами є відчутна пауза, то варто перепровірити такий сигнал.
    Ще одна проблема - якщо накрутити чуйку на максимум, тобто до ложняків, а її чомусь завжди хочеться накрутити до спрацювань, особливо, коли бачиш чисельні ямки, і хочеш щось знайти між ними, тоді озвучка стає незрозумілішою, і МД сильно реагує на залізяки збоку від датчика. Тому я написав що ходова чуйка - до 30 см. на 5 коп. СРСР. Максимум - 32 см., на важкому грунті. Та що не варто накручувати до спрацювань.

    Знову, цей мерзотний прийом в стилі анекдоту - "ваша дочка - проститутка..." :smile_1:

    Те що Ви не привели доказів Ваших звинувачень в тому, що Мангуст реагує на грунт, це є така форма визнання того факту, що Ви брехали, звинувачуючи Мангуста в тому що він реагує на грунт?

    Це що Ви написали - знову брехня. Там було написано, що я накручував чуйку до спрацювань, щоб показати те, що МД накручений до максимуму, а не мовчить тому, що в нього виставлена маленька чуйка, та тер об траву та грунт, щоб показати що МД не реагує на це. Навіщо Ви написали брехню, та ще й з тими словами, які я виділив жирним шрифтом?

    З яким МД Ви шукаєте?
     
  15. Хиля

    Хиля Oberfeldwebel

    Повідомлення:
    961
    Адреса:
    Украина
    Мангуст завжди працює в режимі "дискримінація", а тумблер лише відключає звук низького тону, не змінюючи ні якості дискримінації, ні глибини.
    Можна вважати що в Мангусті всередині два МД, кожен з яких працює в режимі "дискримінація". Але дискримінатор одного МД пропускає сигнали від заліза, і вирізає сигнали від кольорового металу. Звук від цього МД відключається тумблером.
    А другий внутрішній МД, налаштований так, щоб вирізав залізо, і пропускав сигнали від цілей з кольорових металів. Тобто має такий же дискримінатор, як і дискримінатори в багатьох МД з фазовою вирізкою.
    На відео в цій темі, показано яку чутливість до різних цілей Мангуст має з датчиком ДД-25 см., в важкому грунті. З датчиком ДД 30 см., зробленому для солончаків, торфяників, та інших дуже проблемних грунтів, на звичайному важкому грунті глибина більша, лише приблизно на 2-3 см., ніж у ДД 25 см., але він значно тихіший, ніж звичайний датчик, на екстримально важких мокрих грунтах. Глибину на екстримально важких грунтах, ще не порівнював.

    Можу зробити щоб Мангуст краще використовував можливості великих датчиків, але в нього зараз вже така чуйка, що з дд-25 см. бачить лопату більш ніж на метр. Тож доводиться ховати лопату, і ходити в гумових калошах, щоб МД не реагував на метал в взутті. :)

    Додам пару відео.


    Тестував недалеко від ЛЕП та дороги, тому трохи зменшив чуйку.


    На городі дуже багато мілких кусочків фольги. Від крупніших цілей відрізняю їх по коротким звукам. Монети та більші куски фольги дають досить протяжний "жирний" звук. Сильно іржаві чималенькі залізяки перед відносно протяжним звуком високого тону, або після нього, дають коротенькі потріскування. Тож, на дуже засміченому місці можна досить ефективно працювати відключивши звук низького тона.
     
    gans1969, hitman та Petrkum Petrkum подобається це.
  16. gans1969

    gans1969 Feldwebel

    Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    754
    Адреса:
    Черновцы =Буковина.
    ПРИБОР ЦЕПКИИ .КАК ПО МНЕ . МНЕ НРАВИТСЯ. \ИЗВИНЯИТЕ ЗА БОЛЬШИЕ БУКВЫ,\ЧЕТ. НИ ТУДА НАЖАЛ.
     
    Gviga подобається це.
  17. gans1969

    gans1969 Feldwebel

    Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    754
    Адреса:
    Черновцы =Буковина.
    по цене где узнать можно ?\ не для себя.\.
     
