Робота МД в умовах засмічення залізом (діскрім, розділення, тести)

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем ysabxe, 28 гру 2021.

1. cer

cer Oberst

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    190
    Лоти
      на продажу:
    9
      продані:
    385
    Повідомлення:
    4.870
    Адреса:
    украина.хотин
    на столі все гарно , треба продати пару приладів і тоді все стане на свої місця , боюсь щьоб не вийшло як з Штормом .

Енот рыболов та Omikron подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Новый поисковый магнит D75mm,H25mm,вес с болтами 930грм.без болтов 830грм смотрите другие мои лоты.....
      1258 грн.
    2. Два новых магнита D 60mm ,толщина 15 мм…смотрите другие мои лоты,есть новые поступления…
      899 грн.
    3. Двухсторонний поисковый магнит D94mm H28mm, + паракорд D6mm L20m + карабин вес с болтами 1560 грм ,б...
      2379 грн.
    4. Новые два магнита D 32 mm..смотрите другие мои лоты,есть новые поступления…
      289 грн.
    5. Новый неодимовый магнит D 32 mm..смотрите другие мои лоты ..с уважением..
      158 грн.
  3. Идущий по следу

Идущий по следу Oberfeldwebel

Повідомлення:
    575
    Адреса:
    Донецк-UA
    Народ, закінчуйте ці тести на столах, зі стаканами, тарілками, цеглинами, доміками та іржавими цвяхами. Це все фуфло для дітей, тільки закопані цілі у грунт, цілі під уламками грунту імітація перепашки, чи перепашка, цілі біля уламків цеглин, в ямках де вже надкопано і т.д. дають бачити реальні можливості агрегату. Ніколи настільний тест і близько не надасть реальних умов копу як би ви ті іржаві цвяхи не розкладали. Вибийте дур з голови і йдіть у поля, проводьте тести в реальних умовах. Вам мало навесні землі грудками в полі? Жоден дурень не купить прилад опираючись на тести на столі з купою лайна замість реальних умов. Для мене навіть відомий Nail Board Test фуфло, бо у мене був прилад який мало не здихав як він нещасний на цьому нелбоарді сраному, так сліпнув що піпець, а на полі знахідок я набирав тільки нам найбільше. Тому йдіть настольні тестери лісом зі своми палками тестилками.

Останнє редагування: 14 кві 2023
    FlexPrint та fedya_valki подобається це.
  4. ysabxe

ysabxe Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    634
    Адреса:
    Киев
    Всьому свій час... Хто сказав що МД продається? Ще не все доведено до ідеалу. Тільки наївний може думати що тести робляться лише так. Зніміть ви схожі тести в грунті зараз... Побачу на скільки нервів вистачить, після 3-го дубля підете просто копати... Якби була різниця між грунтом і цеглиною перепаленою то відео не викладав би. Перевірено і на копі з 2-ма МД... Удачу ніхто не відміняв але навіщо позбавлятися можливості шукати комфортно в засмічених місцях?

Все знати неможливо... Можна і вас послати слідом, що з цього змінеться?

Останнє редагування: 14 кві 2023
    ser1987 подобається це.
  5. Идущий по следу

Идущий по следу Oberfeldwebel

Повідомлення:
    575
    Адреса:
    Донецк-UA
    а хто сказав що він мене цікавить, і близько ні. Ба більше, я думав тема широка а не реклама одного мд, якщо мова тільки про цей ваш мд то перейменуйте тему на назву мд і його роботу та тести, і я в тему і не зайду)))
    п.с. був тут колись один деятель Хіля, купу мд напридумував, таких тем намутив що на голову не напнеш, свої грифони хвалив, де той хіля і його орли? в сраці а не у продажу. Дай Бог вам не йти його дорогою якщо щось розробили то дайте приладу імя та тему назовіть вірно.

fedya_valki подобається це.
  6. ysabxe

ysabxe Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    634
    Адреса:
    Киев
    Ем... В ступорі. Хтось забороняє вам викладати тести? Я маю викладати тести з усіма МД? Я вибрав той МД який на сьогодні показує себе в смітті краще за інших і порівнюю з тим який показує кращий результат... Що не так?

