Самодельный RedGold обсуждение

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Belj, 26 гру 2017.

Статус теми:
Закрита.
  1. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    І чого ?пів куба досок,перший слой мікросфера,захисний, епоксідка з тонером .= не важкий.стабільний :D.Да а на МД4 не ви задавали питання .По датчику,для Маски?Після того як продавали їх.Перевага ,в датчика для Маски над іншими баланс стоїть на місці.Головне правильно наиотати і звести.Вибрати правильну технологію заливки.Вага датчика під Фортуну 7,5 КГЦ,відніміть 20 грамм ізолєнти.Камрад кабель порвав.заізолірував.:D.

Images:

DSCI0196.jpg
  2. Цікаві лоти

1. ОООчень легкий и надежный , также многие делают из него сверхлегкие карбоновые штанги для металлоис...
      2900 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Крот 2/3-XM. Балансн...
      190 грн.
    3. Нові навушники для металошукача
      500 грн.
    4. Металлоискатель Tianxun TX-850 является уникальным среди кладоискателей металлодетектором, благода...
      4290 грн.
    5. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Терминатор трио, ter...
      190 грн.
  3. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.119
    :eek: дерево в датчике? Неее, я до такого не опущусь! :D
    Нет, я там только графит брал, и то не зарегистрирован! Я датчиками не интересовался по поводу намоток и т.д.! Мне вскрытия хватило!
    После того не разу туда не заходил! Даже забыл что он есть!
    Ровно на 15 минут в морозилку ваш датчик! Что покажет? :D На сколько потом отстроится?
    Я свои совал! :D
    Для меня это мега лёгкий! :D Такой выходил мин. 520 грамм! Меньше не хотелось!

4. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.119
    Давайте лучше пускай обсуждение прибора будет, нечего лепить датчики сюда!

5. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Датчик - неотъемлемая часть прибора, если обсуждается датчик именно этого прибора.

6. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Що можу сказати,ви його не вскривали .Датчик .Якраз болгари використовують дерево.В ребрах жорсткості є деревяні вставки залиті смолою.Наступний котрий приїде в ремонт,зроблю фото.Підпилювати всерівно приходиться.А для того щоб намотати датчик на Маску достатньо L-МЕТРА.Не обовязково робити йому харакіри.І для тих .хто буде мотати,ДД30,ДД-32,передаюча катушка 32 витки,фазова три витки поверх передаючої,провід 0,45 мм,мотаються в один бік.Приймальна 92-93 витки ,провід 0,25- 0,28 мм.З проводом 0.25 є нюанси,потрібно мати,вимірювач індуктивності.На опір,нге звертаєм увагу.

Images:

Photo0157.jpg
    Photo0158.jpg
    Останнє редагування: 14 лип 2018
    Oleg_Kremen подобається це.
  7. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.119
    Не было в моём датчике дерева! Что хотите говорите! Сделан с какой то пористой заливки, которая пропускает влагу! Не лепите горбатого! :D У меня видео было вскрытия, да не дали выложить!
    Спасибо что открыли тайну мая! :D
    Фазовой и одного витка достаточно!
    Ну для меня это толстый провод!

8. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Ви від МАРСІВ скривали датчик?У них вони не удачні.Біла пориста штука,епоксідка з мікросферою.замішана міксером ,і не відстояна.:D.І про фізу ви знаєте .дуже багато :D.В передаючі лишній виток.там дійсно починаються проблеми,в приймальні ,у вас грунт піде на чверть поділки.при лишньому витку "ВПРАВО від феріта",без наслідків.При більшій кількості в + 4 витка.Почне бачити грунт,прийдеться зкручувати підсилення.Щоб відлаштуватись від грунту.Мотав в різних варіантах,приймальна не критична від 5,11 до 5.50 мГ.Те що провірив особисто :D.Не забувайте грунти мають також різну ФАЗУ!А на масці є такий регулятор балансу грунту,регулятор має опір 5 ком,і підстройоний резістор 20 ком.Як думаєте для чого він?:D

9. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.119
    Чёрная заливка пористая родная 10Х12 датчик , а не Марсов! :D
    А Вам что за деревяный датчик попался я не в курсе! :D
    А мои датчики не вскрывали? :D Можете попробовать и на плывучесть тоже сравните со своим! Интересно!

10. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Шановний GARRETT 250,ви вважаєте шо мені робити нічого.Аж ВАШ датчик вскривати?По пливучості!Правильно залитий датчик на МАСКУ не пливе :D.Ви попутали ,для фортуни це має значення(отой розбаланс).На ваше счастя ,на цей раз в ремонт приїхала маска,котру вмикали пасатіжами ,датчик цілий.Не потрібно ,розбирати датчик ,щоб знати як він намотаний :DТрохи фото,Крайнє фото ,мій самопал,різниці на груті з оригіналом не побачив,моя трохи тихіща :D:beer:

Images:

DSCI0197.jpg
    DSCI0198.jpg
    DSCI0200.jpg
    DSCI0201.jpg
    DSCI0204.jpg
    Останнє редагування: 16 лип 2018
  11. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.119
    Что бы проверить плывучесть вскрывать не нужно! :D
    Та да!
    :eek: - это же не кран водопровода, зачем плоскогубцами лезть туда? Он легко же крутится!

etalon-100 подобається це.
  12. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Щоб знати як і чим намотаний вскривати не потрібно! :D.Не пливуть датчики на МАСЦІ!:D .Тобто зовсім!,хіба що ,використовути отой ВАШ спеціальний КАБЕЛЬ :D.

13. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.119
    Этот кабель заказывали как студийный, который мега дорогой! У них и 200 долларов был метр!
    Я год сам собирал и экранировал, до водянок на руках натягивал, потому что не моли найти нормального!
    И даже этот трёх жильный изчез уже, который более менее подходит! Ну это не важно!
    Да, а дерево видно в датчике? Шютка!
    Мне главное дискрим, а его нормально не каждый сделает! А плывуть не плывуть , это второстепенное!

14. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Компаратори ,правильно потрібно накручувати,і буде діскрім.По датчику,100% грунто-залежність,є вимоги до індуктивності.Дотримуючись їх,правильно налаштований МД буде правильно індифікувати цілі.Да індуктивність ,на всіх розмірах датчиків під маску одинакова,+- .:D

15. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Ви самі,вірите в те що пишете?:D Він містить два грамми золота? :D .А такий вам чим не підходить ?Вибачаюсь 5 грамм рижого!

Images:

DSCI0205.jpg
  16. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.801
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Ну это - уже занадто, обычный разводняк лохов. Маска работает великолепно даже с S-video. Кто-то спросит - там же всего две жилы, каждая в своём экране??? Отвечу - фазовую обмотку не мотал, ибо она и нафиг не нужна, фазу брал с Тх через обычный резистивный делитель 100к и 10к. Работает великолепно, нафига тУ обмотку болгары втулили - скорее для развлекухи и умодрочерства, хай народ помотает и мозги напряжёт, 1 виток мотать, или целых ТРИ???!!!:D а с четырьмя витками уже с ума сходит....:smile_5::D

Odiss подобається це.
  17. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Це сон розказуєте?Мотати потрібно ,3- 6 витків,в даному випадку залежить від діаметра датчика.і діаметра провода,котрим мотається СХ.Цей параметр залишим в таємниці.:D

18. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.801
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Увы-с... Быль
    Чего и следовало ожидать:D Всё покрыто тайной и мраком, прям как в религиозных сектах, для лохов..... А для инженера с минимумом, усвоенным на лекциях по ТОЭ - никаких тайн нету

19. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.801
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Я измерял напряжение пик-пик в оригинальной болгарской Маске цифровым осциллом, на фазовой обмотке было всего 0,6В размаха. Если намотать 6 витков - сколько будет при 32витках Тх и размахе не ней 25-26В?:D

20. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Ще!
    Потрібно знати що міряєш!І для чого воно потібно.:D.А так міряють всі,і навіть без спеціальної освіти.Поміряв і УСЬО :D.

21. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.801
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Я знаю
    Освiта присутствует, высшая, именно по электронике. Поэтому уверенно заявляю - фазовая обмотка в Маске - исключительно для маркетинга, дабы никто не смог другие датчики подключать к ней. Всё решается резистивным делителем, ну и перекидкой концов одной из катушек.
    Болгарам надо чем-то обосновать заоблачную цену своего детектора, там одной Вимой не прокатит, при дешёвых ширпотребовских остальных деталях, вот и решили сделать такой ход.

22. vgotv

vgotv Obergefreiter

Повідомлення:
    48
    Адреса:
    Украина
    Ну и кого катушка лучше и почем? :beer:

23. vgotv

vgotv Obergefreiter

Повідомлення:
    48
    Адреса:
    Украина
    Готов выступить начинающим испытателем. Размер 9,10 или 12 .

24. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    У болгар поки що легші.
    Після того як ви розгадали ,маркетингову хитрість болгар!Я вже буду вірити у все на світі :D.
    Чого?Під датчик ще потрібно конденсатор підбирати в передатчику.Якщо маска то ще куди не йшло,а на самопали,процедура обовязкова.Х.. знає що там впаюють?:D.

25. vgotv

vgotv Obergefreiter

Повідомлення:
    48
    Адреса:
    Украина
    У меня RedGold от автора.Частоты 8 и 18.

26. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.801
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Может проводом алюминиевым мотают? Как АКАшники? Ну и не чистой эпоксидкой заливают, это уже наверняка, бодяжат или микросферой, или хз чем.
    Очень рекомендую на одной из очередных своих Масок проверить её работу без фазовой обмотки! Но концы одной из катушек нужно будет перекинуть. Можно и схемку немного изменить, но резать дорожки и паять проводами на готовой плате - не комильфо....
    Маска ничем по количеству радиоэлементов не отличается от того же Техона или Сиболы, а стоит дороже. Почему так? Ну Деус - то понятно, там за один беспроводной датчик уже можно Нобелевку давать, ну а что в Маске такого исключительного? Оптрон, копеечный?:D. Вима при прямых поставках в оптовых количествах на производство - тоже не очень дорогая будет, немцы в своё время её тулили как у нас красные флажки Н90 в телевизоры, значит для них она не была чем-то из ряда вон выходящим

Статус теми:
Закрита.