Если Вы хотите разбогатеть на копе, то лучше распродайте все свои приборы и поедьте в Польшу или Германию на заработки, за 3 месяца больше заработаете там, чем тут махая клюшкой!
Ви точно відео дивились? Де Ви там побачили (чи почули) "глубинный тихий сигнал"? З Деусом ходили коли небуть?
так звичайно і потім відірвати гроші від сімйі від дітей, і на гірко зароблені кровю і потом гроші купити за 30 тисяч еквінокс який буде прцацювати трохи не набагато краще ніж саморобка від відомого шанованого авторитетного майстра.
Справа в тім, що скарби в полях вже давно не знаходять за дуже рідкими виключеннями і причина як раз в тому, що копаються усі спірні сигнали, а от в лісах які загаджені сміттям подібними сигналами можна укопатися! І укопавшись 99% скарб не знайдеш! Тож уся надія на 1% той що залишився! Головна суть - що зруйновано міф про те, що копати потрібно усе - це міф! (Для тих хто не зрозумів: Копати потрібно все і це не міф!)
ходить не ходил, но на поле в руках держал. видос даже несколько раз пересмотрел, я б такой сигнал копнул, вы - не, спор безсмысленный.
Мене дивують диванні експерти! В руках потримав і вже експерт! Там сигнал саме такий як Деус видає на іржаву залізяку. Зайдіть в тему деусоводів запитайте, якщо мені не вірите! Після кількох десятків іржавих цвяхів Ви б теж його не копали. Але суть відео в тому, що під саме такими "некопаємими" "залізними" "шмурдячними" сигналами іноді трапляються дуже цікаві речі! Тому копати треба все!
вот у меня на ф-м2 алюм.проволока по вди от +30 до +45 (в зависимости от формы изгиба и сечения)... и вот на усеянном этой проволкой поле я поднял рыжий рарик на сигнале +30..+33. ну и с мешок проволоки за пару-тройку лет насобиралось, в лом сдал, а чё, тоже деньги)) да-да, пацаны, миф-миф, копайте только сочные медные сигналы, а мне оставьте все остальное!
Я Вас вітаю! А тепер спробую перекласти з "мови Деуса" на "мову Фортуни": Як часто Ви копаєте сигнали що розмазані по синографу в усьому діапазоні цілей з ВДІ (умовно) -50 до +40?
здрасти приехали называется и с какого перепугу вы меня уже в "диванные эксперты" записали?!? хоть в схемотехнике и резюках с транзюками я - "профессоржеконечнолапух",но копаю я давненько и частенько.. все влф приборы кардинально(!) друг от друга отличаются??! я еще раз повторюсь, что вслушиваюсь в звучание сигнала, его силу и его оттенки. а деусоводам в их теме передайте пускай гвозди крест на крест проверяют, а не в направлении солнца либо по ветру
Так спір немає сенсу, В Деус ВДі 99 іржаве залізо,буває різне і 85 теж , і 99 може бути не тільки залізо Але використовувати Деус як Аську як на відео ,теж не вірно, звук у вухах і робота з датчиком + свої налаштування і досвід дозволяє безпомилково процентів на 90-95 відділити залізо від іншого,так само як і гоілчану не глибоку пробку,,тому я не дуже згоден що на 99% укопаюсь, Але й стерджувати що такий сигнал як відео обовязково копав не буду, бо є купа інших факторів які впливать на те копати чи ні
А другие - наоборот, всё внимание на ВДИ, сигнограф и прочие визуальные эффекты. Поэтому на вкус и цвет - друзей нет... Отсюда и есть поклонники аналоговых приборов без визуализации, а есть - поклонники цифровых. И распри между ними будут до тех пор, пока существуют эти два вида металлодетекторов...
Це ж Ви стверджуєте що у Деуса "копаємий сигнал" не мавши досвіда із цим приладом? Чи як Вас після цього називати? Боюсь інші епітети будуть образливі, тому мені б не хотілося. Я Вам спробував пояснити на прикладі Фортуни як виглядає цей сигнал на Деусі, будь ласка, спробуйте зрозуміти, що малося на увазі.
тема зайшла не в те русло, зрозуміло тільки те що фольгові сигнали треба копати це 100 відсотково доведений факт у фольгу іноді кидайе копійки неодноразово викопував.
Більше скажу: не лише "фольгові"! Копати необхідно не лише усі кольорові, а абсолютно усі сигнали що хоча-б мають натяк на колір, а в ідеалі абсолютно усе!
