Попробуйте поменять панели местами, так поймёте проблема в панелях или в проводке. Если в проводке, то нужно улучшать заземление, увеличивать сечение проводников, проверить все соединения вдруг окислились, не поджато и т. д. Просто штырь вбитый в землю это не заземление) Надо как минимум три штыря по 1,5 м, надёжно соединённых между собой (сваркой) и провод медный от них не меньше 4 мм2. И почва в этом месте не должна быть сухая, при необходимости можно поливать подсоленной водой
Саме так зробив у далекому 2007, тільки купив хату та налагоджував побут. Заземлення було для проточного електричного нагрівача 7 кВт. Через місяц в нього (нагрівач) вдарила молнія, розплавів його кхям та задимивши усю хату. Заземленя працює до сьогодні)
от парадокс - виходить що в мережі 220 В типу заземлено ? добре пішли іншим шляхом - просто кидаємо ще один провід "земля" генератор - " земля" розетка іщо ? ........
В мережі йде фаза та ноль,а з генератора дві фази,без ноля,тому й треба зробити фазу на струм,який йде з генератора. ПиСи: і не треба плутати ноль із заземленням будинку.
у нас мона, а рація зара в багатьох є.... Далеко не завжди електрик чи плиточник при ремонті підключає розетки звертаючи увагу на колір дротиків, хіба що на полосатий земляний. А те що фазовий прийнято правим, так то такє.
люде роблют просту штуку, виключають ввідні автомати і в найближчу розетку пхають вилку, всередині якої закорочена земля і один вивід. Дехто знімає другий, щоб на всяк випадок і знати де що.
нажаль фото незробив- в розетку тикнули а вирубить автомат завтикали - на виході 220 з мережі спалило нах генератор, проводку і півверанди
завжди подобаються такі приколи. Бо як завжди, спочатку щось пробують а потім читають інструкцію лишившимся цілим оком. Є простенька штука, автомати з'єднуєм штирьом, перевернувши один з них, в нормальних автоматах є дирочка на клямці. А ще є спеціальні автомати, а ще автоматичні автомати. Шо самі знають куди що клацати. І автозапуск гени і часова затримка і фіг зна шо ще, точно всіх приколів не знаю.
В мене в 90-х так тєлік був підключений фаза з мережі, нуль з землі, і лічильник не крутив, лічильник був ще дисковий років 70-х. Таке собі халявне світло.
В Украине система с глухо заземленной нейтралью ), если проще то на всех трансформаторных подстанциях ноль соединен с заземлением. Генератор не имеет своего соединения с землёй, то есть и ноля в нем нет, так как ноль и получается в результате соединения с землёй, относительно земли на этом проводе 0 вольт, отсюда и название ) Если на генераторе нарисован знак заземления и рядом болтик, то значит его следует заземлить, на землю, не на розетку )
Ще був прикол, сектор в нас був приватний, а опалення централізоване. Не знаю хто там і що з сусідів мудрував, а батареї током билися. То ми до них через контур заземлення магнітофона бобінного прилампічили, й працювало. Одне не зрозуміло, як опалення током билося, якщо воно підземлею йде
И вообще с генератора подключаться через домовую розетку нельзя, опасно, могут быть большие проблемы. Подключаться надо на вводном щитке, желательно с использованием АВР и желательно пригласить толкового электрика.
Ноль и земля то же самое, С подстанции ноль может идти по земле . Автоматы скорее всего не надо отключать полностью при подключении генератора,а только фазу ( можно так попробовать) с УВ
опалення і гаряча вода ізольовані по замовчуванню, тому і лупить, а взагалі за таке в турму треба, саджати на велогенератор на всі 5 років.
колись в новинах показували одного фахівця, який чито колонку, чи то котла заземлив через газовий стояк. Ой казали йому ая,я,яй
вчора дискусію теж вів з фахівцем -ремонтує інвертори .... Ф- ..Можна й так. І головне, щоб правильна синусоїда генератора не зустрілася з правильною синусоїдою мережі. 90% ремонтів. Назнімав масу відео, але немає коли пакувати та викладати. Колись потім.. Я - як спєцу питання - у нас тут на форумі війна йде короч від бензогенкератора працює котел, холодильник і т.д а от керамічні панелі на обігрів ні . Пишуть що типу заземлить генератор нада і в хату типу теж заземлення. Наскільки знаю правильну синусоїдну дає інверторний ген. простий там синус грається ... Ф - Заземлити один полюс генератора. а якщо включити одні панелі без інших приладів? риск є можуть пухнуть а можуть і працювать.
Якщо є нуль,є 3000 обертів на хвилину.. Може просто невистачає потужності генератора? Може ті панелі дуже вумні і бачать що чогось невистачає,то й не запускають у роботу.. Синусоїда таки теж має значення. Звісно ж я не електрик,але вже багато наслухався про цю синусоіду..