Розвінчання міфів

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Блукач, 6 тра 2017.

1. Nemezis89

Nemezis89 Feldwebel

Повідомлення:
    521
    Адреса:
    Хмельницкий
    + Голиаф на мусорке просто вол
    когда на битых местах выбивается даже проволока и цветной шмурд без руля не разобраться. А по поводу мелких целей и что рули их не видят это чушь. При мне постоянно Голиаф и атака копают кучи боратинок. На мусорке рули поют, но и Тайгер с торнадо так же поют, только снайперка. Убедился на личном опыте, что рули на безнадежных местах вытягивают находки даже на тупой 250ой аське.

Блукач подобається це.
    1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Сумка для знахідок "Хабарниця" Незамінна річ пошукувця. Є ремінець для носіння через плече...
      500 грн.
    3. Утримувач для ліхтарика або пінпоінтера - надійне та компактне кріплення дозволяє закріпити, наприкл...
      115 грн.
    4. Новое. Тільки провірявся. На копі не був.
      2222 грн.
    5. Новые старательский лоток D38cm и сито D20 cm высота 5см…
      629 грн.
  2. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Боратинка не дрібна ціль! :)
    Дріб та капсулі 3 мм ось це дрібна ціль! Після аськи з торнадо витягував дрібні чешуйки і їх уламочки які навіть пін не бачив! :)

3. Nemezis89

Nemezis89 Feldwebel

Повідомлення:
    521
    Адреса:
    Хмельницкий
    Как по мне такие находки вообще не интересные.

4. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Чешуйки не цікаві? :eek:
    А дрібненьке золото цікаве?

5. Nemezis89

Nemezis89 Feldwebel

Повідомлення:
    521
    Адреса:
    Хмельницкий
    Целая чешуйка не меньше боратинки. А дрибненьке золото в полях искать как иголку... хожу по средневековью.

6. YuriyNik

YuriyNik Stabsgefreiter

Повідомлення:
    102
    Адреса:
    Украина
    Почну з далекого 2014 року коли я на базарі, у знайомого на дверях контейнера побачив металошукач. Я не знав ні як ним користуватись, ні що він собою представляє, глибокий він чи ні і яке розділення, тоді мені було по барабану, головне що мені дуже хотілось спробувати це хоббі. І трішки поторгувавшись я придбав перший свій прилад, це був Фішер Ф5. І затягнуло. Копав я з ним два роки. Копав активно, багато їздив, але знахідок було не дуже. Докупив Торнадо і знахідок збільшилось в рази. Ніколи не тестував на яку глибину бере прилад, точно можу сказати що раз натрапив на кошель п`ятаків Катерини, які чомусь були розкидані в радіусі метрів 10, максимальна глибина була півтора штика фіскаря+-, всі інші на глибині штика, не більше. Якщо згадати всі більш-менш значущі знахідки, то були вони максимум на рівні штика, десь трішки більше, десь менше, інколи зовсім зверху.
    Настав якось період, коли виїзди перестали приносити знахідки, я засумнівався в приладі і продав його. Це була помилка. Почав міняти прилади як перчатки, були різні крім проф(Крот 2ХМ, Тесоро Ельдорадо, Тесоро Вакуейро, Євро Ейс, Вікінг, Золоте Руно) але кількість і якість знахідок не збільшилась. Зараз копаю Ф-ПРО, не тому що знайшов ідеальний прилад, просто на разі він мене влаштовує. За глибиною не ганяюсь , за чотири роки зрозумів це не головне. Дуже скептично був налаштований щодо Еквінокса, знайомий придбав а я попрацював з ним декілька раз, свою думку змінив, прилад дуже достойний(єдине що в ньому не подобається, це те що він "зараза" бачить весь колір, і пів кармана дробинок і шмурдоса який навіть пін не бачить Вам гарантовані:D. На новий сезон хочу взяти або Деус або Еквінокс, ще не вирішив. Деус дуже підкупає своєю вагою.
    По аналогам скажу своє бачення. Для мене коп перш за все задоволення, і коли на екрані мд бачиш класний сигнал то дух захоплює від очікування гарної знахідки. З аналогом копаєш весь колір і частину чорного, і без варіантів, і абсолютно не відчуваєш від цього ніякого кайфа. Хоча інколи сумую за Вакуейро, гарний прилад, але краще його мати як допоміжний для конкретних місць.
    Думаю що з переходом на профприлад кількість знахідок все ж таки збільшиться, якщо звісно його освоїти і правильно користуватись.
    P.S. В інших темах активно обговорюють тему про стопку монет. Скажу так кошелів знаходив різних, десяток точно, кладів не було, ні разу не попадались монети залипші більше шести, в основному або розкидані , або кучкою в одній ямці:) Зараз пошукаю в ноуті фотки кошелів, якщо не видалять то добавлю.

