Доброго всім часу! Зробишки декілька виходів можу зробити висновок, прилад хороший від кабеля ложняків немає, на пусту яму не реагує, головне правильно виставити грунт. Бачив і мідь і срібло Риму, металопластику. Навіть на 2 сенсі ходив ложняків майже не було, в мороз -5 робить нормально, але акуми в комплекті поганеньки на 2 години максим, і немає захисту на катушку,зараз дивлюсь в комлекті є захист, а так все просто бомба. Дімі велике дякую.
Товариш забрав Тріо з пошти. Цензура забороняє вживати деякі слова ним сказані, але якщо коротко, то він приємно вражений)) Як завжди рекомендую Діму, як відповідального продавця і просто хорошу людину
Усім доброго дня! Щойно спілкувався зі Stuff... Замовив прилад... Атмосфера спілкування відмінна, врівноважена, дружня... Думаю, що ця людина має виключно позитивний потенціал... Маю надію, що весняний відпочинок з якісним МД вдасться. Хай станеться!
Отримав і я металошукач від Діми, все якісно й красиво виготовлено, чудово працює, на вигляд як заводський. Діма порядна й чесна людина, я зробив оплату наперід, отримав прибор точно як домовлялись. Успіхів тобі у твоїй справі!!!
Хвиліпчук а ти чесна і порядна людина ? Тиж в темі про Шторм вішав лапшу що завязуєш з копом вішав лапшу що Шторм самий кращий металошукач .Тепер купив у Діми Мд .Слів нема .Одні матюки тобі в бошку.
По перше та тема створена не для того щоб виясняти всім відносини, а по друге Лісоруб, запхай ті матюки собі в бошку, якщо не знаєщ що і до чого! Ти ж не знаєш для кого і для чого я цей металошукач купляв, але цього разу я пояснювати не збираюсь, бо хто ти такий щоб тобі пояснювати і яке твоє ср...не діло для чого я його купляю, таким людям як ти марно шось пояснювати я вже писав хоть кола на голові теши. І де ти бачив щоб я писав що Шторм САМИЙ кращий, аж смішно, вже нема до чого придертись то починаєш видумувати? Спочатку подивись на себе а потім когось критикуй, а то в чужому оці скалку замітив, а в своєму брєвна не бачиш!!!
Ти пиричитай що ти понаписував в темі про шторм потім будеш тут щось вякать .Втемі про шторм я до тебе не придирався тільки слідкував за твоєю Рекламою і написав що продаси те чудо весною.А кинувся продавать ще і Весна не прийшла.
Я прекрасно памятаю що я писав, всі свої слова я підтверджував відео і цей Шторм дійсно так працював, а всі намагались його критикувати, я не винний що попадались погані моделі, а цей чомусь робив нормально. Продав бо дійсно лікарі поставили умову забути про навантаження, деякий час лікувався, стало краще, думав вернусь до рибалки бо 25 років попередніх присвятив саме їй, купив навіть спінінг, катушку, але маю надію весною попробувати себе знов в цьому хоббі, проте не факт що це мені вдасться, буду бачити що скаже здоровя, просто переглянув свої находки,відео інших камрадів, нахлинули спогади і я думаю що не вдасться так просто забути коп, він мені чесно кажучи сподобався більше чим рибалка. А як не получиться то подарую чи продам другу який за зиму зацікавився копом і думаю ходити з ним , власне більше для нього я цей шукач і брав. Вибачаюсь якщо когось тим обідив що не повідомив що маю надію вернутись до копу адже знаю бугатьох людей які також кидали коп, жалілись на нього що вже всьо вибито, рідко коли поїздка окупляється, але посидівши вдома декілька місяців знов вертались до копу і навіть декілька раз. Не думав що в цьому є щось таке образливе. Більше писати й пояснювати нічого не буду бо не бачу в цьому потреби.
Ну ось і я отримав прилад від Дмитра. Задоволений приладом, рекомендую! Коли вийду з ним у поле і знайду перще щось відзніму звіт і представлю на огляд. Дмитре! Щиро Вам вдячний за Вашу роботу, тактичність і акуратність! Зняв невеличку презентацію для обзоруВідео на "Тюбіку" -
Получил Терминатор Трио!, даже раньше указаного срока!, провел полную оплату мд!,так как в человеке ни разу не сомневался!,упакован отлично!,все в целости и сохранности!,прибор оправдал мои ожидания!,уровень качества прибора на твердую пятерку!Дима спасибо тебе за искренность,чесность,доверчивость!,и за суперски сделанный прибор!Рекомендую как серьезного,надежного мастера и продавца!
Заказал у Димы фортуну м2 себе терминатор трио другу, приборами довольны, приятный и ответственный продавец и просто хороший человек, рекомендую! спасибо Дима
получили терминатор трио, все отлично, первая находка вчера подкова на глубине около полуметра, сигнал был смешаный как и должно было быть. знали что черм, но копали все интересное. Глубина пока только на пробки вчера была отличная, аська 350 со стандартной катухой курит. монет и ценностей пока нет, но были на копе час просто проверили апарат. цена, качество, все на уровне.
После полевых работ скажу, что катушки (38*35 и снайперка) отличные, слушать землю одно удовольствие. Спасибо.
Получил сегодня свой Термик. Что сказать... Прибор, отличный, сборка качественная, мастер порядочный и ответственный. Спасибо, Дима!
Спасибо Диме за хороший прибор . первый который из всех приборов которых я покупал самый легкий , качество сборки отличное . рекомендую как добросовестного и порядочного продавца
Дима спасибо!! Посылочку получил,все работает отлично, Качество сборки КЛАСС. Всем советую отличный мастер своего дела.слов нет как выразить добропорядочность этого человека
Прибор супер пять звезд . Фортуна М2 качественно выполнена сборка - как заводской )) Так и характеристики 5+ . Рекомендую и продавца и прибор . Спасибо Дима .
Брал у Димы прошлой осенью товарищу Фортуну М2, этой весной надумал и себе вторым (первый Трио от Димы). Все на высшем уровне ! Спасибо Диме за отличные приборы, + за 2 полевые онлайн консультации!!! (Сам с бумажкой в прибор не въехал ) Надіслано від мого Redmi Note 4, використовуючи Tapatalk
подскажите а есть ли видео отстройки от грунта терминатора, с ув. Дима подскажите или снимите видео, а то смотрю все знакомые с термиками каждый отстраивается по своему. посмотреть бы на видео как это делает мастер. послушать какой звук должен выдать прибор при правильной отстройке. и как отстраивать прибор например на болотистом грунте, где прибор вообще не понимает есть ли грунт. ни фортуна м2 ни терминатор не смогли адэкватно отстроить на торфе. может это только я не смог.