ser1987, Wodan-Gora та Идущий по следу подобається це.
  7. FlexPrint

FlexPrint Stabsgefreiter

Повідомлення:
    199
    Адреса:
    Україна
    Є такий момент. Для мультичастотних приладів грунт під котушкою має бути присутній завжди, тому що при вирахуванні грунту алгоритмами враховується його реактивність. Як доказ по повітрю прилад банально реагує навіть на руку.
    До прикладу по повітрю моночастота в мене видає феноменальні результати, а в реальному тесті в грунті можете подивитись

8. ysabxe

ysabxe Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    634
    Адреса:
    Киев
    Долучайтеся до тестів по можливості

9. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    573
    Адреса:
    Україна
    А що, у реалі мало цікавих міст засмічених?
    Чи ви про що? Тест Nail Board по правильному, зі слів його автора, необхідно виконувати обов'язково на грунті, щоб був його вплив на прилад.
    Я цікавості раді виконував тест своїм приладом:
    1. По повітрю
    2. На грунті
    3. В грунті
    Все робив жорстко, без поблажок - швидкість маху стандартно ходова, без винюхування, катушку над ціллю у другій позиції цілі не центрував. Мені було дійсно цікаво, що за результати я на виході отримаю. Я не рекламу знімав.
    Дуже цікавий результат отримав ;)
    Якщо цікаво - гляньте.
    Маю надію, що те, що процес закопування ге відзняв детально, не засмутить. Повторюю, я рекламою не займаюсь і "пісємєрянієм" не страдаю.

П.С. За тим, що робить ysabxe, періодично слідкую - цікаво. Сам лише копаю, але з повагою відношусь до тих, хто намагається щось робити сам в приладобудуванні. ІМНО, це теж така собі споріднена галузь нашого хоббі ;)

Енот рыболов, jokercop, cer та 2 іншим подобається це.
  10. FlexPrint

FlexPrint Stabsgefreiter

Повідомлення:
    199
    Адреса:
    Україна
    Трохи теорії.
    В різних приладах по різному реалізований метод "вирізки" грунту: Фазовий метод, векторний метод та так званий фазовий фільтр.
    В аналогових приладах використано примітивний фазовий метод, в більш продвинутих окрім фази прилад враховує ще й вектор амплітуди сигналу а отже грунт має бути обов'язково присутнім при тесті.
    Фазовий фільтр схожий з векторним але ще складніший.
    Одночасно багаточастотні прилади з модним словом "Мульті" ще складніші бо роблять обрахунок для ряду частот із корекцією під еталонну частоту.
    Простими словами тест по повітрю пройде тільки для аналогових приладів із "крутилками" замість кнопок.

Енот рыболов подобається це.
  11. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    573
    Адреса:
    Україна
    А що думаєте, чому Монте, якій враховуючи роки його активної діяльності, використовував в значній мірі "примітивні аналоги з крутилками" наполягав на тому, щоб його тест виконувався обов'язково на ґрунті, а не в повітрі?

12. ysabxe

ysabxe Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    634
    Адреса:
    Киев
    Поправочка... Векторний БГ в аналоговому МД також може бути, мав змогу перевірити роботу

cer та OkSamyt подобається це.
  13. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    962
    Адреса:
    Украина
    Вибачайте. Хіля періодично шукає пригод, на свою... Йому зараз не до переписок з хейтерами. Трохи пізніще буду виставляти на продаж "Грифони", щоб підзаробити гроші на нові пригоди. :)

Хейтери таке несуть про МД, яких вони навіть не тримали в руках, що на голову не напнеш. Тому мабуть лише після війни буду займатися своїми розробками. А на продаж, краще виставляти вже давно відомі МД.

