Друже чому був я і є .у мене не тільки термінатор про є а ще і квазар той шо ? Шторм про у мени був недовго я продав не тому шо він не находив а по другій причині .і купив я його по тих же одзивах камрадів і нехто тоді нехайяв .я уже писав прибор заробив з третьої попитки я тоже навідсилався туда сьюда і продав уже прибор робив і вітстраювався без проблем .да мастер халадно відніся до деяких приборів бо заказів було по його словам куча туму і пішло дальше так шо прибори начали хаять і гльючні а поначалу всьо грало . По поводу шторма питали камради відповідав то шо бачив і чув на свої очі . У ТЕМІ ПИСАВ шо то всьо моя думка і каждий має свою голву . А чого Ви так довго у цій темі промишляєти і для чого Вам це Ваша справа но я попросив би Вас трохи притримать коней і харош вже про шторми . да зараз хожу з термом но це не Ваше справа .я ж ни пишу щим Ви там ходети ю. З наступаючим щастя здоровя і золотішка під катуху Всім камрадам З повагою.
Ну був в сенсі в цій темі активно, я ж не кажу що взагалі вже нема. В темі я прмишляю , тому що за душу взяла,"чесними" відгуками по приладу. Як і що писалось можна перевірити , полиставши тему. Ну Вас просто не міг не згадати, як яскравого дописувача. Маю саблю, кардинала і вайтса, зараз ні з чим не хожу бо нема часу і погода. Наче відповів на всі питання.
По своєму приладу я написав так як воно є, нічого не видумував, не прикрашав, нікого не рекламував, воно мені нафіг не потрібно. Незнаю я вже писав можливо прибор такий попався але все що на відео це все правда, власне для того і знімав щоб доказати тим що не вірять, але вже переконався шо їм хоть кіл на голові теши. Я так і думав що будуть так писати, але продаю чи міняю через те що дійсно маю важку болячку і копати це завідомо шкодити собі, тому надумав вернутись до рибалки, дуже подобається ловля на тенкару і міг би без проблем обміняти прибор на тенкару.
Так, чисто посмеяться и очередной раз убедиться, что все рассказы о супер-приборах шторм/тайфун - просто МИФ! Почитайте сообщение Филипчука сверху, где он пишет, что прибор суперский и продаёт он его исключительно из-за того, что решил завязать с копом по причине проблем со здоровьем и вот, 3-го января типа продался прибор))) А потом почитайте белый список Димы Стафф, а именно сообщение номер 232. https://reibert.info/threads/stuff.376507/page-10#post-9384279 И что мы там видим - Филипчук купил себе 25-го января металлоискатель. И это не прибор Игоревича ))) А почему не Шторм, ведь Шторм такой классный по словам Ромы )) Впрочем тут многие продавали и прям "клялись" позже снова купить прибор Игоревича, но купили, прям х.з почему - то аську, то сигнум, то терминатор и никто не купил снова ни Шторм ни Тайфун ))
Уважаемые камрады,сбросьте моб.номер Сергей Игоревича,буду очень БЛАГОДАРЕН. P.S ШТОРМ-ПРО и Терминатор Трио практически одинаковые(Неплохие приборы).
Хорошая шутка А в чём они одинаковые? Реально очень интересно ответ почитать будет.... Видимо никто не хочет покупать Шторм, а Терминаторы покупают очень хорошо именно по причине, что они одинаковые......
Для Вас шутка,а для меня била реальность.Что Шторм Про,что Терминатор -нормальные приборы за такие деньги.Кому нужны подробные сравнения пишите в Л.С.дам свой номер,и постараюсь обяснить.Это не реклама Шторма,Терминатора.Мне это ненужно.Дайте кто нибудь номер Сергей Игоревича!!!
Ну что Вы - всем надо. Пишите прямо тут, ничего не скрывая!!! Что за тайны??? А номера тут нет ни у кого, так как Игоревич меняет номера телефона очень быстро! Тут много кто искал номер
Зацікавив прилад.Прочитав всі повідомлення в темі.В особисті повідомлення і по телефону власники приладу не однозначно дають характеристику.Шкода що відео видалені,не можна подивитись на спірні моменти.Купив Шторм Про.Тестував сьогодні на дачі,земля чорнозем мокрий після зими.Г/Б відстроївся,дуже маленький зазпр в положенні регулятора при високій чуйці.Коли скинути чуйку зазор збільшується і прилад тихий. Згоден з GARRETT 250,Гоцман,Роман Филипчук. .Вважаю досить не поганим глибоким монетником.Зважаючи на критику приладу думаю не всі грунти йому по зубах.І при покупці потрібно уважно перевіряти щоб не натрапити на такий прилад як виложив Wolfgrey .У мене перший теж такий попався. Тому без зворотного зв`язку з автором приладу,слід розуміти що це лотерея.Шкода що не звернув увагу раніше,коли була можливість спілкування.