Самодельный RedGold обсуждение

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Belj, 26 гру 2017.

Статус теми:
Закрита.
  1. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Не
    не плутати я був з масков Катя від колімена 32на 30 поюму якось важкувато після терма .

1. Новий водонепроникний пінпоінтер
      650 грн.
    2. Тренчик он же непотеряйка он же пружинка он же страховка. Сделан из нейлона (один из самых прочных...
      140 грн.
    3. Видео: www.youtube.com/watch?v=9gZZJPkMufc Видео немного устаревшее, но для того чтобы ознакомиться...
      900 грн.
    4. Характеристики: Індикація тривоги: звук та вібрація з'являються одночасно Чутливість: Гарна чут...
      1200 грн.
    5. Данный корпус рассчитан для установки герконового выключателя (установлены магниты на поворотном кол...
      300 грн.
  2. usa70

usa70 Feldwebel

Повідомлення:
    670
    Копать прийдеться больше,я же уже писал.

роман25 подобається це.
  3. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Нє понятно шо більше , мля но нескільки . Я вопше зразу дупло не ловив це перша маска в моїх руках , но хазяїн сцука накрутив мені і пропав , а я як дід мороз серед лісу після пару ям був в легкому шоці , но тільки чуть чуйку скрутив якось стабілізірувалось .., но всьо рівно спина гуде , лапті мокрі а находки мокнуть у мильниці ,
    Шо робити чикаю голда думаю шо потягну , но терм всьож на весну від Діда беру на всяк слухай .
    Мене вже дорогою дьоргали думки може всьож деус но мля дороге сцука як чотири голда .!!!!:beer::beer::beer::D

Indianman, Roman_14/88, rezident77 та ще 1-му подобається це.
  4. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Ви розумієте маска почті як терм на ложняках ну як вам сказать чуйка на предєлі но просто витягує багато мелочі ,!!!
    І корки з фольгою достали . На термі якось з цим менше .
    Но звук краще чотче , правда без вух !!!
    Може вуха треба було ?

Indianman подобається це.
  5. usa70

usa70 Feldwebel

Повідомлення:
    670
    Я без ушей не хожу,В МАсках есть свои особенности,на мусоре я не могу с ними работать(только цифра) И еще раз повторю,этот прибор заточен под определенные задачи.(по царизму не то пальто)

роман25 подобається це.
  6. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Да який царизм , Ви шо в лісі був ями рить легше .
    А якшо би мусорока була , то я напевно вже сидів і кридід оформляв на дусю .

Indianman подобається це.
  7. usa70

usa70 Feldwebel

Повідомлення:
    670
    Ну а,что Вы хотели 18КгЦ ,дробь,весь мелкий шмурд(особенно трухлая фольга) ,ну и ржавчина,которую пока не подкопаешь,то не определиш :beer:

роман25 подобається це.
  8. евгений zheka

евгений zheka Stabsgefreiter

Повідомлення:
    138
    Адреса:
    полтава
    Лутьше копнуть лишний раз .Уже не так и много всего в земле что б брезгать сигналами.А ржавое железо все прибори в в цвет бросают.Лутьше ржавое жилезо в цвет чем цвет у железо:D;).А на мусорке с Маской нормально только с катух. 9 і меньше.Хожу и с цифрой также.Под настроение

Roman_14/88 та роман25 подобається це.
  9. APaTiY

APaTiY Oberschütze

Повідомлення:
    27
    Адреса:
    БРЕСТ
    Интересно а ещё какой-нибудь вариант катушки возможен ? Ну там 9 или 14-12