Навіть з продажем модів відомих МД, будуть проблеми. Наприклад, з Тесорок, мені більше подобається як працює Вакуеро лайт, ніж значно відоміший TGSL. Але, простіше буде продати TGSL. По затратах праці, Вакуеро проблемніший. Він вимогливіший до якості комплектуючих, та до якості датчика. Якщо вибір з цих двох МД, то хочеться ходити з Вакуєро, але TGSL значно вигідніший для виробника. Та ще й хейтери на старті продаж будуть задовбувати виробника, своїми фантазіями про невідому модель. Тож, якщо вибирати з цих двох варіантів, виробник обере менш проблемний та прибутковіший TGSL. І це буде цілком логічне, та правильне рішення. Я спробував продати свої розробки. Думаю що мало хто, дивлячись на те, що робилося в моїх темах, захоче просувати свої розробки. Та й до моїх тем, було спаплюжено немало МД, на стартах продажу.
    Подібна ситуація була і з Термінаторами. Потратиш більше грошей та часу, щоб виготовити кращий варіант Термінатора, і отримаєш в рази менший прибуток ніж той, хто виготовляє швидше, простіший варіант МД, навіть якщо простіший продається значно дешевше. Це при тому, що трохи дешевша точна копія відомої моделі МД, мала майже в півтори рази меншу глибину, ніж моя модифікація.

З заводських, є декілька МД, клони яких можна було б виготовляти на продаж, бо вони краще працюють ніж ті, що зараз є в продажу, але через хейтерів, не хочу виготовляти навіть копії МД від відомих брендів, не розкручених на нашому ринку.

Одна справа - вимагати від продавця відеотестів, чи іншого підтвердження його заяв (наприклад, участю його МД в незалежних тестах), а зовсім інша - просто обгаджувати невідомий МД, та його виробника. Тому, маєте те що маєте, а не кращі МД, які могли б мати, якщо б не було хейту.

Аналогічно - ті МД, які взувають по-глибині інші МД в тестах, далеко не завжди "врожайніші" на копі.
    Наприклад, "маскоподібний" МД, з фільтрами подібними до фільтрів третьої Маски, бачить цілі набагато глибше, ніж такий же МД, з фільтрами, подібнішими до фільтрів четвертої Маски. На копі, другий варіант в рази врожайніший ніж перший. Але, для добивки, значно кращий перший варіант, бо глибший. Тому я на копі носив з собою два МД. Один в рази більше знаходить монет, а другий, в рази більше, металопластики. Один той, що дозволяє відносно швидко знаходити цікаві місця, а другий, для добивки, бо він краще бачить металопластику, та монети на ребрі.
    Це я до того, що той МД, що найбільш врожайний на ріллі, має "здуватися" на сильно засміченому місці. І навпаки.

Енот рыболов, dominator343, Den1029 та 2 іншим подобається це.
  14. FlexPrint

FlexPrint Stabsgefreiter

Повідомлення:
    199
    Адреса:
    Україна
    Тест великої котушки на дрібне золото та розділення

15. FlexPrint

FlexPrint Stabsgefreiter

Повідомлення:
    199
    Адреса:
    Україна
    Те ж саме з 9ткою

16. Енот рыболов

Енот рыболов Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    568
    Адреса:
    Киев
    Але з цього випливає інше - теоретичнео можливо створення фазового фільтру для будь-якої частоти і відповідно сигналу від грунту. Знявши характерну картинку, потім вирізати їх (характерні сигнали) за замовченням, аби не перевантажувати процесор.
    Пане соловей, вибачте, якщо бовкнув щось те, що поважні користувачі знають за замовченням.
    )) Розумієте, у відповідь на постійне обдурювання у пересічного виробився захисних інстинкт 'не вірю'. Він не допомагає, бо їснує мільйон способів обійти його але маємо, що маємо)))
    Особливо він розвинений у пересічних, що передивилися ток-шоу.
    Але це так, з..ли.
    Хіле тому ж радили - на.. форум, роби прилад, роби промо, сайт і продавай. Бо хейтери просто отримають задоволення від подібних речей.

Розкручений не означає кращий, дорожчий не означає кращий.
    Розробнику не обійтися без товариша-баригі.
    Кажу це як розробник приладів, правда, у іншій галузі.
    Інакше тільки клепати маскоподібні або квазари, тобто те, що просування не потребує.

