я взагалі не розумію навіщо купувати турецький непотреб в якому технології які в Деусі були впроваджені ще майже років 10 тому. Думаю - сила маркетингу! У Еквінокса є один суттєвий плюс - мультичастотність, тобто не потрібно бігати по одній і тій самій ділянці десять разів з різними частотами. Час зрозуміти, що в кожного приладу є як сильні так і слабкі сторони. Наприклад та сама Фортуна зможе з легкістю перевершити Еквінокса на легких ґрунтах але не зможе перекрити весь спектр цілей за один прохід.
Думаю це питання для іншої теми. Але якщо коротко: переваги Деуса в його ергономіці та цупкості. Навіть сьогодні немає цифрового приладу, який працював би так само швидко як Деус.
Бачите, я думаю маркетинг з людей виветрає кишені бо бачачи які зміни швидкі у індустрії мобільних технологій і розуміючи що це більш для того аби опустошати кишені народу а не самі телефони стають кращі. Особливо коли прочитаєш шо самсунг чи еплл програмно устарівші моделі хмарними прошивками занижували їх швидкодію аби люди купували новіші моделі то вірити волею-неволею перестаєш. Що з тих технологій коли люди від термінаторів та голд сікерів балдіють яким вже схематично що ламповим телевізорам. То у чому правда брате?
Я хочу зрозуміти де предел погоні за супер приладом і чи у глибині він, скільки тисяч грошей ще мені збирати аби знаходити ще щось.. і чи варто шкіра вичинки.
Шукають навіть клоном, а от як шукають вже інше питання... Гроші платять за комфорт пошуку, ергономіку, швидкість, точність ідентифікації, якісь додаткові можливості типу підводності, роботи на важких чи засолених ґрунтах... В кожного приладу якась своя фішка але ідеального приладу наразі не придумали.
Я лично копаю Вайтсом за 100 баксов. Товарищ со мной с Дюсей. По находкам как правило примерно поровну ( ну когда как конечно, иногда он меня делает, иногда я его)))) но мегаотрыва в количестве находок у Божественного нет....
Це не показник якості приладу, а показник хорошого знання свого приладу оператором + фарт. Був свідком коли люди з різними приладами в т.ч. і Деусом нічого не знайшли, а знайшла Аська 250 зі стандартною котухою!
Не переймайтесь, Щоб щось знаходити треба щоб воно там було, Якщо динарики чи рижики в вашому місці пошуку не губили, чи не ховали то ніякий прилад їх не знайде якщо місця не правильні а дуже хочеться то на сумму вартості супер приладу купіть на фіолетовом цікавого старовинного шмурдяка, все одно за 10років Ви скільки не знайдете, По приладах також не все однозначно, теж залежить від умов і грунту і місця пошуку ,інколи більш мілкий прилад дає більше знахідок від більш глибокого, не тільки глибина рулить в пошуку і як вище написали
Хорошая тема. Собираю инфу по приборам, весной буду брать новый прибор. Деус пока фаворит, правда лайт версия, но с другой стороны всегда рядом аська 250 с Голиафом ходила и находок было больше всего у неё. Эти рули совсем сбивают с толку. Что делать, дорогой прибор или аська с рулем??!!
Якщо маєте кошти, можете сміливо брати Деуса, тим більше що з останніми прошивками "лайт" версія вже мало чим відрізняється від "фулл" версії. Але будьте готові розбиратися з налаштуваннями, їх там багато.
о, там глибина була вражаюча але розділення ніяке, як могло бути багато знахідок тоді? я взагалі не розумію((
Провёл тест. Взял 20 монет 50 копеек Украины до 2013 года, по воздуху бьёт цветом, вди скачет , звук высокий, но черного нет вообще. Та же ситуация и с медяками брал 2 копейки царицы полей и пятаки Екатерины. Серебро не тестил , думаю что результат не изменится. В грунте не знаю как будет, если не заметёт и не замёрзнет на следующих выходных попробую прикопать, может будет по другому
По повітрю це взагалі не цікаво, хоча деякі прилади і по повітрю стопки монет зносять в чорнягу. В ґрунті в будь якому разі буде інакше.
У мене на фм 3 стопка царських мідяків при грунтбаланс нуль маже по синографу +88 колір та -88 чорне, важко зрозуміти. Якщо грунт баланс поставити на ходовий на моїх грунтах +5 то ці монети зазвучали колоьором без чорняги, чуть може віддавати то масками закрив тай усе. Це по повітрю.
я не думаю що ці всі експерименти закопуваня мають якись сенс адже цілісність грунту порушена і воно не лежить так як воно лежало б само 20 30 50 років назад. фантастичних нереальних скарбів горшків золота я не знаходив, але знаходив 2 рази розсипуху копійок. 1 раз у лісосмузі в землю було закопане бите скло після пянки, а поміж скла були копійки ссср то моя фортуна про побачила копійки я всі повикопував, другий раз у лісі знайшов розсипуху царських копійок у одному місці було розсипано 9 штук копійок старовиний млин там колись стояв то я всі копійки повикопував побачила моя фортуна про. то я думаю якби у землі було закопано горшок копійок то моя фортуна побаче 100 відсотково.