Написал же,примерно,мне обошлось больше,но аккумулятор сотка,специальный,не газующий,герметичный.И коробочка киловаттная.Можно было поместиться и в двести.
Тепловтрати будинку не змінились? якщо, ні, то можливо зробити скидання до заводських налаштувань і повторно зробити налаштування мін. і макс. потужності. Але або до спеціаліста, або на свій страх і ризик.
Моего хватает на сутки.И больше.15 ти минутные это комповые,с встроенной батареей,там 7-12 а.ч.В котловых батарея выносная,подключается проводами.Мощность котла примерно 100-150 Ватт,насос,схемка.И это все работает не постоянно.Сам упс имеет кпд около 90%.Жил бы в селе,дополнительно имел бы генератор киловатт на 5.Четырехтактный.
Да,однозначно.Вопрос исключительно материальный. Меня за год всего три раза упс выручал,один из них почти на сутки.От него можно и другое включать,свет например.А вот холодильник не пробовал,надо будет испытать.Все рыпели что упс пусковой ток не потянет.Но у меня инверторный холодильник,там ток поменьше.
Змінились- утеплив 10см пінопластом 35. Викликав з області "спеціалістів" іммергазу,за виклик заплатив купу грошей: Дивились настройки,"регулювали" газовий клапан. Вердикт - у вас все справне. Перетерпів дві зими.Розібрав і промив теплообмінник. Не змінилося нічого. Як товариш взяв вайланта ,я почав багато читати про них.Їхні функції,настройки. Багато чого дізнався. І не витримав "поліз" до свого: Настроїв потужність, час виходу на повну і т.д. Стало набагато краще,і це після "фірмових спеціалістів". Але все рівно не так як коли я його купив новим.
Туда же бош 3000 и выше. Все одноклассники во всем,цены примерно равны тоже.Так что выбор в основном за обслугой,наиболее доступной.
Вітаю. Квартира 60квадратів . Я розумію що "старичок" не модний але надійний: АГВ-10 працює безвідмовно (2000року) і економно , ніяких наворотів , головне щоби автоматика (с)працювала якщо газ відключиться. А газ подається паршивий чим вони його "колотять" не знаю але цікаво.
Його нічим не колотять. Досить понизити тиск нижче потрібного, і вже якість горіння понижується, а відповідно треба більше його спалити. Коли в нас почнуть рахувати газ не по об"єму, а по калорійності,(як в Європі) то і ми будем менше платити, ну а відповідно менше будуть отримувати фірташі і тому подібні, хто присосався до труби. Так що думаю, що в нас це буде не скоро.