Высокочастотные самоделки обсуждение

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем bva1971-71, 8 бер 2016.

1. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.177
    Адреса:
    Україна
    В мене 760гр тайгер і снайпер 15х20 стільки ж, склотканина в декілька шарів, цеглу можна рубати:D Мовчать..
    Порятунок тільки в штанзі типу ака ,підлокітнику , і блокові під ліктем ходити норм. А лиш трохи не вгадаєш з балансом і все. Приїхали..

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Продам або виготовлю під замовлення котушку до металошукача Квазар, Фортуна, Кощей, Гаррет, ТХ-850,...
      1400 грн.
    2. Глубинная насадка к GTI-2500, позволяющая вести поиск в глубинном режиме. Насадка подключается к вер...
      12500 грн.
    3. Котушка на ремонт. Взагалі працює. Але, при вологості глючить. При згинанню дроту, теж глючить. Вуха...
      500 грн.
    4. Захист на катушку DD 25x19 см. Б.У. 150грн. Відправка Укрпошта та НП
      160 грн.
    5. Характеристика: · Матеріал: пластик/ прокладки: гума · Товщина місця посадки: 10 мм...
      150 грн.
  3. gans1969

gans1969 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    813
    Адреса:
    Черновцы =Буковина.
    Я так раз поехал на коп, без гусеницы в рюкзаке. Но за то в ботинках,(те что. с железяками в носу). ☺☺.Матам не было предела

4. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Відчувається рука холостяка :D.Зважу свої датчики великі,без армування.Акамулятори під 300 гр важать.Все інше неважке.
    Я з тежоном без середньої штанги,ізолєнта була в машині.Кілька лопат лишив в лісі,з кінцями.Раз в шльпанцях,а там гадюки ,по пнях тікав до машини.Про Льончика -продовження.Я знайшов був кілька підков від "ваговозів" коні з великими копитами.Кожна по два з лишнім кілограми,залишив на пньові.Зібрались на обід.Я розпорвів про підкови,так вилізла історія про гусеничний трак . Льончику за 40 ,він небачив голої жінки, тільки на малюнку і в телевізорі.Рука натренованнна. І АСЬКА Є.:D

cer подобається це.
  5. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    962
    Адреса:
    Украина
    Поясніть техзавдання.
    1. Що означає нормальний?
    2. Чим конкретно він має бути кращий "цифри"?
    3. Легкий, це якої ваги?
    4. Що конкретно має бути зручне? (Можете розказати на прикладах, порівнюючи відомі МД)
    5. Що шукати, та в яких умовах?

Тут на форумі є досвідчений тестер різних речовин. Можливо він розкаже, які з них допоможуть досягти того, що хочете. :)

Дякую за пропозицію - оплатити пересилку! А то можна було б розоритися на пересилці.
    І взагалі, це хороша ідея - брати прилади на тестування. Цікаво, що на це скажуть інші виробники?

6. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    В темі вас двоє! Я не при ділах,іноді граюсь з напільніком для себе :D
    АЛКАШ?

7. Cladotrix

Повідомлення:
    10.177
    Адреса:
    Україна
    Так, холостяк, тільки на відміну від Льоні трохи бачив в живу:D
    Дістались датчики по 650грн, то я не вередую.
    Стабільні це що можу сказати точно, про інше судити з цим блоком не можу, хоча запевнений був що такі тільки в мене будуть крутезні по показникам.Не виключаю що і насвистіли, в нас на сайті вже мало чому дивуюсь, поспілкувавшись.
    Три літія 150гр + -.Запхав в блок, хз може й тому робота змінилась, через коротке плече проводу.
    Власне балансування приладу більш важливе ніж вага. В мене битий лікоть, люфт страшніший.
    Ну а вагу витримую, вік дозволяє, далі буде видно..

8. Travesil

Travesil Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.341
    Адреса:
    Украина
    1 Що означає нормальний? Хорошая дискриминация. Двухтональный .Четкая озвучка железа низким тоном ,цветной цели звонким 1500-2000 Гц.Частота 20-30 кГц. Без дисплея .
    2 Лучше цифры. Должен быть быстрая скоростью работы и цена для начала от 2000 до 2500 грив за весь комплект.
    3. Легкий, це якої ваги? Поставил deus xp на весы штанга, уши, датчик большой вес 1156 грамм .Прибор должен весить около 1200 не более 1400 грамм.
    4. Що конкретно має бути зручне? Штанга ее форма изгиба ручки очень важна. Блок только под локтем с одним аккумулятором Li-ion 18650 3.7V в блоке. Датчик DD 25 28см см типа АСЕ 350.
    5. Що шукати, та в яких умовах? Чешуйки, акче,наки 15см в грунте. Поле лес с травой.
    Еще вариант прибора цена 1500 гр чисто с дискримом.
    Прибор высокочастотный для работы в морской воде.Но таких не встречал.

9. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Якось би оцінював,хочаб в ціну датчика для деуса,ціна не адекватна :D хвилююсь щоб необляпався.Маєш БУ для Деуса ?Переможець отримує ВСЕ! Cladotrix Права плечева мишца відсутня майже 8 років. 12 годин відкопував,коп це не каторга.Якщо відноситись до цього філософськи,маса задоволення.І жінку потрібно мати постійно,можна дві одночасно,або три кожен день.Де мої 50 років :D.

Останнє редагування: 1 сер 2021
    Travesil подобається це.
  10. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.377
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Вибачте, але за таку ціну вам можуть запропонувати лише "Пірат". І той від Делавери, що зеки за миску баланди збирають.

Bono777, Travesil, M_P та 2 іншим подобається це.
  11. Cladotrix

Повідомлення:
    10.177
    Адреса:
    Україна
    До недавна не так вже й дорожче TGSL коштувала, пристойний прилад, але аж ніяк не повний комплект, блок і датчик. Подорожчав..
    На думку ще щуп спадає крім пірата, але теж без діскріму:rolleyes:

Wolfgrey подобається це.
  12. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.377
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Зараз світ дуже сильно міняється, і не в кращий бік - мідний дріт за рік подорожчав втричі, пластик і радіоелектронна розсипуха -у 2-3 рази, мікропроцесори - вчетверо. Багато позицій, перш за все гарної якості, взагалі зникли з продажу. І це іще не фінальна стадія. Купівельна спроможність людей, навпаки, дуже впала. Як результат - малосерійне вітчизняне виробництво ці "ножиці" поставили на межу рентабельності. І чим якісніший виріб (що потребує дорожчої комплектухи і більшої витрати робочого часу), тим менше економічний сенс його випуску. То ж якісних приладів по 1500 вже ніколи не буде. Нішу починає займати дешевий непотріб.

HypeFlexBro, Bono777, Travesil та 3 іншим подобається це.
  13. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    962
    Адреса:
    Украина
    Відмінний вибір! Треба буде зробити такого піна. Раза в 2 дешевшого, ніж Гарреттівський.

Ви не думали, що слова - "хорошая дискриминация" можна трактувати як завгодно? Давайте розберемся з цим питанням на прикладі озвучки конкретного приладу.

На відео, достатньо чітка озвучка? Якщо ні, то що в ній не так?
    Які зауваження що до якості дискримінації?

В першому відео (з датчиком ДД) з часу 1:32 я продемонстрував швидкість спрацювання. Така достатня?

Той комплект що на відео має вагу 1080 гр.

З великої кількості варіантів, які я перебрав, така форма і кут нахилу рукоятки виявилися самими кращими. Підлокітник поганенький. Зробив кращий, але ще не встановив його. Блок з двома акумуляторами під підлокітником. З датчиком все зрозуміло.

В таких умовах той МД що на відео має приблизно таку ж глибину на наконечник 2,6 гр., з датчиком ДД 20 см.

Є Фішери на 5-15 КГц. Але вони рідко продаються.

Останнє редагування: 1 сер 2021
    Travesil подобається це.
  14. Cladotrix

Повідомлення:
    10.177
    Адреса:
    Україна
    В мене з м'язами особливих проблем нема, а з суглобами є, замолоду не вберіг лікті, і кисть руки зламана. Спробуйте штангу гнуту типу як в ака, вона краща ніж просто піднятий підлокітник, я сам ліпив під свою руку. Підлокітники пробував різні, найбільш близькі самообжимні, але давлять передпліччя, психнув , вирізав з труби водопровідної кільце, не розрізав, залишив як є, і не даве і утримує.
    Виявилось, що саме так і норм. На цьому заспокоївся, краще вже не буде, єдина не суттєва незручність що рука вставляється ззаду придаду, а не зверху, ну при такій кількості знахідок як в наш час, її не так вже й часто доводиться витягувати.. Енергія тільки на мах в сторони, на утримання не відчувається прилад, попри вагу.

15. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Cladotrix Я такі штанги невмію робити:D.Залишилось фінал залити 50-60гр. 20210801_213226.jpg

16. Travesil

Travesil Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.341
    Адреса:
    Украина
    Хиля можете фотографию прибора целиком выставить с DD датчиком.
    Хорошая дискриминация. Вот звук костыля правильный .Так должна озвучиваться чернина без всплесков высоким тоном. На видео сильно много призвуков высоким тоном.В грунте от железа еще больше цвета будет. Вначале цвет потом черный как то не очень нравится устанешь копать и перепроверять. Я понимаю куски размером в датчик и кольца железные ими можно и не тестировать.Плоское ржавая тоже цветом будет,понятно.
    Скорость. Мы только видим как прибор может быстро озвучивать по воздуху цель. Лично я смотрю через грунт или в грунте с прохода.Цель для проверки монетка типа чешуйка или 5 мм шарик свинцовый. Deus XP видит 1-4 скорости по воздуху четко. А в грунте ниже 2 или выше 3 скорости сигнал размытый не четкий как с чернинкой.
    Вес. Если датчик, блок ,штанга весят 1080 гр это супер.
    По глубине. Только если с прохода в грунте озвучит цветным 15 см на чешуйку тогда идеал.Сейчас я знаю что блондинка deus 9 с частотой 30 кГц может цеплять чешуйки на 15 см в грунте. Но это 10000 гр. Х 35 25 кГц до 12 см Черные старые датчики 18 кГц до 10 см.
    Я лично высказываю свое мнение как пользователь приборов так как сам делать их не умею.
    И все таки хотелось бы увидеть на рынке высокочастотную самоделку выше 15 кГц с удобной развесовкой датчик ,блок. И небольшой ценой.Пусть будет одна крутилка БГ и кабель от датчика впаян в плату.
    Люди ищут норм аналог за 2000 грив.Их сейчас почти перестали делать может не берут. Одни маски. Ну там ведь тоже косяки есть.Все делают цифру. Ценник 3.5-7 тыс. Лучше брать уже фирму.
    Вот старое видео Arch ну очень достойные самоделки. Но не высокачастотный тут и дискриминация нормальная при правильно выставленном дискриме на блоке и озвучка цветных целей примерно 1500 кГц.
    И он уже их не делает и не продает а жаль.

Останнє редагування: 2 сер 2021
    Arch подобається це.
  17. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.377
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Для лучшего понимания - аналог сложнее в сборке и настройке, чем цифра, и значительно. Отношение к аналогу, как к чему-то примитивному, в корне ошибочна. Посмотрите, во сколько раз поднялись цены на все вокруг с тех времен, когда были "норм аналоги по 2000 грн" - и без труда высчитаете, сколько они будут стоить сегодня. Я свой первый аналог купил, если мне не изменяет память, вообще за 1200 грн. Доллар тогда стоил 5грн.

Arch, Bono777, Wiking730 та ще 1-му подобається це.
  18. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.054
    Адреса:
    Украина
    Це з вашого досвіду я не правий, а я" бачу вже ліс , а не окремі дерева"
    На рахунок Квазару це чиста правда. Так було до прошивки 2.2.2. Але ті хто дійсно знав Квазар й не намагався його очорнити, знали таку фішку , варто було ввімкнути легендарний пін з пришивки 2.2.14 й все ставало на свої місця, якщо залізо , то обов'язково було в одну сторону залізо й низький тон. Тобто пін був як верифікатор з точністю 99,9%.
    Потім після зміни алгоритму й зміни озвучки вже на даний момент в прошивці 2.3.4 все працює так як ви описали, якщо залізо, не важливо якої форми , буде обов'язково озвучка низьким тоном та сектор в залізі. Достовірність така як і в статиці, тепер пін з 2.2.14 майже не використовується.

19. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.054
    Адреса:
    Украина
    Якраз дозволяють, навідміну від двохканальних динамічних пікалок. Точність це те за що я поважаю цей прилад.

20. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.054
    Адреса:
    Украина
    Ні, ніяких солов'їв , у нього там своя війна з грудочками, до того ж я зайшов чисто випадково в тему яка називається "Високочастоные самоделки", а виявилось , що попав в секту свідєтєлєй маски , де згідно особливих правил підфоруму " Любой форумчанин должен иметь возможность максимально быстро найти здесь информацию по интересующему его вопросу. "
    В цій темі будь який форумчанин максимально швидко знайде інформацію , що
    "квазари лайно"
    "фортуни лайно"
    " еквінокси лайно"
    " все лайно, є тільки сонцесяйна маска"
    "ніщо крім маски не бачить мєлочь так як маска"
    "маска і тільки маска"
    "тільки маска супер прилад для наків"
    А цей міф був свого часу створили бариги , так само як зараз один барига в малінових штанах активно форсить рутус альтер 71, створений на копійчаній ардуіні. Бо треба було впихувати копійчаний прилад за не дурні гроші. Тому не даремно його зрівнюють з термінаторами, собівартість така ж , та й ефект то й же.

21. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.054
    Адреса:
    Украина
    А тепер десерт , саме солоденьке, питання до
    Хиля
    не варто знову ігнорувати
    Без названия.jpg
    1. Этот датчик был сделан для работы на тяжёлых грунтах, поэтому он имеет относительно "мягкое" сведение, чтобы тяжёлый и мокрый грунт не слишком сильно разбалансировал датчик. Отсюда, меньшая чувствительность к целям, чем у датчиков с "острой" реакцией на разбалансировку грунтом, но и мокрый грунт намного меньше влияет на работу Маски с таким моно датчиком, чем с высокочувствительным.
    2. У моно датчика острее настройка на грунт, чем у ДД, поэтому нужно чаще чем с ДД, проверять, не реагирует ли МД на грунт.

1.Те що моно датчик менше реагує на "разбалансировку грунтом" не є заслуга мене, чи вас, чи когось іншого. Грунт феромагнетік, він всі датчики розбалансує, але моно-кільце це датчик який важко розбалансувати сторонніми предметами . Грунт це найбільша ціль для МД. Моно датчик найбільш стійкий до розбалансу. Це така банальна істина що на це ніхто навіть не звертає уваги, розбаланс від грунта в динамічних МД не має сенсу.
    2. Так як маска й тому подібні МД це чисто динамічні прилади - не має значення як там до СД грунт чи щось інше розбалансує датчик, динамічний диапазон великий, розбаланс грунтом чи металом ні на що не впливає, каналу статики не має.
    Тому ці слова людською мовою звучать як: моя DD-ха більш DD-шніша ніж інші DD , бо в неї обмотки більш схожі на англійську D, вона менше розбалансується грунтом, що не має ніякого значення.
    Ці слова в темі https://reibert.info/threads/katushka-mono-diametrom-20-sm-k-golden-mask-4.1286226/
    просто введення в оману потенційного покупця.

Останнє редагування: 3 сер 2021
  22. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.054
    Адреса:
    Украина
    Ба більше , навіть то й же vlambers в 2013 році дзвонив до мене замовляти Tesoro для свого сина , потім зайнявся масками й через рік виставив схему на md4u http://www.md4u.ru/viewtopic.php?.f=94&t=5512&start=0
    Схема пролежала 3 роки , бо ніхто з поважних не хотів її повторювати, почали тільки коли редрам почав продавати печатні плати.

Travesil подобається це.
  23. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.054
    Адреса:
    Украина
    Звичайно, у Холодова вже були давно корпуса, Пекарчук також продавав.

24. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Першу плату "Магнума" купив в Озіка,наступні "Золоте руно " В vlambers .
    , продав зібране після двох виїздів,не міг звикнути до підпрацювань,до цих пір з ними шукають,досить успішно.Знову повернувся до Маски після того як напарник з нею зацепив сестерцій з півтора фіскаря.Кілька плат,купив на різних ресурсах,точно одну в танкіста "Золоте руно" і в ніко 10 одну з намордником.Кілька голих попалось від оригінальної Маски.Редрам мені не захотів продавати,після того як я написав,що він надурив всіх з параметрами датчика :D.Найближчим часом ВЧ самопальну Маску(на платах Редрама :D з Вімою),незбираюсь міняти на щось інше.Я знаю що в мене під датчиком,достатньо його повернути на 90",я знаю копати чи ні.

