Дякую. Вам у столицях легше з літературою А щодо покупців - час зараз не дуже, хоча якби йшлося про 49-й полк, то може і з дечим би і попрощався, щоб мати таку рідкість.
зараз взагалі не час продавати , а час купувати. Ціни дуже низькі. Але грошей все одно у пересічних камрадів немає........ На жаль, загальна тенденція
після Ваших фото зі знахідками , хочеться зламати всі зубні щітки і гризти штукатурку....... не у всіх так гарно з часом і місцями......
ми теж ще щось можемо.... жетон , досить цікавий - хламідника ( старьевщика )часів австроУгорщини - Польщі , ще сам до кінця не розібрався
ніколи не вмів відповідати на такі запитання.... У кожного своє бачення , особливо коли стосується артефакта у поганому( не каталожному ) стані. Тут кожен визначається сам для себе ( за скількі не шкода) , а покупець визначається виходячі зі своїх фінансів. Повторюсь , це моя особиста думка , яка стосується САМЕ " знищених " , не каталожних речей. Вам кинули ссилку на продажу монети в гарному колекційному стані( та щей за кордоном.....) , дивіться самі ....... Я більше не зможу сказати
fugis на аукціоні є гарна функція - резервна ціна. Якщо самі не знаєте , а жаба давить , поставте резервну ціну , на рівні Ваших бажань. А там , або торги підуть , або самі побачите - чого воно варте.
fugis особисто я , зможу Вам гарантувати старт в 50грн( вибачте грошей теж немає , а сохран " хромає" ....) , а далі може і більш грошовиті покупці підтягнуться. Аук він і в Африці АУК.......
Тепер знаю хто взяв болгару з грубою щіткою з гаража!!! Серж верни в сімю,бо значок не маю чим почистити!!!
у "дохтура" , ще здається знак Відмінного Санітара присутній , тобто "масові міроприємства" проходили під керівництвом Фахових спеціалістів