Владельцам Retay GPS

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Дмитрий Соляник, 12 лип 2022.

1. Олександр Поляков

Олександр Поляков Obergefreiter

Повідомлення:
    108
    Зі складними - так, нюанси є. В мене (на іншому турку, не Ретей) взагалі стоїть телескопічний приклад, який одним натисканням на кнопочку відокремлюється і виходить просто пістолетне руків'я. Правда, по перше, довжина без прикладу 80,5 см, а по друге, я ніколи не вожу рушницю з відокремленим прикладом. Ні при перереєстрації, ні при перевірках на вулиці ніяких проблем не було, приклад фабричний, кнопка туга і досить таки непомітна, просто пальцем натиснути її, на відміну від кнопки, яка регулює довжину, важко... Просто 10 коп. або іншу якусь залізячку під кнопку вкласти між прикладом і "трубою", і вона не натискається. Цього року при перереєстрації подивились номер і все. Чи знають про те, який то приклад, дозвільники? 100% ЗНАЮТЬ, але знають і про те, що "заробити галочку" на ньому не вийде - можливість від'єднувати там КОНСТРУКТИВНО треба для того, щоб відкрутити приклад і змінити на інший, а поки не зловили в "пістолетному" вигляді - немає підстав для протоколу... Ну і на офіційному фото на сайті виробника тої рушниці, як і на фото в паспорті, який в комплекті йшов з магазину, на ній стоїть саме такий приклад. Правда купив собі ще клон Магпула, от там вже просте "весло".

Koral подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 35 шт.)
      Стальна вата 000 являє собою спресовану тонку стружку із неіржавіючої сталі. Призначена для чищення,...
      133 грн.
    2. (в наявності 34 шт.)
      Вашій увазі пропонується засіб для вороніння "Іржавий лак" Використовується для хімічного...
      138 грн.
    3. Ремонтная-мастерская AR15 Master Bench Block Avid. Мат-л: пластизол-смола высокопрочная нескользящая...
      1049 грн.
    4. (в наявності 39 шт.)
      Використовується для хімічного оксидування поверхонь виробів зі сплавів на основі заліза, що містять...
      459 грн.
    5. Пропоную Вашій увазі розгортку патронника 7.62х39 Матеріал розгортки - сталь Р6М5. Звертаю увагу: Р...
      1550 грн.
  3. phD

phD Schütze

Повідомлення:
    3
    Адреса:
    Чернигов
    А как называется приклад? Может осталась ссылка? Ещё интересно, вышло ли его поставить сразу или пришлось вносить правки "напильником"?

4. Олександр Поляков

Олександр Поляков Obergefreiter

Повідомлення:
    108
    https://safari.dp.ua/ua/priklad-bilateralnyy-linberta-polimernyy
    В мене - не Retay GPS, стало без напильника

5. phD

phD Schütze

Повідомлення:
    3
    Адреса:
    Чернигов
    Весло на весло менять не особо хочу, вот складной или телескоп хотел бы поставить