да я прекрасно понимаю, что вы мне хотите этим сказать, но увы это не так. я могу отличить пивную пробку от консервной крышки, или от чугунка, или от царицы полей - "маски зорро"... я действительно копаю такие сигналы, но решение копать или не копать принимаю по месту, ну либо по личному настроению и/или самочувствию. я же сказал, что это лично ЙА(!) слышу копаемый (для себя) сигнал, а не что так в инструкции к деусу написано! хорошо, я понял, вы - не слышите.. однако в кадре присутствует кладуха и рядом валяется консервная банка, вялый переключает частоты и.. и вот-тут начинается фокус: на кладуху сигнал изменяется, а на банку - нее!!. так-вот эти переливы в изменении звука в сигнале на кладуху я в самом начале видоса и услышал, а после сравнительного взмаха катухой над банкой окончательно убедился в разнице звучания. ну и в догонку: если в приборе есть возможнось оперативно переключить частоты, то почему этого не сделать над хреновым сигналом (про катуху опустить-поднять я уже молчу)??! правильно, лень!. отсюда и все беды, так-что нужно копать все, а вот когда уже прибор почувствуешь и освоишь, то может быть тогда уже начнешь что-то изредка и игнорить. вообщем, нужно "пахать", ибо (как говорили в сыву давныну) без труда - не вытащишь и рыбку из пруда.
трымал не трымал, хадыл не хадыл, давайте в данном случае отталкиваться от того, что все влф мд работают плюс-минус примерно одинаково, а не делать из меня дурака. окэй?
Вони працюють за одною технологією, а не однаково! Це те саме, що заявляти що усі GSM телефони працюють однаково хоч нокія 3310 хоч останній айфон. Тож якщо Ви розібралися з Фортуною, ніяк не говорить про Ваші пізнання в Деусах як і навпаки. Звідки така зверхність? Це якесь гіпертрофоване его чи просто зневага до співрозмовника? За правилами хорошого тону, коли звертаються до когось персонально "Ви" пишуть з великої літери, якщо до невизначеної кількості людей, тоді з маленької. Прошу на майбутнє це враховувати!
Оце - в точку!!! Але я от на Масцi вже по звуку вiдрiзняю залiзо вiд кольорового сигнала, скiльки раз не копав для самовпевненностi - викопував залiзо, коли хоть трошки пiдхрюкувало чорним.... I це на аналоговому приладу без дiсплея, ВДI та iнших прибамбасiв. Чисто на звук та його вiдтiнки! А як раз в GSM самий крайнiй айфон нiчим не краще Нокii 3310, по звичайному зв'язку, а ось у 3G та вищих - зрозумiло айфон буде у переможцях.
не придирайтесь, це був наголос, а так в основном я пишу мелким шрифтом, лично мне так проще и быстрее передать информацию, хоть и довольно не плохо знаком с правилами грамматики и культурой поведения в обществе, так-что не воспринимайте это как проявление неуважения.
Створив ще одну тему для побалакати і міжсезоння бо міф що усе треба копати розвінчаний. Багато хто з нас гониться за приладами які накручують виробники програмно на глибину. Глибина хвилює бо малоглибинними приладами ніби усе вибито, глибина потрібна з чітким розділенням того що там лежить, з визначенням та інш. Так, пройшов плуг, переорали і знову знахідки є але, чи плуг став глибшим, чи щось інше подіяло і чи у глибині правда. Які знахідки на яких глибинах, чи варто витрачатись при пошуку різних віків на дуже дорогі прилади, чи варто новачкам які не можуть зібрати гроші на глибокі 3030 чи деуси так переживати що у них фішер 2 не глибокий зовсім і чи оправдані міфи чи не міфи що перейшовши на більш глибокий прилад поперло. А поперло лиш тому що глибокий чи щось інше варто врахувати і що? Камради, щастя у глибині лежить? чи де? Хто купив крутий прилад, які він дає можливості що знахідки йдуть, чи одна глибина важлива? Що ще не вистачає аби виробники вивернулись навиворіт, глибини на монету? Так царі не встигли заритись на глибину а динари я знаходив на 15 см.
Навпаки не розвінчаний, а було доказано що це не міф і копати потрібно усе! Взагалі різні культурні шари лежать на різних глибинах. Багато чого залежить від геології та інших факторів. Хтось динари піднімає з 15 см. а хтось горілчані пробки відкопує з двох штиків! Тому тут немає єдиного рецепту. Глибина залягання може доходити 7 метрів як приклад залишки давньоруського городища на Поштовій площі в Києві. З.І. Про те що Деус глибокий - це міф!
тобто доходить до того що треба поле грейдером пройтись а потім шукати монетки? люди нокту та еквінокс купують для чого? невже гроші кишеню жмуть.
Кстати, в дэусе преимущества перед другими кроме отсутствия провода есть ? Я себе голову сломал по поводу того что после фортуны м купить
О да.... Пробки водочные лежат на всех глубинах во всех широтах.... Иногда они лежат в таких местах что не то что люди, динозавры срать боялись.... Но бухари они такие, залезут в саму жопу вселенной и там кинут эту гребаную пробку....