роман25 подобається це.
  10. Махалыч

Махалыч Stabsgefreiter

Повідомлення:
    531
    Адреса:
    Украина
    Напишу небольшой отчет по данному прибору. Купил у автора блок в декабре. Катушка у меня была родная с 4-й маски 9 дюймов. сделал питание и водрузил все на штангу, получилось очень достойно. Почти как заводской.
    Вчера первый раз вышел с ним в лесочек. Место представляет из себя лес на берегу водохранилища в котором находится часть села, затопленного водохранилищем, ну и место массового отдыха жителей нашего города. Место очень замусоренное и изрядно выбитое нашим братом. Сам неоднократно ходил там с Деусом.
    В общем, приехал, собрался, отстроился от грунта, получилось на 12 часов и в бой. Ходил на 18 кГц.
    Долго экспериментировал с положением дискриминации. Очень понравилось, что по сравнению с заводской Маской в RedGolde растянута нижняя часть шкалы дискриминации. Например мелкую фольгу начинает отсекать где-то на 4,5, более крупную на 5-ке....но при этом не режет позднесоветские 10 копеек. Их начинает резать на 6-ке. В заводской маске мне такого достичь не удавалось. Там если вырезаешь фольгу, теряешь и поздний никель.
    По разделения и цепкости к мелочи прибор просто на высоте. Я на этом месте никогда не копал столько советских копеечек. Обычно 1-2, а тут сразу 8, причем довольно глубоко.
    В общем прибором остался очень доволен! Спасибо автору!

Images:

IMG_20180211_090355.jpg
    IMG_20180211_090402.jpg
    IMG_20180211_132603.jpg
    svs32, Scharfschutzer, maxxx-77 та 10 іншим подобається це.
  11. SirEdmund

SirEdmund Stabsgefreiter

Повідомлення:
    307
    Адреса:
    Україна, Львів
    Дякую за звіт. Сам нещодавно отримав свій комплект, але випробувати на природі ще не довелося, сніг... Розтягнута шкала дискримінації це прикольно, правда відсікання дрібної фольги може призвести до вирізки середньовічного тонкого і дрібного білона, тестив вдома, там якраз на межі, дрібна фольга вже вирізана, а півгрош починає віддавати хрипом. Проте без зайвої дискримінації, прилад бере середньовічні монети і дрібну металопластику чітко в колір. І це після термінатора супер відчуття)

роман25 подобається це.
  12. ПривеТ

ПривеТ Feldwebel

Повідомлення:
    1.562
    Махалыч Доброго дня.
    Підскажіть , як прикрутили блок до штанги.
    Якщо не важко, то фото.

Махалыч та роман25 подобається це.
  13. SirEdmund

SirEdmund Stabsgefreiter

Повідомлення:
    307
    Адреса:
    Україна, Львів
    В мене в корпусі блока вже був отвір з шайбою, просто підібрав болт і гайку відповідного діаметру, зробив отвір в штанзі і з'єднав болтом.

Махалыч та роман25 подобається це.
  14. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Всьо готов осталось кришку на акуми зробить, щоб захистити акуми ,тести провів ,виводи зробив .
    У парку трохи забато приборів буду трохи продавати лишаю один високочастотник ,терм , в вот чи кощея чи клона ще не вирішив .треба в поле з рамою попробувати .
    Ще раз дякую Сергію.!!!! IMG_20180228_174110.jpg IMG_20180228_172505.jpg IMG_20180228_174143_HHT.jpg :beer::beer::beer:

Останнє редагування модератором: 1 бер 2018
    SirEdmund та Александр 3470 подобається це.
  15. Gordan13

Gordan13 Feldwebel

Повідомлення:
    525
    І шо, виходить, що RedGold взуває Золоте Руно від самого автора +найкращу катушку від гуру маскокатушок. Прошу прокоментуйте, тільки чесно. От придивляюсь до високочастотників, але розвилось їх багато, а хочеться найправильніший прибор. Персонально обрати дуже важко, бо ніколи не ходив з маскоподібними. А от де вони правильні, а де неправильні, от питання.
    З повагою

роман25 подобається це.
  16. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Де Ви таке вичитали я написав що один продам ,два мені забагато ,хочете на вибір дам .
    Тут ситуація .інша руно взяв на попробувать ,знаючи що ред голд в дорозі .
    Доречі в руно довелось змінити резістори ,балансу і чуйки, тепер даже надивані робить почті повній чуйкі і не заводиться вопше бо в бувшого хазяїна заводивсь .
    Решта всі питання в лічку .

