Жлобські батарейки для МД

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем barabas51, 19 бер 2017.

1. barabas51

barabas51 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    9
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    807
    Адреса:
    Сталевий сейф
    Всім доброго! Перед кожним, хто купує МД (блок+катушка) та і не тільки, постає проблема живлення. Я для цього використав телефонні батареї. До цього я прийшов з досвіду використання пальчикових акумуляторів, їх вистачає на сезон-два, далі у смітник. Можливо хтось скаже що то ненадійно, так от, я на б/у батареях за цією схемою ходжу вже 3 рік, батареї за день посадити не можу, язик на бороді і ср..ка в милі. Намалював для вас якнайпростішу схему живлення. Роз'єми можна брати будь-які, я взяв старі радянські з телевізора) Батареї як видно на схемі, припаюються до гнізда кожна окремо, і поміщаються в корпус. Інша частина з'єднання, він же штекер, якщо його вставити в гніздо, сполучає батареї послідовно, і живить МД. Таким чином при витягнутому штекері, немає впливу батарей одна на одну, що добряче подовжує термін служби.(дуже добре, коли всі 3 батареї однакові, але в мене трохи різні). З зарядкою взагалі просто. Це проста телефонна зарядка. Амперметр будь-який, аби бачити, чи зарядились батареї. Вони автоматично відключаються при повному заряді. Зарядку по черзі вставляємо в роз'єми, заряджаючи кожну батарею окремо За рисунки строго не судіть) Короче, пішовши на барахолку можна зробити собі живлення для МД максимум за 200 грн. це з зарядкою і всім необхідним. В даному випадку показана схема, що дає 12В. Використовуючи даний принцип можна комбінувати з'єднання батарей і отримувати бажані показники живлення. Патентую і так далі)))

Images:

Безымянный.png
    гнааане.jpg
    Володя 1965 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Поисковая катушка в рабочем состоянии к Эскалибуру2.КАбель заменений на более прочний .Оболочка неб...
      3100 грн.
    2. Котушка на ремонт. Взагалі працює. Але, при вологості глючить. При згинанню дроту, теж глючить. Вуха...
      500 грн.
    3. Котушка робоча але з дефектом,бува працює норм буває починає пілікать,чи то в кабелі проблема,чи то...
      700 грн.
    4. Захист котушки хр деус 9"
      500 грн.
    5. Поисковая катушка Nell Attack к детектору Минелаб Exploer SE ,имеет ряд преимуществ в сравнении...
      3500 грн.
  3. SEREGA87

SEREGA87 Leutnant

Повідомлення:
    2.112
    Адреса:
    Киев