Вибір мультичастотника

Dieses Thema im Forum "Техніка для пошуку" wurde erstellt von Енот-полоскун, 12. März 2025.

1. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Воно то так і вийшло.... Коли я почав відповідати, то Ви почали редагувати. Ваше редагування включало 3букви, моє 100500, тому так і вийшло, що моє пізніше. Ну головне що ми порозумілись:beer:. Гарного і спокійного всім дня, я на коп трохи. На даний момент з Деусом HF. Хотілося б щось нове спробувати, поглядаю в сторону мультичастотників, (Еліт, Д2, старих Мінелабів, Еквіноксів). Хоча успіх залежить більше від місця пошуку,ніж від мд..

Шукач. perv und Roikk gefällt das.
  2. Интересные лоты

1. Продаю металлоискатель Garret ace 200 I . Прибор б/у состояние почти нового . В комплекте коробка ,...
      5000 грн.
    2. Металодетектор в робочому стані продам як є,
      25000 грн.
    3. Трилон Б - засіб для чищення монет Універсальний засіб для чищення монет з міді, бронзи, срібла і ні...
      15 грн.
    4. Глубинный мелалодетектор .3.3метра .германия . В отличном рабочем состоянии.+ зип (катушка,блок упр...
      20000 грн.
    5. Это современный микропроцессорный универсальный импульсный металлоискатель с встроенным литиевым акк...
      1100 грн.
  3. ФОРС

ФОРС Oberfeldwebel Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Если сила в руках есть - дешево и сердито это Минелаб Эксплорер СЕ . Цены на б/у шикарные как для такого прибора.