Вибір мультичастотника

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Енот-полоскун, 12 бер 2025.

1. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    630
    Адреса:
    Львів
    Воно то так і вийшло.... Коли я почав відповідати, то Ви почали редагувати. Ваше редагування включало 3букви, моє 100500, тому так і вийшло, що моє пізніше. Ну головне що ми порозумілись:beer:. Гарного і спокійного всім дня, я на коп трохи. На даний момент з Деусом HF. Хотілося б щось нове спробувати, поглядаю в сторону мультичастотників, (Еліт, Д2, старих Мінелабів, Еквіноксів). Хоча успіх залежить більше від місця пошуку,ніж від мд..

Шукач. perv та Roikk подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Новый поисковый магнит D75mm,H25mm,вес с болтами 930грм.без болтов 830грм смотрите другие мои лоты.....
      1258 грн.
    2. Новый магнит D48mm,толщина 18мм.,плюс паракорд L 20 m ,d4mm…плюс карабин…есть новые поступления смот...
      738 грн.
    3. Новый маленький и компактный неодимовый магнитик, все размеры на фото...для поиска не подойдет,а вот...
      49 грн.
    4. Два новых магнита D 60mm ,толщина 15 мм…смотрите другие мои лоты,есть новые поступления…
      899 грн.
    5. Новые два магнита D 32 mm..смотрите другие мои лоты,есть новые поступления…
      289 грн.
  3. ФОРС

ФОРС Oberfeldwebel Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    856
    Адреса:
    Кривбасс
    Если сила в руках есть - дешево и сердито это Минелаб Эксплорер СЕ . Цены на б/у шикарные как для такого прибора.