Глянь в бік Quest...х5....х10.... Товариш Харківсько-Троєщинський камрад ним і "сємєчки", і хрестики КР підіймає так, що друзі з Дусями слюнки пускають.....
Доброго дня, хочу купити мд(до 6тис) Вибір впав на:Тесоро Годен сабре(TGSL+), RedGold, Фортуна М3.. Для монеток і тп.. Порадьте, будь ласка, що краще і чому, чи може глянути на другі мд в такій ціновій категорії..
Друзі , добрий день , бігаю з quest x10 з nel fly катушкою , зараз задумався о покупці нового , дивлюсь в стороно mine lab , але є сумніви взяти хterra pro і бути з грошима , чи вивалити за equinox 600? Але в душі жаба душить тратить всі гроші, хочеться дешево і гарно. Що порадите ?
Доброго ранку,друзі , прошу поради . Хочеться повернутися знову до копу , гадаю який мд взяти, та на що краще звернути увагу. Раніше, якось хотів потримати маскоподібні. Загалом,потрібен гарний та перевірений досвідом мд з 18 частотою,бажано,щоб зміг швидко його опанувати по звучанню, після володіння деуса , щоб міг також гарно розпізнавати ковані знахідки від чернини . Буду дивитися у бік б/у приладів від перевірених майстрів. Тільки, не фортуни та квазари) Так давно не повертався до теми , що вже і забув назви та прилади , а так хочеться знову на коп...
Здравствуйте! Ми надеемся что Вы знаете про металлоискатели в частности Фортуна М3, что они есть от мастеров--достойные приборы и с магазина-- там то и продают в большинстве случаев барахло проблемное. На данное время точно не знаю качество магазинных Фортун и Квазаров, но пару лет назад люди плакали и не знали что с прибором сделать что бы он правильно работал. А вообще поиск с металлодетектором тот ещё адреналин. С УВ!
Так, ознайомлювався з данними приборами, багато людей ходять з такими мд в моєму регіоні, вони з дуже "гнучкими" налаштуваннями і для мене, щоб зрозуміти що до чого як для першого мд ці прибори це занадто, хотів щось простіше, та зупинився на виборі RedGold, поки що вчусь але вже в принципі все зрозуміло..
Я думаю что нет такого понятия как "прибор для новичка". Вопрос только в деньгах! Если позволяют финансы то нужно брать что-то серьёзное и на перспективу,сразу. И взяв мантикору или деус 2, тот самый новичёк со временем изучит свой прибор и будет наслаждаться. Ибо нет разницы с чем начинать копать, учитывая то что мест для копа всё меньше и меньше. Всё чаще приходится ходить по выбитым местам и добирать более серьёзным прибором. На своём примере скажу, что по месту где,как мне казалось, я всё выкопал с аськой а потом с тёркой, прогулка с деус2 дала результат.
Ребят. Всем привет. Планирую через месяц полтора если получится выделить деньги себе на 1 металоискатель. Живу в Запорожье. Смотрел карты и нашел несколько интересных мест. Бюджет очень ограничен в связи с ситуацией. Цель монетки может что-то старое. Если купить на сегодня АСЮ 250 (видел ее от 4500 до 6000) можно Б.У найти. Для начала не слишком устаревший вариант? (Боюсь военные копать. На мины попасть. И змей боюсь. Буду в районе Подпоры или пляжи)
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/b-u-metaloshukach-perevren-na-sts-fortuna-z-garantyu-IDQxGtI.html Позвоните, пообщайтесь.
Камради порадьте що можна придбати для пошуку мін? Одразу кажу я не сапер, я мінометник, у зв'язку з просуванням вперед відкриваються нові локації, але вони після русні, тобто можливо заміновані, сапери в підрозділі є, але їх залишилось небагато, і у них і так роботи по вуха. І от нам щоб діставати по цілях треба займати нові позиції, а чи розміноввна місцевість невідомо. Навіть якщо там пройшла наша піхота, то сапери могли проторити стежку, але для мінометної позиції треба більше місця, і інструмент поставити, і БК скласти, і розрахунок розмістити. А щє підвоз БК це дорога, десь розвернутися треба. Корочє задача себе трохи убезпечити, нічо витягати/розмінувати не збираюся, але знайти та відмітити, потім можна й саперів викликати на таке діло. Який прилад підійде для поставленої задачі? Щоб бачив ПМН, бо їх тут насрано щокапець. ТМ я думаю будь який прилад побачити повинен. Заздалегідь дякую за пораду!
Головне - розуміти що може трапитися, при пошуку мін. Запитайте у саперів, які міни саме гірше бачать МД, або зовсім не бачать. Можливо сапери підкажуть щось, виходячи зі своєї практики. Чисто теоретично, мабуть потрібен МД з невеличким моно датчиком, або маленьким ДД. На практиці величезна кількість металу знаходиться в грунті і на поверхні, яких навряд чи відрізните від мін, тож краще було б порадитися з різними саперами, щоб розуміти як поводитися, і не натрапити на пастку. Пару метрів перевірите металодетектором, а вони всіяні осколками, і що будете робити? Самі не будете розміновувати. Викликати саперів, чи йти по мінах, щоб перевірити ще декілька метрів?
У встановленої міни завжди присутні демаскуючі ознаки. Завжди можна тикнути щуром. Так уламків багато, але уламок від міни я відрізню. Також в усіх мінах присутні металеві елементи, та і закопані вони не глибоко.
тут немає якоїсь конкретної відповіді , якщьо великі міни то Клона з великою катушкою вистачить , а якщьо лєпєстки , то тут зовсім інша задача .
Для копа по війні, знаю, що непогано підходять прилади від АКА, переважно попередні простіші моделі типу Кондор/Вектор/Сорекс. Так, це цифровий прилад російського виробництва, який у нас вже майже не продається, хоча на вторинному ринку можна знайти. Так от я, як оператор Сорекс ПРО по старовині, давно відмітив одну дуже корисну характеристику - простими словами, це наростаючий пороговий тон. Він дає попереднє опосередковане і достатньо точне поняття про розмір об'єкта. Тому мале чорне/кольорове з великим таким же сплутати буде важко. Впевнений, що є інші моделі металошукачів з такою фішкою (дешевші, простіші, вітчизняні, т.п.), тож можна звернути на них увагу, більш знаючі колеги по хоббі підкажуть.