Останнє редагування модератором: 3 сер 2021
  25. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    962
    Адреса:
    Украина
    Чтобы не было недоразумений, объясню какой МД на видео, и почему я выкладываю видео с ним. Это экспериментальный МД, сделаный на базе Мангуста. На нём я отрабатывал почти все параметры узлов Мангуста. В том числе и озвучку. Первое Ваше описание требований к МД, очень похоже на описание работы этого экспериментального МД. А так как у меня есть в наличии экспериментальный МД, очень похожий на тот, что Вы описали, и я его запускал на частотах до 80 КГц., я могу снять видео с нюансами его работы, и с помощью этих видео расспросить у Вас, какие требованя Вы предъявляете к высокочастотному МД.
    Подчёркиваю - это не комерческий МД, и он не продаётся. Это просто образец, на примере которого можно обговорить нюансы работы ВЧ МД.

Ничего подобного. При такой озвучке мозг отдыхает. Я лично отличаю призвуки на железки и мелкие кусочки фольги, от сигнала на монеты, совершенно не напрягая мозг. Призвуки, намного короче чем звуки от монет. Более того, короткие призвуки мне не только не мешают, а и позволяют лучше понять расположение целей под датчиком, и насколько копаемая цель, не нажимая какие либо кнопки, и не крутя крутилки, чисто по звуку. Могу предположить, что я в разы меньше ошибаюсь чем Вы с Деусом, при идентификации не одинарных целей, таких как несколько кривых гвоздей и монетка.

На любой скорости, если этот МД озвучивает одиночную цветную цель, то он её в грунте, озвучивает чистым высоким тоном, без размытостей нечёткостей и чернинки, за исключением гнилой фольги. Другое дело реальный коп - возле цветной цели может быть железка, или "горячий камень". Вы обращаете внимание на чернинку, а я на длительность звучания цели и призвуков.
    Быстрый МД успевает озвучить даже коротенькие импульсы от краёв железок, дающие прямо в датчик такой же сигнал, как и цветная цель. Если обрезать короткие сигналы, то в Вашем случае будут обрезаны и сигналы от мелких глубинных целей, потому что если будете махать датчиком быстро, то сигнал от глубинной цели будет коротеньким, и его вырежет фильтр движения. Я слышу множество очень чётких не напрягающих призвуков и коротеньких потрескиваний на не маленькую сильно ржавую железку, позволяющих понять что под катушкой только железка или возможно, там может быть ещё и цветной металл. Послушайте в наушниках, как прихрипывают железки возле монеты.

Если бы я считал что копаемый сигнал должен быть только чистым высоким, я бы не поднимал металопластику после Деусов и Еквиноксов. То что потрескивания не сильно отфильтрованы даёт возможность в абсолютном большинстве случаев, понять что под катушкой или цветная цель возле железки, или ржавая железка с утолщением, рваная, или дырявая.
    На высокой частоте, большее количество железок будут давать призвуки высокого тона, чисто по физическим причинам - характеристики токов Фуко наводимые в целях, зависит не только от толщины железа, а и от частоты. Поэтому для отрезания призвуков высокого тона на большей частоте, придётся отрезать более длительные призвуки от железок, вместе с сигналами от мелких глубинных целей. И тогда - прощай акче!

Как так? По сути, Вы хотите и чтобы МД озвучивал быстрые сигналы, и чтобы не озвучивал быстрые сигналы!
    Интересно, что бы Вы выбрали: чтобы МД успевал реагировать на быстрые (короткие) сигналы, или нужно чтобы он их отрезал?

Снова ничего конкретного. Пожалуйста, укажите время начала звучания "нормальной дискриминации" в этом видео, и с каких позиций начинается не нормальное звучание моего МД? А то мне не понятно, что именно в моём видео звучит хуже, чем что-то аналогичное, на Вашем видео.

Пробовал обрезать коротенькие потрескивания на железки. МД молчит как Тесорки, но уменьшается глубина обнаружения, особенно на мелкие цели, и МД слепнет от железок, как Тесорки. Крупная, толстостенная железка, или плоская, по любому будет звенеть высоким тоном, но уже без коротеньких потрескиваний, то есть так как у Мушкетёра на Вашем видео, или почти совсем без потрескиваний, как озвучивают Тесорки. Запрашиваемая Вами озвучка хороша, только если Вы тестируете МД на крупные монеты. Как только возле не крупной, или лежащей не плашмя монеты, попадётся железка, или комок тяжёлого грунта, МД может не озвучить её копаемым сигналом, а может и вообще не озвучить. Меня не устраивает, ни ослепление прибора железками и неоднородностями грунта (пашнёй), ни потеря чувствительности к мелким глубинным целям, ни потеря информативности звука, поэтому после попыток походить с обрезаними короткими срабатываниями, я вернул обратно потрескивания на крупные железки, и заодно, нормальную скорость работи.
    Исходя из вышесказанного, рекомендую - если увидите высокочастотный МД с фазовой вырезкой, не дающий потрескивания на крупные сильно гнутые подгнившие гвозди, обратите внимание на то, как он реагирует на мелкие цели под комками грунта.
    Как сделать чтобы высокочастотный МД, и имел высокую чувствительность к мелким целям, был быстрым, но не озвучивал края некоторых железок, и крученные гвозди или шурупы, я не знаю. Это законы физики, и я их не могу нарушать, и не знаю как их обойти.