  18. Хиля

    Хиля Oberfeldwebel

    Повідомлення:
    961
    Адреса:
    Украина
    Спасибо.
    Что до сих пор и радует и удивляет - очень резкий звук на самые глубокие цели, который трудно пропустить.
    Попробовал ходить с отключеным низким тоном, и понял, что почти всегда хватает информативности, чтобы отличить не маленькую железку, от целей из цветного металла. Низкий тон включаю в основном там, где нужно слышать мелкие железки. Например, если ищу распаханый дом. Остальное время - выключаю низкий тон, иду и отдыхаю. Если бы ещё реакция на лопату не задалбывала...
    Актуальная информация в первом сообщении темы продаж. Там могу обновлять свои сообщения.
    https://reibert.info/threads/mangusti.1225083/
     
    Petrkum Petrkum подобається це.
  19. Cladotrix

    Cladotrix Der Grüne Führer

    Повідомлення:
    9.848
    Адреса:
    Україна
  20. Хиля

    Хиля Oberfeldwebel

    Повідомлення:
    961
    Адреса:
    Украина
    Дякую. Читав ваші поради. Треба буде так зробити, коли буде нормальна лопата. Поки що копаю лопатою з дерев'яною ручкою, тож не пристосовував мотузку до черенка лопати.
    Ще, частенько втикаю лопату в грунт не досить далеко від ямки, і МД не рідко реагує на неї.
     
  21. Хиля

    Хиля Oberfeldwebel

    Повідомлення:
    961
    Адреса:
    Украина
    З дозволу власника датчиків, викладаю відео роботи мангуста з датчиками від Whites DFX.
    Чуйка Мангуста на максимумі. Схоже що те, що грунт промок, трохи додало глибини.
    Парочка відео обірвані, бо сідав акумулятор.



    Фірмовий датчик 14х25 см., для Whites DFX. В повітрі, 10 коп. 1989 року. - 26 см., 5 коп СРСР 1988 року - 36 см.



    Фірмовий датчик 14х25 см., для Whites DFX. В грунті, 5 коп. 1961 року. - 27 см. дуже слабкий сигнал, але копаємий.
    Цей датчик неадекватно працює на мокрому, сильно засміченому важкому грунті. Таке враження, що з ним МД тормозить, як Аська, та спрацьовує при різких рухах. Мабуть, він не повністтю справний.



    Фірмовий датчик моно 24,5 см., від Whites DFX. На вказаних відстанях датчик бере цілі вузькою зоною, яка дорівнює діаметру отвора в датчику.
    В повітрі: скіфський наконечник - 28 см., торцем - 17 см. 5 коп СРСР 1988 року - 45 см.
    В грунті: 5 коп СРСР 1988 року на 32 см.



    Фірмовий датчик моно 24,5 см., від Whites DFX.
    В грунті: скіфський наконечник - 20 см.
     
    hitman, ysabxe, ARSENAL.UA та ще 1-му подобається це.
  22. Хиля

    Хиля Oberfeldwebel

    Повідомлення:
    961
    Адреса:
    Украина
    З цим датчиком ще потріно буде розібратися, бо мені чомусь здається, що з ним значно комфортніше працювати на суперзасміченому городі, ніж з двома попередніми.


    Саморобний датчик 32х32 см., від Арсенала, для Whites DFX.
    В грунті, "рамочник" 10 коп. 1946 року. - 32 см.


    Саморобний датчик 32х32 см., від Арсенала, для Whites DFX.
    В грунті, 5 коп СРСР 1988 року - з запасом 37 см.
     
    Останнє редагування: 22 лис 2020
    hitman, ysabxe, ARSENAL.UA та ще 1-му подобається це.
  23. ARSENAL.UA

    ARSENAL.UA Stabsgefreiter

    Повідомлення:
    236
    Адреса:
    УКРАИНА,ВИННИЦА
    Ось вам і від мене відео -
     
    Gviga, Хиля, Petrkum Petrkum та ще 1-му подобається це.
  24. Cladotrix

    Cladotrix Der Grüne Führer

    Повідомлення:
    9.848
    Адреса:
    Україна
    Редагуйте відео, бо в Хілі серце стане що назвали в кінці Мангуст Магнумом )))
     
  25. ARSENAL.UA

    ARSENAL.UA Stabsgefreiter

    Повідомлення:
    236
    Адреса:
    УКРАИНА,ВИННИЦА
    Хай вже вибачає... Я ж не спеціально. Назви дуже схожі...
     
    Cladotrix подобається це.
Статус теми:
Закрита.