Вибір металодетектора для новачків.

Тема у розділі 'Для новачків', створена користувачем MHC, 14 вер 2017.

1. флегМАТ

флегМАТ Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    36
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    53
    Повідомлення:
    844
    Адреса:
    Київська обл.
    Дорого, за таку ціну можна взяти 250-ту з більшою катушкою.

Omikron подобається це.
    1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Чохол на блок керування всіх моделей металошукачів Garrett серії ACE. Головне призначення - захист д...
      200 грн.
    3. (в наявності 10 шт.)
      Алюминиевая заглушка для приборов Nokta Makro kruzer / Nokta Makro Multi kruzer / Nokta anfibio / mi...
      55 грн.
    4. Сумка - кобура для пінпоінтера з кріпленням на ногу – чудове рішення для камрадів, що захоплюються м...
      420 грн.
    5. Наушники до любих металоіскателів. Пару раз пробував у дома на працю, нові. Наложкой не відправляю.
      2450 грн.
  2. SubSailor

SubSailor Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    3
    Повідомлення:
    409
    Адреса:
    Стольний град Київ.
    Глянь в бік Quest...х5....х10.... Товариш Харківсько-Троєщинський камрад ним і "сємєчки", і хрестики КР підіймає так, що друзі з Дусями слюнки пускають.....

3. YURITO

YURITO Schütze

Повідомлення:
    9
    Адреса:
    Chernihiv
    Доброго дня, хочу купити мд(до 6тис)
    Вибір впав на:Тесоро Годен сабре(TGSL+), RedGold, Фортуна М3..
    Для монеток і тп..
    Порадьте, будь ласка, що краще і чому, чи може глянути на другі мд в такій ціновій категорії..

4. Володимир84

Володимир84 Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    13
    Повідомлення:
    4.322
    Адреса:
    Слобожанщина
    Візьміть РедГолд, таким користуюся й сам, на даний час в мене він третій прилад, дуже не поганий МД.

Omikron та YURITO подобається це.
  5. danny308

danny308 Oberschütze

Повідомлення:
    26
    Адреса:
    Николаев
    Друзі , добрий день , бігаю з quest x10 з nel fly катушкою , зараз задумався о покупці нового , дивлюсь в стороно mine lab , але є сумніви взяти хterra pro і бути з грошима , чи вивалити за equinox 600?
    Але в душі жаба душить тратить всі гроші, хочеться дешево і гарно. Що порадите ?

6. Tea_M

Tea_M Leutnant

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.247
    Адреса:
    Харьков
    Доброго ранку,друзі , прошу поради . Хочеться повернутися знову до копу , гадаю який мд взяти, та на що краще звернути увагу. Раніше, якось хотів потримати маскоподібні. Загалом,потрібен гарний та перевірений досвідом мд з 18 частотою,бажано,щоб зміг швидко його опанувати по звучанню, після володіння деуса , щоб міг також гарно розпізнавати ковані знахідки від чернини . Буду дивитися у бік б/у приладів від перевірених майстрів.
    Тільки, не фортуни та квазари)
    Так давно не повертався до теми , що вже і забув назви та прилади , а так хочеться знову на коп...

7. Шукач. perv

Шукач. perv Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    176
    Адреса:
    Perv
    Здравствуйте! Ми надеемся что Вы знаете про металлоискатели в частности Фортуна М3, что они есть от мастеров--достойные приборы и с магазина-- там то и продают в большинстве случаев барахло проблемное. На данное время точно не знаю качество магазинных Фортун и Квазаров, но пару лет назад люди плакали и не знали что с прибором сделать что бы он правильно работал. А вообще поиск с металлодетектором тот ещё адреналин. С УВ!

YURITO подобається це.
  8. YURITO

YURITO Schütze

Повідомлення:
    9
    Адреса:
    Chernihiv
    Так, ознайомлювався з данними приборами, багато людей ходять з такими мд в моєму регіоні, вони з дуже "гнучкими" налаштуваннями і для мене, щоб зрозуміти що до чого як для першого мд ці прибори це занадто, хотів щось простіше, та зупинився на виборі RedGold, поки що вчусь але вже в принципі все зрозуміло..

9. Гарматкин7

Гарматкин7 Gefreiter

Повідомлення:
    52
    Адреса:
    Киевская область
    Сейчас появилась новинка X TERA PRO кто из купил МД как он себя тестирует в поле

10. KosG17

KosG17 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    729
    Адреса:
    Ukraine
    Я думаю что нет такого понятия как "прибор для новичка". Вопрос только в деньгах!
    Если позволяют финансы то нужно брать что-то серьёзное и на перспективу,сразу. И взяв мантикору или деус 2, тот самый новичёк со временем изучит свой прибор и будет наслаждаться. Ибо нет разницы с чем начинать копать, учитывая то что мест для копа всё меньше и меньше. Всё чаще приходится ходить по выбитым местам и добирать более серьёзным прибором. На своём примере скажу, что по месту где,как мне казалось, я всё выкопал с аськой а потом с тёркой, прогулка с деус2 дала результат.

Прокудин Егор, San88, OkSamyt та 3 іншим подобається це.
  11. OlehVisa

OlehVisa Schütze

Повідомлення:
    3
    Адреса:
    Perovskaya
    Ребят. Всем привет. Планирую через месяц полтора если получится выделить деньги себе на 1 металоискатель. Живу в Запорожье. Смотрел карты и нашел несколько интересных мест. Бюджет очень ограничен в связи с ситуацией. Цель монетки может что-то старое. Если купить на сегодня АСЮ 250 (видел ее от 4500 до 6000) можно Б.У найти. Для начала не слишком устаревший вариант? (Боюсь военные копать. На мины попасть. И змей боюсь. Буду в районе Подпоры или пляжи)

12. KosG17

KosG17 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    729
    Адреса:
    Ukraine
    Так какой бюджет?