Porta та Блукач подобається це.
  7. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Ціла чешуйка може бути менше боратінки, усе залежить від періоду.
    І між іншим ті самі чешуйки бувають і з жовтого металу і знайти навіть їхні шматочки думаю будь кому приємно! ;)

makuha подобається це.
  8. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Різниця ваги там не така суттєва.
    Стопка монет це дещо інше ніж кошелі. Це якщо монети умотані "ковбасками". І якщо вони ще й ребром то на більшості приладів дають не самий чіткий сигнал.

9. але вони зростаються окислом купи, це трохи інше чим зараз чисті монети скласти до купи з повітрям між ними на мою думку.

Blagoi509 подобається це.
  10. Nemezis89

Nemezis89 Feldwebel

Повідомлення:
    521
    Адреса:
    Хмельницкий
    С каждым годом все больше любителей покопать. Я полтора года копаю и только раз попал на не битое поле, и то как оказалось оно давным давно уже битое просто была глубокая вспашка. На даный момент рулят приборы с хорошей дискриминацией на мусорке и с большой глубиной. Рассказы про поиски с клонами про далекие 2000+ года уже на уровне легенд про драконом. Металлопоиск это не рыбалка. Когда вы едете на хутор где было 3 хаты, который били много лет на что вы надеетесь, что у жителей трёх домов было по 2 ведра монет?
    Почти в 90% когда приезжаю на какое-то поле оно все в следах и ямах, и люди бьют тщательно след в след. И почти все ходят со стандартным набором, где катушка торнадо на аське. Кнопка плей и погнал.

Блукач подобається це.
  11. бол

бол Oberfeldwebel

Повідомлення:
    550
    Адреса:
    украина
    Был случай на выбитом десятки лет поле, где ходили кому не лень.В тот год нельзя было просто пройти, чтоб не ступить на чейтоо след.Следы от ботинок были на расстоянии см
    15 , что в доль что в поперёк.А в следах был поднят аурик.Били всеми приборами что существуют, ездили туда камрады с трёх областей.Вот так получается.Где-то стоял на ребре, кто-то наступил на него, а другой поднял.Вот так.В поле просто было пропылисошено , притом такими компаниями, которые ишли по сантиметра и копали тупо все сигналы.Там даже черняка уже не было, вынесли и выкинули.

форт55 подобається це.
  12. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Об'єднав обидві теми про "розвінчання міфів" в одну. Бо міфів багато, а теми плодяться! :)
    Тож давайте усі міфи будемо розвінчувати в одній темі! :)

makuha, Porta, seh та 2 іншим подобається це.
  13. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    я думаю треба було б трохи внести ясність і назвати тему- обговореня усіх міфів які стосуються металошукачів, копу и.т.д. просто назва буде більш інформативна.

Блукач подобається це.
  14. Pum_purum

Pum_purum Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    11
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    19
    Повідомлення:
    1.740
    Адреса:
    Україна.Горби!!!
    Лично не имел крутых дэусов и минилабов.Аськи были с разными катухами.Но после вайтса от бомбера я к ним не вернусь.Лично из опыта копаю много спорных сигналов и это результативно.Особенно на ПМВ среди блиндажного мусора открываются иногда приятные ВЕСТЧИ!!!:beer::beer::beer:

15. Oldcoin

Oldcoin Leutnant

Повідомлення:
    1.243
    Адреса:
    111
    Если бы не патент хр на беспроводной мд, другие производители довели бы беспроводной мд до более высокого уровня, а отсутствие конкуренции не способствуют развитию. Много ли тех же джимаксов покупают ?

16. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.811
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    А чем этот патент ХР мешает другим производителям доводить свои проводные приборы до уровня, превышающего Деус?

17. Oldcoin

Oldcoin Leutnant

Повідомлення:
    1.243
    Адреса:
    111
    А чем они хуже деуса ? Только одним параметром