Владельцам Retay GPS

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Дмитрий Соляник, 12 лип 2022.

1. Олександр Поляков

Олександр Поляков Stabsgefreiter

Повідомлення:
    151
    Зі складними - так, нюанси є. В мене (на іншому турку, не Ретей) взагалі стоїть телескопічний приклад, який одним натисканням на кнопочку відокремлюється і виходить просто пістолетне руків'я. Правда, по перше, довжина без прикладу 80,5 см, а по друге, я ніколи не вожу рушницю з відокремленим прикладом. Ні при перереєстрації, ні при перевірках на вулиці ніяких проблем не було, приклад фабричний, кнопка туга і досить таки непомітна, просто пальцем натиснути її, на відміну від кнопки, яка регулює довжину, важко... Просто 10 коп. або іншу якусь залізячку під кнопку вкласти між прикладом і "трубою", і вона не натискається. Цього року при перереєстрації подивились номер і все. Чи знають про те, який то приклад, дозвільники? 100% ЗНАЮТЬ, але знають і про те, що "заробити галочку" на ньому не вийде - можливість від'єднувати там КОНСТРУКТИВНО треба для того, щоб відкрутити приклад і змінити на інший, а поки не зловили в "пістолетному" вигляді - немає підстав для протоколу... Ну і на офіційному фото на сайті виробника тої рушниці, як і на фото в паспорті, який в комплекті йшов з магазину, на ній стоїть саме такий приклад. Правда купив собі ще клон Магпула, от там вже просте "весло".

Koral подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Оригінальний еотек, грав ним страйбол, все ціле відмінно працює
      17000 грн.
    2. Коліматорний приціл Shield SIS, як і його попередник Shield CQS - це невеликий міцний приціл, який б...
      22000 грн.
    3. (в наявності 3 шт.)
      Нова Антіблікова решітка до прицелу ( Д-40 мм).Виготовлена з алюмінію товщиною 3мм , пропускання сві...
      100 грн.
    4. Чудовий стан, чиста оптика. Відсутня підсвітка. Перед активним використанням потрібна пристрілка під...
      9000 грн.
    5. Продам тепловізійну насадку Рulsar Кrypton XG 50 і адаптер Pulsar PSP Ring Adapter PSP 56 . Прилад н...
      105000 грн.
  3. phD

phD Schütze

Повідомлення:
    4
    Адреса:
    Чернигов
    А как называется приклад? Может осталась ссылка? Ещё интересно, вышло ли его поставить сразу или пришлось вносить правки "напильником"?

4. Олександр Поляков

Олександр Поляков Stabsgefreiter

Повідомлення:
    151
    https://safari.dp.ua/ua/priklad-bilateralnyy-linberta-polimernyy
    В мене - не Retay GPS, стало без напильника

5. phD

phD Schütze

Повідомлення:
    4
    Адреса:
    Чернигов
    Весло на весло менять не особо хочу, вот складной или телескоп хотел бы поставить

6. Lavrkin

Lavrkin Schütze

Повідомлення:
    6
    Адреса:
    Ізяслав
    Панове, всім вітання. Поділіться досвідом, можливо хтось розбирав та чистив трубчастий магазин, або робив якісь апгрейд з пружиною. Загалом буду радий будь-якому досвіду.

7. Jkow

Jkow Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    809
  8. Odessit14

Odessit14 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    837
    Адреса:
    Odessa
    На сколько отрезали поделитесь опытом?

9. Максим Каммерер

Максим Каммерер Oberfeldwebel

Повідомлення:
    1.156
    Адреса:
    Украина
    Я в Хатсані відкручував. Для чистки, і фарбував червоною фарбою, точніше лаком для нігтів, виштовхувач.
    Гайку відкрутив велосипедним "сімейним" ключем, а далі труба легко пішла від руки

10. boder

boder Schütze

Повідомлення:
    1
    Всім привіт. У мене ретай вже 3-й рік. Використовую не часто. Вистриляв мабуть патронів 600. І на днях продовжував дозвіл і мені типу по секрету сказали щоб я міняв рушницю на якусь іншу. По їх словам рушниця retay gps дуже не надійна та має малий ресурс. Що у деяких розривається дуло, у інших виходить з ладу механізми затвора і т.д. що у них на складі в черзі на утилізацію їх багато. Ось сиджу на форумах та читаю відгуки. Хтось може щось сказати про якість. Можливо хтось щось таке ж чув.

11. and.gum

and.gum Schütze

Повідомлення:
    41
    Адреса:
    Kyiv
    за ту ціну шо він коштує всі будуть з якимось шансами на проблеми, якщо він вже куплений - нашо сумніватись? в мене є прикол "із коробки" коли екстрактор закусює гільзу при закиданні патрону на відкритому затворі із стволом вверх, але я для себе то вирішив через "тримати стволом донизу", інших проблем нема; проблем як на хатсанах де масовий недонакол - теж нема; короч, продовжуємо тренуватись