Маю реставровану М35,фарбована в колір фельдграу. Питання: хочу наклеїти дві декалі, трьохколор і щит гітлерюгенд,і зробити "фронтовий" перекрас,фарбою RАL6015,але декалі незамальовувати. Такий варіант міг бути!? Підскажіть свою думку.
Сергей, не надо такого варианта.. Фельдграу,"фронтовой перекрас"- не вписуется под HJ,как не боевое подразделение.Подошли бы любые небоевые шлемы(м34 и т.д.) пожарника,люфтштутс,в соответствующем окрасе.(пример из книги Бэра не предъявлять)
Який тоді колір шолому М35,40,42, підходить під НJ двох декальну. Є ще нефарбовані,і цікавить в який колір фарбувати.
Если брать боевые шлемы м35,40,42..,то двудекальный HJ не встречался ни разу..Дивизия Гитлерюгенд носила шлемы СС.Если брать HJ"алмаз",то в книжных примерах стоял на касках М40,42 люфт(ПВО) -под птицей)..достоверность под вопросом.Всякие не фронтовые подразделения(ПВО,Пожарн.)-почему бы и нет,но на соответствующие типы шлемов(м34,шлемы с провальцовкой и прочий "непотріб")..И ещё ..в твоём случае ,если собрался делать фронтовой перекрас-то наличие триколора нереально. Если хочется ,делай--за это не побьют
Я колекціоную тільки М35,40,42. Як тоді бути з НJ? А якщо одна декаль НJ на М42 (в кольорі рал6015),без фронт.перекрасу?
З каскою НJ вроді все ясно,і недуже. Поїхали далі... Тепер цікавить декаль щит SS,з лівої сторони. Питання: модель і колір шолому. Одна чи дві декалі. Якщо дві,тоді яка декаль з правої сторони. І взагалі,такий варіант був,чи це також фантазії з інтернету?
Приветствую!!Если собрался Руны ставить на левую сторону..... Привожу варианты.. М35 -Руны справа и слева(вспоминаем ЛАГ)..Справа и слева -"Пошер". -----Руна слева поверх птицы полиции,справа оставался партийник. М40-Руна слева"Пошер" справа заводская ЕТ М42--руна слева"Пошер"поверх птицы полиции,справа партийник(волонтёры) есть и другие примеры.. Но характерно ,что "переизданные"СС(т.е. слева и поверх)-обязательно "Пошер". Цвет- характерный для той или иной(35,40,42) модели. Некоторые примеры (фото)
Хочу зробити М35, штурмовик СА, колір по RАL 8011(коричневий). Питання: які декалі клеїти на шолом. ''Орел і СА'', чи ''будинок і свастику''.
Сергій,це вже на твій смак. Колір підійде що до SA Feldherrnhalle що до SA -Sturmabteilung Я б ставив Sturmabteilung -ефектніше виглядає!
яка насторожила? всі з колекції шановного дідуся з Валгалли(1941 р.народження)..Комусь ,колись дістанеться цей скарб.
Я не такий спец,щоб їх відрізнити,та і непробую займатися такими ділами просто вони кольорами відрізняються. Думаю мій 8011 в балончику підійде. Ну вже як зроблю НJ, SА, і інші,то виставлю фото. Дякую за поради!
На фото,на столі стоїть розмальована каска,немаєте її фотографії,або схожих? Бачив колись з портретом Вітмана.
Який колір підійде для однодекальної М42, з золотим орлом Кrіеgsmаrіnе? Фарбувати у фельдграу RАL7009, в темніший за нього,чи навпаки світліший.
Ці моряки якісь чорні?! Ще питання: Чи могли бути М40, покрашені в ''яблоко''(6011),і М40 для SА. Чи тільки М35?!
42х только таких "накопал"..На 35ках и 40ках цветовой диапазон разнообразней. М40яблоко-Теоретически возможно..Так как был временной период в три-четыре месяца перед переходом на Фельд окрас с оксидом. Показать могу только раннюю SE полицию.(фото). М40-SA ни разу не встречал!...Хотя у Бэра в книге есть М42 SA FHH(скрин)........У него много чего есть .
Чому на фото декалі наклеєні порізному? На одних будинок зліва,на інших зправа. Маю наувазі SА. Для моряків М35 і 40,малювались також,в сірі і зелені кольора?