а якщо так, у мене так на м2, про, квазарі, асьці та дешевому фішері, виходить тре і залізо рити з такими агрегатами.
ни частот , ни настроек, больше того даже датчики разные по идеологии в плане построения и в плане резонанс / безрезонанс выглядит как хорошо поставленная попытка обо...ть
ну це зрозуміло, але там не одне відео і видно що людина має бажання добитися результату як і я, у мене те саме з м2 без режима голд і з квазаром те саме. Не треба далеко ходити, у Ярослава є відео де динар чорний і витяг він його у колір тільки цим режимом. Грунти думаю роблять свою справу та пори року. п.с. на цей режим усі лаються що він оманливий але він при проблемах витягування на світ Божий усього ржавого шмурдяку таки потужно допомагає. Тому то квазар продав а фортуну оставив.
Моя мысль по этому "видео" такая, тут два варианта либо оператор, либо что-то с прибором-катушкой. Нет настроек это раз, отстроился от грунта как-то непонятно это два, да и денарий мой Ф-ПРО с катушкой СД берет на 25 см чистым цветом, грунт чернозём. Видео где-то тут закидывал. Я не идеализирую прибор, в нём есть недостатки, и грунт никто не отменял, но и так тупо гадить... Очень похоже на заказуху...
ну ніби людина робить ті прилади та датчики, ніби не дурний, у чому його інтерес? але це таке, копати треба усе чи майже усе.
Буду тестити з фортуною порівнювати, квазар продав, грунт якраз те що треба. Мені чохли мають прийти бо я не хочу його на коп тягнути голим, датчик взяв нел торнадо, ясно що на смітнику буде важко але важливі інші речі які мені у цьому приладі ну дуже до вподоби.
Поздравляю.Наблюдал за Вашими поисками нового мд.Уверен по чк он Вас порадует.У меня камрад с викингом ходит около двух лет.Голда уже накопал около 30 грамм.А денарей и всяких вкусностей немеряно....
таки так, скільки ще пропущено))) мушу підкрепитись, руки натренувати і копати усе шмурдячне по сигналу.
Після відео,думаю доречним буде .надіти вінок МІФУ .а при ситуації на сьогоднішній день,таки потрібно копати все.
ну я фиг его знает.. на всех приборах (кроме аськи) по звуку слышно же, что сигнал - копаемый!. лично я даже на мусорках переворачиваю фольгу, а проволку даже тупо под лепами рою, и вообще люблю интересные нестандартные слабые сигналы... то просто на видосе копари ленивые попались, более того цыфровики вводят их в заблуждение размазанным вди, рекомендовал бы им поупражняться с аналогом на слух.. пс: а при покупке аськи даже продавцы рекомендуют копать двойные либо сомнительные односторонние сигналы.
михаил михайлович, Ви помиляєтесь, немає там "копаємих" сигналів! Той самий Деус дає рвані сигнали. Під такими сигналами 99% іржава залізяка! Те саме і з іншими приладами - сигнал скаче в усіх секторах.
Да не надо что-либо закапавывать как на видео, и собирать кладуху со старых монет.Возьмите дома укр.50,25коп. ,1 рубль( только все монеты до 2013 года, 14 год лупит даже в одиночку чёрным.)По одной монете - устойчивый цвет(в разные стороны).Собирите в стопку монет 20 и помашите перед катухой.И Вы все увидите канитель, которую возможно мы не копаем.
ну але прилад та програми у ньому мають значення, ну не рівняти асю чи квазар наприклад з фішером 75, ну більше у нього закладено функціоналу. Ну як не вірити таким тестам коли якщо підійти з розумом а не просто вмикнути і махати акі клюшкою то різниця відчутна. Я знаю людей які купили брендові прилади типу деуса, зозо чи нокса і ніразу за кілька років не пробували навіть у меню полазити не те що зрозуміти ті програми чи налаштування. Дали штуку баксів а копають як асею.
У нього навіть в CL VDI стрибає що скажений, а Ви кажете програми... З АСЕ усе зрозуміло, F75 працює значно краще але з рештою не згоден, в того ж квазара функціональних можливостей більше, та й призначення в них трішки різне... От читаю Вас та диву даюся, у Вас кожен новий прилад - супер-пупер, а проходить деякий час то з лайном його мішаєте... Може Ви досі не розумієте що по великому рахунку прилади усі однакові, а головне -це прокладка між приладом і вухами!
