Пару раз в год или месяц выдержит, я не профи сварщик с кучей заказов. Да и тумблер там скорей всего, тупо пластинка ездит, починю если шо, а вот светоыильтр с датчиками вряд ли
тестував, дніпро відпочиває, , спрацьовує чотко , є затримка при включенні пару секунд, шов видно, режим шліфовка працює.
За скільки відірвали цю шайтанмашину? Моя 1020грн , 4 датчика, в Вашій наче тільки два, може не спрацьовувати при зміні положення голови.Хоча при такому розмірі віконця мабуть достатньо, хз..
399 грн, нормально все спрацьовує, а хто ж головою то крутить коли варить так що 2 датчика на вашій лишні , як на неме то то 2 пустишки. ще думаю сварку їхню прикупить ...Сварочный инвертор Start Pro SPI-280...., поки хфірма розкручується пару місяців товар нормальний буде щоб клієнта заманить
В мене экран вдва рази більший, тому датчики не зайві. Там якась фірма на Західній Україні робе спроби конкурувати з патоном, ссва і елсвою, бачив огляд та назви не пам'ятаю. Дросель є, відімкнення форсажа є, регулювання по напрузі є, правда мікропроцесорне як і в ссва. Може за них повзнавати поки ще не зажерлись?
Та я й так розумію як можна перевірити. Навіть якщо початково не фонарьові то так можна знайти який зламаний
Шо ты ноешь,классная у тебя маска,с четырьмя датчиками и большим окном,у меня тоже такая,а двухдачечные малооконники пусть завидуют..
Вот плохо ты о людях думаешь, я вот верю шо получится. ПС А за тыщу это шо снова шыряться? Надо подумать.
Моя БЖ, упоролась коронаваком, в надежде побыстрее свалить снова в Кувейт, но хитрые кувейтяне сказали, что моча великого кормчего вакциной не считается. БЖ второй баян вкатила астральной зенекой, и чуть не отлетела в астрал.... Пришла третий раз за зенекой, вакцинаци отвергли ее нах, сказали третий баян не положено, и сертификат мы Вам дать можем только черезжопный )) Пришлось третий баян жонсоном в Египте делать, и вакципаспорт брать оттуда )) Есть шанс, что лишнего не вколют, хотя есть варианты ))
На Китай масках маленькое окно скорее плюс чем минус , меньше вредоносных лучей попадёт на морду лица . С УВ
Ладно, с тыщей в пролёте , то стаётся таки по 600 на жалость бить, там даже больше выходит, мне ж переноску надо покупать к сварочнику. Ещё пойду в подарю_поменяю поколядую, может всякого ценного навалят.
У Вас дніпро? Яка? Давайте вгадаю, провода люмінь з мідним покриттям? Я патона 160е взяв за 3300, а так то він 3900, провода мідь Крок 10, клема маси дубова на 300а, (підгадили з трохи бракованим тримачем), шплінт не по центру, ну розвалиться то підшаманю, а може й походе. 2 транзистори, 4 діода вихідних по 400в, 3 конденсатора по 400в , 470(наче) ємність, нормальних фірм.Реальных 160ампер, навіть більше, хоча мені й не треба.Якщо не брак то на китайцьові я не зекономлю, враховуючи що провода треба нормальні ще й докупляти, і по амперам брешуть. Докупив дроссель, покладу на провід масси, діоди повинні витримати, і все одно на 300 дешевше від ринкової. 5 років гарантії типу, може й брехня, хз. Ну на масці міг би й зекономити, але краще не треба мабуть.