Александр 3470 та Gordan13 подобається це.
  17. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Катушки виглядають так .до речі де защіту прикупити до такої катушки .
    IMG_20180228_173227.jpg

SirEdmund, Виталий Биляк та Александр 3470 подобається це.
  18. Gordan13

Gordan13 Feldwebel

Повідомлення:
    525
    Щиро дякую за чесну відповідь. Особисто для себе всі питання зняв. Цікаві прибори. В перспективі буду також пробувати.
    З повагою

роман25 подобається це.
  19. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Це пітаніє штанга технітекса лехка і холдер з акумами сів класно лиш кришку западьожить треба акуратно .
    Розвісовка вроді непогана .
    Далі що з вухами робити ? Хтось уже пробував безпровідні ?
    Нехочиться виводити у штангу ,так як у руно ,бо в мене коси 30 звук бомба ,но то шо провода мішають .
    IMG_20180228_174003_HHT.jpg

SirEdmund та Виталий Биляк подобається це.
  20. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Пробуйте не пошкудуєти я думаю , а там побачимо .:beer:. З повагою.

Александр 3470 та Gordan13 подобається це.
  21. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    В мене є питання,а хтось поівнював фабричний і
    "Самодельный RedGold "??? Котрий краще працює?:D

22. usa70

usa70 Feldwebel

Повідомлення:
    670
    solovey_2005 Это вопрос? Я сравнивал, по мне RedGold .Он более стабильный, по глубине на равных,по разделению ни чего не скажу,разные катушки стояли на приборах.

Виталий Биляк подобається це.
  23. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    usa70 І до вас питання. 1) Я не знайшов фірми котра виготовляє такі МД як" RedGold" дайте посилання. 2)? Поясніть як виміряти стабільність по глибині??І головне чим ви міряли ?Це мене цікавить з практичного боку.Я тут бублики мотаю на хитрі датчики:D,не маю бажаного результату,такий тестер мені став би в пригоді.Чи це в самому МД можна поміряти?Дайте посиланя на тестер,чи це якийсь,саморообний пристрій ?.Буду вдячний,за надану інформцію :beer:

Останнє редагування: 1 бер 2018
    BART28 подобається це.
  24. Александр 3470

Александр 3470 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    197
    Адреса:
    украина
    НАШ Украинский конечно лучше!!!:p:p:p:D:D:DЦена меньше в три раза!!! Ремонт если что дешевле!!! И наш изготовитель!! Вот потому наш лучше:D:D:DКонечно это я написал шуткой но правда все таки присутствует.
    И интересно Ваши посты почитать, все таки знаете о чем пишите.

BART28 та роман25 подобається це.
  25. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Я з вами згоден.По Українському питаню!А все інше.раз на раз не приходиться :D.Якщо я вам скажу,що правильно зібрана Ф-М,М2,з рівним,або підрівняним датчиком.на легких і середніх грунтах ,обходить оригінал цієї копії МД,по глибині виявленя,при певній швадкості проводки,ви мені повірите?А це так,з за певних умов пошуку.Добавлю на Фортуні в два рази менший датчик був ДД-20 -13 кГц від :D !!!.Там де Маска навіть не пікала.Ф чітко виявляла царську мідь.В оригіналі 4 про,і його копіях все залежить від комплектації.Я на інших форумах такого начитався.в різних темах.Часто камради дають поради з надією що їх хтось підправить :D "ход мислі".Ви зрозуміли?І по ціні,для оригінала 6-7 ШТ,з добрим навром,більше вона не коштує.Це без прибамбасів.:D.Всім доброго дня!

Александр 3470 та BART28 подобається це.
Статус теми:
Закрита.