Останнє редагування: 4 тра 2023
  17. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Я тут причому ?Мужики собі забавляються.Ніби вже давно було всім !відомо,датчик меншого діаметру буде краще чути дрібні цілі,і буде краща індефікація в реальних умовах.В якійсь мірі,є залежність від частоти,і резонанс ,безрезонанс.При багато частотності резонанс реалізувати не можливо.Хто має самопали знають ефективний тільки на одній частоті,частіще ні на одній.Впражняйтесь тут без мене :D Не цікава тема.

18. ysabxe

ysabxe Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    634
    Адреса:
    Киев
    Перше припущення про діаметр працює тільки для ваших мд (дивіться розмір датчика на відео). Як можна стверджувати про мультичастоту якщо ви навіть не пробували її реалізовувати на практиці від слова зовсім? Не цікаво і сумно читати ці заключення "експерта"

19. cer

cer Oberst

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    190
    Лоти
      на продажу:
    9
      продані:
    385
    Повідомлення:
    4.870
    Адреса:
    украина.хотин
    от розмір катушки як раз на мусорці має значення , снайперкою набагато краще визбирує цвітні цілі .

флегМАТ подобається це.
  20. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Ти читаєш,а після дофантазовуєш ?Багато і мульти частотність,різницю бачиш а вона є.Простий приклад,ГМП і ДЖІМАКС думаєш французи дурніші за тебе ?Там датчики резонансні.І про мультичастотнісь,я її реалізував коли ти ще під стіл пішком ходив,правда в іншій галузі но з шимом:D.
    Все правильно розумієш,і навіть не на смітнику,датчик меншого (20 +- см) краще чує дрібну,,рижу..металопластику.Менший відгук від грунту.Вся фізика.:D .Все не маю часу на тіпі дискусії.:beer:

cer подобається це.
  21. ysabxe

ysabxe Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    634
    Адреса:
    Киев
    Це правило діє але не для всіх мд що я демонстрував раніше. Звісно допомагає зменьшення діаметру датчика трохи в смітті але не рятує від горизонтальних гвіздків і мілких уламків, зменьшуючи при цьому глибину пошуку

solovey_2005, значить ви реалізовували мультичастотність по схемі "шоб було" як і інші виробники

22. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Це правило діє завжди!І скрізь.Грунт ніхто не відміняв.І якщо тобі буде легше і будеш краще спати,думай собі як усі виробники.:D

23. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Схему давай показуй, свое авторське свiдоцтво, а то вже слiв багато, а дiла нема....Ще й усi дураки навкруги, а ти один вумний
    Ось чому ти постiйно цю фразу повторюеш? "Ти думаеш що французи(англiйцi, нiмцi, американцi etc) дурнiшi?"
    Постав ii собi у пiдпис,якщо вважаеш себе найвумнiшiм над усiма:D
    Я пам'ятаю твоi перли про Маску-4, що там за рахунок одного витка котушки Сх було зроблене автоналаштування на грунт!!!!:eek::D

Индеец подобається це.
  24. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Ти шоб трохи тормоза пустив,взяв частотомір пішов в город,можеш не йти,краще візьми кусок феріту і ..незабудь на СХ осцилограф ввімкнути.Після виступиш :D.О нагадав,рубель катерини маска буде чути на пів метра,а талєр ні,бо він більший в діаметрі.А ще в асьці синтезатор задає частоту :D.Я нічого не забуваю.А в масці в принципі не може бути віддстеженя грунту та штука що думає відсутня.Як в деяких ораторів.:D

25. ysabxe

ysabxe Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    634
    Адреса:
    Киев
    Я ж і кажу для ваших мд діє. Те саме скажу про грунт, у вашому випадку це якась аномальна субстанція яку неможливо земітувати. Тільки питання у тому що ви не можете зрозуміти як МД з ним працює

Енот рыболов подобається це.
  26. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    I що я там побачу??? Теж саме, що на дiльнику з двох резисторiв паралельно Тх, який видае напругу таку саму, що й один виток Сх. Ось чому нiхто з iменитих фiрм Тесоро, Вайтс, etc, не мотав цей виток Сх, а брали синхро одразу вiд Тх, через конденсатор. Навiть у Деусах та Майнелабах якось обiйшлися без котушки Сх, даремно, чи не так? Тупi мабуть?:D