А, он воно як. Я думав що можливо узяти саме ловер під Глоківські магазини, що часто пропонують виробники у США. Дякую за уточнення. Я мав нагоду зʼїздити в тир і узяти в оренду Цвіркун. Мабуть той бідолага чистився останній раз дуже давно. Бо Fiocchi утикав кожен другий постріл. Вставив магазин, зарядив, постріл, утик. І так кілька разів підряд. Оскільки без нормальних швидких сплітів особливо не оцінити роботу роликового сповільнення, я здався і достріляв із свого AR9, якому зазвичай по цимбалах чим і в якому стані стріляти.
Так, так і було. Прямий, із пластиковими губками. Це ще перше покоління магазинів, якщо не помиляюся.
Знаю, в самого такі випадки частенько бували з цими магазинами, вони тріскають вздовж, в такому місці що не побачиш. Тому я й перейшов на Glockівські магазини. Змінив на ЕМ555М
Той, що від Flarm, на 99,9% відповідає звичайному. Ледь змінена текстура рукоятки і все. За зовнішність майже всі їх хейтять, але по факту ергономічно він більш зручний та компактний, особливо з магазинами на 15 чи 17 набоїв.