13. OlehVisa

OlehVisa Schütze

Повідомлення:
    3
    Адреса:
    Perovskaya
    Ну бюджет до 7500. В идеале 5000

14. KosG17

KosG17 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    729
    Адреса:
    Ukraine
    OlehVisa подобається це.
  15. OlehVisa

OlehVisa Schütze

Повідомлення:
    3
    Адреса:
    Perovskaya
  16. cer

cer Oberst

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    190
    Лоти
      на продажу:
    9
      продані:
    385
    Повідомлення:
    4.870
    Адреса:
    украина.хотин
    Тесоро Годен сабре(TGSL+) ...візьмете не пожалкуете .

walter leipe schutze подобається це.
  17. _AURUM_

_AURUM_ Major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    2.532
    Адреса:
    Запоріжжя Україна
    Камради порадьте що можна придбати для пошуку мін?
    Одразу кажу я не сапер, я мінометник, у зв'язку з просуванням вперед відкриваються нові локації, але вони після русні, тобто можливо заміновані, сапери в підрозділі є, але їх залишилось небагато, і у них і так роботи по вуха.
    І от нам щоб діставати по цілях треба займати нові позиції, а чи розміноввна місцевість невідомо. Навіть якщо там пройшла наша піхота, то сапери могли проторити стежку, але для мінометної позиції треба більше місця, і інструмент поставити, і БК скласти, і розрахунок розмістити. А щє підвоз БК це дорога, десь розвернутися треба.
    Корочє задача себе трохи убезпечити, нічо витягати/розмінувати не збираюся, але знайти та відмітити, потім можна й саперів викликати на таке діло.
    Який прилад підійде для поставленої задачі?
    Щоб бачив ПМН, бо їх тут насрано щокапець.
    ТМ я думаю будь який прилад побачити повинен.
    Заздалегідь дякую за пораду!

18. Гарматкин7

Гарматкин7 Gefreiter

Повідомлення:
    52
    Адреса:
    Киевская область
    Так какой бюджет?

19. _AURUM_

_AURUM_ Major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    2.532
    Адреса:
    Запоріжжя Україна
    Бажано не за всі гроші світу...

20. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    962
    Адреса:
    Украина
    Головне - розуміти що може трапитися, при пошуку мін.
    Запитайте у саперів, які міни саме гірше бачать МД, або зовсім не бачать. Можливо сапери підкажуть щось, виходячи зі своєї практики.
    Чисто теоретично, мабуть потрібен МД з невеличким моно датчиком, або маленьким ДД.

На практиці величезна кількість металу знаходиться в грунті і на поверхні, яких навряд чи відрізните від мін, тож краще було б порадитися з різними саперами, щоб розуміти як поводитися, і не натрапити на пастку.
    Пару метрів перевірите металодетектором, а вони всіяні осколками, і що будете робити? Самі не будете розміновувати. Викликати саперів, чи йти по мінах, щоб перевірити ще декілька метрів?

_AURUM_ подобається це.
  21. _AURUM_

_AURUM_ Major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    2.532
    Адреса:
    Запоріжжя Україна
    У встановленої міни завжди присутні демаскуючі ознаки. Завжди можна тикнути щуром. Так уламків багато, але уламок від міни я відрізню.
    Також в усіх мінах присутні металеві елементи, та і закопані вони не глибоко.

Хиля подобається це.
  22. _AURUM_

_AURUM_ Major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    2.532
    Адреса:
    Запоріжжя Україна
    Хм?
    Невже я нарізав якусь непідйомну задачу для цивільних металошукачів??? :rolleyes:

23. cer

cer Oberst

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    190
    Лоти
      на продажу:
    9
      продані:
    385
    Повідомлення:
    4.870
    Адреса:
    украина.хотин
    тут немає якоїсь конкретної відповіді , якщьо великі міни то Клона з великою катушкою вистачить , а якщьо лєпєстки , то тут зовсім інша задача .

_AURUM_ подобається це.
  24. _AURUM_

_AURUM_ Major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    2.532
    Адреса:
    Запоріжжя Україна
    І ви хочете сказати що МД який побачить протипіхотну міну, не побачить ТМ-ку?

25. флегМАТ

флегМАТ Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    36
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    53
    Повідомлення:
    844
    Адреса:
    Київська обл.
    Для копа по війні, знаю, що непогано підходять прилади від АКА, переважно попередні простіші моделі типу Кондор/Вектор/Сорекс. Так, це цифровий прилад російського виробництва, який у нас вже майже не продається, хоча на вторинному ринку можна знайти. Так от я, як оператор Сорекс ПРО по старовині, давно відмітив одну дуже корисну характеристику - простими словами, це наростаючий пороговий тон. Він дає попереднє опосередковане і достатньо точне поняття про розмір об'єкта. Тому мале чорне/кольорове з великим таким же сплутати буде важко. Впевнений, що є інші моделі металошукачів з такою фішкою (дешевші, простіші, вітчизняні, т.п.), тож можна звернути на них увагу, більш знаючі колеги по хоббі підкажуть.

\Lisovik/, Omikron та _AURUM_ подобається це.