Не скромничайте. Это только одна катушка. А Вы хотите за 2000-2500 грн. купить весь комплект - катушка, електронный блок, штанга. Сравнивайте стоимость комплектов.

Предложите эту идею для Дело-Вера. Три потенциометра сносного качества, вместе с ручками стоят приблизительно как дисплей со всеми кнопками к их Квазару АРМ. :beer:

Схоже, що теорія разбитих вікон підтверджується на прикладі дій деяких форумчан. Як тільки дехто перестав обзивати опонентів, в тому числі і завуальовано, пішов конструктивний діалог. Як тільки хтось починає обзивати опонентів, або безкарно (я про пряме порівняння МД - про дуель) оббріхувати, починається ср*ч в темах. Людина сповнена ненависті сама не зупиниться, і не почне дотримуватися правил. Тільки якщо вона буде боятися болючої відповіді, вона буде обережнішою в діях. Хоча, звичайно ж, в істериці може й не стримуватися.

Ви ж самі почали оббріхувати Маски, тому й отримали у відповід факти, які демонструють що Квазари сильно поступаються Маскам в чутливості, особливо, по чутливості до металопластики. А тепер ви закотили істерику за те, що люди написали правду про кращу чутливість маскоподібних. Не треба було брехати, і перетворювати тему обговорення ВЧ саморобок, в секту любителів фантазій, про високу чутливість Квазарів до дрібного золота. Ваш Квазар має дальність по-повітрю на 5 коп., всього навсього 35 см., датчиком ДД 27 см. Мій "маскоподібний" бачить таку монету на 40 см. датчиком ДД 20 см. Хоча він й не дуже схожий на Маску, але у нього принцип виділення сигналу від цілі, такий самий як у Маски. З датчиком ДД 25 см. в повітрі - 46 см. на 5 коп. Порівняйте його з вашим Квазаром, який більшим датчиком - ДД 27 см., бачить монету лише на 35 см. Це була чутливість до монет. Порівняти чутливість до металопластики ви взагалі побоялися. Викручувалися як могли, і Маску намагалися принизити, і людей, але ви так і не привели інформацію про чутливість до низькопровідних цілей.

Ви не бачили схему Маски, чи не бачили схему TGSL? Чи бачили, і Ви дійсно так вважаете? :eek:

Любите ж ви принизити опонента. Вже й мене намагаетеся назвати не людиною... Мова в мене, людьська. Але бачу, що сенс моїх слів вам не зрозумілий. Мабуть, не вистачає знань, та не розумієте як працюють технічні прилади. Тож спочатку розберіться в тому, як працює те, про що хочете написати, щоб не загаджувати теми. А те що ви ганьбитеся вашими заявами, то ваші проблеми, і благо для потенційних покупців, бо вони будуть краще розуміти, чи варто мати справу з вами.

Відповідаю. Обмотки ДД датчика мають однакову площу, тому грунт розбалансує обидві обмотки приблизно в однаковій мірі, а площа обмоток моно датчика відрізняється приблизно в 4 рази. Відповідно, сигнал розбалансування моно датчика грунтом буде більшим, при наближенні датчика до грунту та при віддаленні, ніж сигнал розбалансування від ДД датчика. Це все було добре розжоване на технічних форумах. Щоб зменшити вплив грунту, потрібно робити моно датчик не такої конструкції, яку ви радили.
    Вчіть основи, і не забувайте про те, що це тема обговорення високочастотних саморобок, а не виправдання Квазарів.

Karat та Travesil подобається це.
  26. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Хиля, Мені ферітом невдається на правильно зібраному датику для Маски,отримати розбаланс 2 В.Подивлюсь який робаланс грунт дасть ? :D .Для чого тобі той баланс ?