Та ні))) хамити точно не хамлю! ... коли вже починається простий наглий чос не в тему і не зовсім в компетенції представника,- тоді однозначно борзію!))) ....в нас проблема заключається в тому що на тебе дивиться і в очах вже клацає, скільки з тебе віджати можна. тому й такі "чіпкі" до всього де бабла підстригти можна)))
Комради..хто знайомий з німецькими шлемами допоможіть!))).....а то я в них "бум-бум"))) http://reibert.info/forum/showthread.php?p=3608972#post3608972
Ага, слез уже ведро полное стоит а писать в теме или нет не тебе дорогой товарисч решать. я то клонил совсем к другому...
доречі, стосовно гудзиків... комради! цікавлять номерні гудзики, австрійці в нормальному стані куплю, обміняю, приму в дар звертайесь в лічку!
Завалялась серед знайденого мотлоху така кругляшка,все з того ж лісу по ПСВ.маю думку що від компаса.Якщо помиляюсь,поправте.
Ні,дружище,в той напрямок я дуже нечасто появляюсь,а ліс-ось http://reibert.info/forum/showthread.php?t=265117
А мені нагадує посадочне місце якогось клапана. Але він вже так вибитий, що скоро і гільзи будуть рідкою знахідкою
Читав я ту тему) Прикольно у болотці порпались))))) Я туди дальше за ангелово був з правої сторони на горбі то пам позиції по ВВВ... Грен уйма, таких стрьомних що аж розвалюються і летючок багато а так то нічого цікавого
Своє відношення до таких моральних потвор, як ти, я сформував ще тоді, коли твій тато дівками ще навіть не цікавився. Тому скажу тобі прямо й при всіх: ти є пуста, нікчемна і безголова істота, без принципів і гідності, честі і моралі. Те порожнє відро без сліз надінь сам собі на голову, бо рано, чи піздно, тобі його неодмінно хтось одіне. У тебе, худобо, ще вистачає наглості щось там гавкати? Твоє щастя, що ти по той бік екрану, а не на відстані витягнутої руки, бо інакше ти би не пірився, а кукурікав, як облізлий молодій кугутик. Стули свою пельку, чучундра, і у найближчу неділю іди у церкву гріхи замолювати, поки не піздно.
Та ні, я спокійний, як удав. А на рахунок бану... У нас споконвіку саджали за міх барабулі, а такі uyblb, як "Борман", "Олексій", "Панцер Майер&Co" та інші, їм подібні, завжди плавають зверху і не потопають. Але то байка, на все є свій лік...