Жлобські батарейки для МД

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем barabas51, 19 бер 2017.

1. barabas51

barabas51 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    9
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    807
    Адреса:
    Сталевий сейф
    Всім доброго! Перед кожним, хто купує МД (блок+катушка) та і не тільки, постає проблема живлення. Я для цього використав телефонні батареї. До цього я прийшов з досвіду використання пальчикових акумуляторів, їх вистачає на сезон-два, далі у смітник. Можливо хтось скаже що то ненадійно, так от, я на б/у батареях за цією схемою ходжу вже 3 рік, батареї за день посадити не можу, язик на бороді і ср..ка в милі. Намалював для вас якнайпростішу схему живлення. Роз'єми можна брати будь-які, я взяв старі радянські з телевізора) Батареї як видно на схемі, припаюються до гнізда кожна окремо, і поміщаються в корпус. Інша частина з'єднання, він же штекер, якщо його вставити в гніздо, сполучає батареї послідовно, і живить МД. Таким чином при витягнутому штекері, немає впливу батарей одна на одну, що добряче подовжує термін служби.(дуже добре, коли всі 3 батареї однакові, але в мене трохи різні). З зарядкою взагалі просто. Це проста телефонна зарядка. Амперметр будь-який, аби бачити, чи зарядились батареї. Вони автоматично відключаються при повному заряді. Зарядку по черзі вставляємо в роз'єми, заряджаючи кожну батарею окремо За рисунки строго не судіть) Короче, пішовши на барахолку можна зробити собі живлення для МД максимум за 200 грн. це з зарядкою і всім необхідним. В даному випадку показана схема, що дає 12В. Використовуючи даний принцип можна комбінувати з'єднання батарей і отримувати бажані показники живлення. Патентую і так далі)))

Images:

Безымянный.png
    гнааане.jpg
    Володя 1965 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Новый двухсторонний поисковый магнит D 75mm толщина 25мм…
      1265 грн.
    2. Новый двухсторонний магнит D60mm.,толщина 22мм.паракорд d4mm,L20m…и карабин…есть новые поступления ....
      927 грн.
    3. Лоты упаковываю сам.Смотрите и приобретайте другие мои лоты.Всегда есть новые,интерестные поступлени...
      2355 грн.
    4. Новый неодимовый магнит D48mm высота 18мм..смотрите другие мои лоты..
      595 грн.
    5. Неодимовый магнит D 90mm толщина 18mm Новый…
      975 грн.
  3. SEREGA87

SEREGA87 Leutnant

Повідомлення:
    2.111
    Адреса:
    Киев