Вибір мультичастотника

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Енот-полоскун, 12 бер 2025.

1. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    687
    Адреса:
    Львів
    Воно то так і вийшло.... Коли я почав відповідати, то Ви почали редагувати. Ваше редагування включало 3букви, моє 100500, тому так і вийшло, що моє пізніше. Ну головне що ми порозумілись:beer:. Гарного і спокійного всім дня, я на коп трохи. На даний момент з Деусом HF. Хотілося б щось нове спробувати, поглядаю в сторону мультичастотників, (Еліт, Д2, старих Мінелабів, Еквіноксів). Хоча успіх залежить більше від місця пошуку,ніж від мд..

Шукач. perv та Roikk подобається це.
    1. Оновлена версія пінпоінтера GP Pointer виробництва SHRXY ІІ. Унікальна прошивка і плата пінпоінтера,...
      800 грн.
    2. (в наявності 2 шт.)
      Ручний металошукач пінпоінтер підводний GP-Pointer GT-110 чорний Хороша чутливість як на малі, так і...
      600 грн.
    3. GP поинтео + кабура+непотеряйка+крона9v+пластиковый чехол+держатель на штангу ,все одним лотом …
      575 грн.
    4. Сумка - кобура для ноги - це рішення для того, щоб тримати свій пін у межах досяжності. Виготовлений...
      395 грн.
    5. Оновлена версія пінпоінтера GP Pointer виробництва SHRXY ІІ. Унікальна прошивка і плата пінпоінтера,...
      800 грн.
  2. ФОРС

ФОРС Oberfeldwebel Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    874
    Адреса:
    Кривбасс
    Если сила в руках есть - дешево и сердито это Минелаб Эксплорер СЕ . Цены на б/у шикарные как для такого прибора.