от я не замітив там їх ніяк. Кілька можливостей не більше. Поле-царизм, смітник-розділення-фільтри. Більше не побачив. Ні, я експериментую, різні умови і щось тримає удар а щось здувається. Я не продав фортуну м2, я був сердитий на неї безпідставно і це признав бо зроблена була трохи похабно, після апгрейду я її не впізнав чому дуже радий. Т2 порівнюю зараз з нею, вона не здається)) лайна нема, просто є те що не подобається і критика але вона нікому не цікава. Хоча по квазару я виклав свої напрацювання, мені дещо не подобається то що, мені мовчати коли форум для дискусій. Я можу бути не правий але тоді мене направлять у потрібне русло, а якщо я би мовчав то нічого не почерпнув би.
Amadeu$ , не ошибаюсь ни я, ни вы!.. у каждого из нас своя правда.. не для спора делал "вброс", а всего-лишь сказал как я знаю, опираясь на свой опыт с разными мд... я в основном ориентируюсь ПО ЗВУКУ, а именно по громкости и протяженности звучания... так вот: на дусе при 12частоте четко слышен глубинный тихий сигнал, при 7.8 и на 4частотах и так все ясно, а при 17частоте, да - черным, но если посмотреть на экран, то оператор увидит там картинку с низким приоритетом сигнала.. тёрка мурлыкала аналогично с мазней на экране и мазней по звуку... не уже-ли ни кому не интересно копнуть такой сигнал для проверки?!? ведь проволока звучит совсем иначе.. а вдруг там под катухой рыжий трос?!. это я к тому, что прикол в том, что ржавая железяка - звучит громко (с протяженностью соответствующей своему размеру) но в одном (высоком) тоне, с мазней по всей шкале синографа/вди.. т.е. ощущаете разницу(?): стопка звучит с переливами, а железка - тупо пищит. ну вообщем не знаю как это еще можно на пальцах обьяснить, это нужно просто чувствовать. пс: та еще и "вялый" теми клюшками махал как слон хоботом))
Блукач, все правильно вы делаете, ""дорогу осилит идущий"", пока не сменишь минимум десяток приборов - опыта и знаний не наберешься.
я от читаю йе у йе люди у яких вдома йе по 2 3 топових брендових металошукача ватрістю по 25 30 тисяч. з іншого боку особисто у мене виникайе таке питаня а коли ці самі 60 80 тисяч за які куплено деус, а потім фішер і в придачу до цього куплено всі всі серійі фортун від першойі м-ки до про2. варто ставити питаня раціональності, коли ці всі 80 тисяч за які куплено 2 3 топових металошукача вам повернуться назад? ви що кожен день знаходите старовині ауреуси, статери, динарійі,???.відомий і всіма нами знаний комрад нік якого закінчуйеться на 2500 постійно купуйе продайе то голд стікер, то голден маски всіх серій, то фортуну про про2 я думаю він уже вклав у всі ці металошукачі сто тисяч, сто пядесят тисяч, гривень. а що ж можна таке знайти і викопати щоб ці самі сто тисяч назад повернулись??? це треба знайти браслет який на руці носив понтий пилат, або щось подібне щоб ці самі гроші назад повернути.
Згоден на 100 відсотків Одним давай ЧК,КР, динари , іншим Скіфи і царешайби,кому голду на пляжі ,четверті не мають можливості копати не те не інше,і риються у смітниках з залишків поселень радянського періоду де інколи серед шматочків кровельного заліза ,алюмінь дроту ,і туєвої купи горілчаних пробок вдається виловити якийсь совєтік, або дуже рідко монету царського періоду, в полях кроме чермету і тих же пробок ,гільз і осколків нічого нема, Тому копаються всі сумнівні ,всі сигнали які чітко не можна вирахувати по звуку ,що це пробка чи невеличкий шматок заліза (бо велике теж копається) А на відосі як кажуть: То наша Галя балувана Дивитись на синографи,Вді ,то марна трата часу і пропуск цілей,звук несе на багато більше інфи, але не всих приладах
Правильно ТОЛЬКО личный опыт поможет определиться с самой самой клюхой под себя....Я тоже сменил около 15-ти приборов пока не нашел свой.Были в основном заводские ну и пару самоделок.Были и дорогие от 1000 доллярей и средней цены и дешевые......Зато теперь нашел свой прибор.Хожу и кайфую от него.
В 90% случаев люди ищут не для наживы и тем более отбивания приборов, а для души! Это как рыбалка, снасти хорошие тоже дорого стоят, оплата за сутки ловли на ставке - тоже не копейки, а ведь можно ничего и не поймать? И рыбы в магазине или на базаре купить несколько килограммов за один абонемент дневной ловли. Но тем не менее рыбаки не переводятся, так же не переводятся и копачи