Соберем электролиз вместе.

Тема у розділі 'Реставрація знахідок', створена користувачем xtremist07, 26 січ 2012.

1. xtremist07

xtremist07 Stabsfeldwebel Клуб взаимопомощи

Повідомлення:
    3.057
    Адреса:
    город-герой Донецк!
    Здравствуйте камрады! Хочу спросить у вас можно ли, из таких вот блоков питания собрать электролиз?? Оба рабочие но один старый а другой чуть поновей. Скажите какой подойдет лучше? И подробно инструкцию как и что делать, т.к. я в этом деле 0...Можно в личку а я потом выложу весь процесс с конечным результатом.

Images:

2012-01-26 13.06.11.jpg
    2012-01-26 13.07.05.jpg
    2012-01-26 13.06.34.jpg
    2012-01-26 13.07.15.jpg
    2012-01-26 13.07.24.jpg
  2. Цікаві лоти

1. У продажі тильник до піхотної гвинтівки Мосіна. Виробник Сестрорецький збройовий завод. Складське зб...
      2900 грн.
    2. Продам кільця на драгунську версію гвинтівки Мосіна. Складській стан, чіткі клейма іжевського заводу...
      4000 грн.
    3. У продажі спусковий гачок, складського зберігання. Гарні маркування. Дивіться усі мої лоти!
      1100 грн.
    4. Продам тильник до піхотної гвинтівки Мосіна, виробництва Шательро. Тильник (гвинтівка) був захоплени...
      4000 грн.
    5. Шептало на немецкий Гевер. Складское.
      600 грн.
  3. GINDENBURG

GINDENBURG General-major

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    80
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    131
    Повідомлення:
    9.012
    Адреса:
    Украина
    Тут есть все...

http://reibert.info/forum/showthread.php?t=84869

С уважением GINDENBURG.

1 людині також подобається це.
  4. xtremist07

xtremist07 Stabsfeldwebel Клуб взаимопомощи

Повідомлення:
    3.057
    Адреса:
    город-герой Донецк!
    там нет ничего конкретного по моему вопросу, 1 ответ про предохранитель, а как его делать? И я бы хотел именно на этих блоках чтобы объяснили, что куда крутить и какой проводок подключать.

5. GINDENBURG

GINDENBURG General-major

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    80
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    131
    Повідомлення:
    9.012
    Адреса:
    Украина
    Там такое было. Вы
    всю тему перечитали ?

С уважением GINDENBURG.

Пы.Сы. Разве что после
    падения форума потерлось...

6. Poison13

Poison13 Oberfeldwebel

Повідомлення:
    443
    Щоб запустити такий блок живлення тобі потрібно буде замкнути 4 і 5 ножку(розєм розвертаєш так щоб защолка до тебе була і відщитуєш з ліва 4 і пяту ножку зазвичай це зелений і чорний провід.) на самому широкому розємі тоді блок живлення запуститься. На розємі молекс (4 дирчастий) напругі розділені так червоний з чорним буде 5 вольт ,а жовтий з чорним 12 ,я б на твому місці використав 12 вольт. Далі памятай такі блокі живлення неможна на довго включати без навантаження. і ще я б в розрив червоного провода підключив би лампу накалювання автомобільну 12вольт ,яка б в разі короткого замикання між анодом і катодом не дала щоб блок живлення згорів (вона тоді просто загориться сигналізуючи про коротке замикання).

mushichok, Veter-59 та xtremist07 подобається це.
  7. Veter-59

Veter-59 General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    7.061
    Адреса:
    Ukraine
    В якості електрода використав графітну пластину.результат добрий.Не загажується
    електроліт.І більш мякший режим очищення.Наконечник списа очистився за 20 годин.
    без втрат.Напруга 22V.

Yuber та ArtBorsuk подобається це.