Я не п"ю вже 13 років. На моєму просто не видно, після щавелки друг його дротянкою на болгарії конкретно шурував. Коли буду в нього, то постараюсь дуже детально його пофоткати
На Вашому клеймо FK16 ? Переклад "бомба",але і так зрозуміло http://passioncompassion1418.com/decouvertes/english_fusees_collection_all.html
Мав я і довгий з перехідником,і короткий без,і цей і цей граната. Там що цікаво,між какою і стаканом картон просмолений.
Дякую мужики!!! Прочитав, переконався - в полеміці народилась істина Таки фугасно-осколковий Тепер наступне питання, чи можливо в такому стані безпечно розібрати його. Больно стакан красивий
До останнього надіявся на шрапнель, бо її розібрати раз плюнути А посилання залізобетонне, не поспориш
У меня такой комплектный осколочник в закромах был, если интересно - сфоткаю. Жаль тему только увидел, так бы раньше решил ваш спор
...як на мене (шо колись здавАв хімію кілька разів) : вельми НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ отой жовтий оксид (??) алюмінію на "Доппель-Цеті" .... ОсоблИво - що його багАто унизу (коло очкОвої різьби) для довідки : (вибачАйте, шо не по нАшому...) "...Пикрат алюминия, Химическая формула [C6H2(NO2)3O]3Al, .... Основной пикрат алюминия [C6H2(NO2)3O]2AlOH·7H2O, молекулярная масса 530,35 а. е. м. Красноватые или палево-желтые игольчатые кристаллы, при нагреве до 80 °C переходят в тетрагидрат жёлтого цвета, который при дальнейшем нагревании взрывается..." ... тогО там і картон просмОлений...