Там нічого такого немає. 4 винтики і все. В середині стоїть касета на 3 штуки 18650 плоскі. Замінили закрутили і все.
Людина ж вище написала що плоскі, хоча можуть мабуть в принципі влізти і неплоскі, там з іншого кінця холдера пружинка. Я взагалі переробляв холдери, в мене акуми великої ємності, літокала 3400, вони товсті, якщо вклинюються між бортами, погано контактує плюсовий контакт, там де нема пружинки.
Якщо не вмiете паяти та не вiдрiзняете вольт вiд ампер - краще цю роботу дати майстру. При переходi на 3 лiтiя треба купити плату BMS на 3 лiтiя, та зарядне вiдповiдноi напруги та струму. Хай краще хтось з майстрiв Вам це зробить, чим самi зробите, а потiм будете волати - "а чому в мене хата згорiла?".......
Де калiчнi? Що плюсовий вивiд не випирае назовнi? Так вони для збiрки в батареi шляхом приварки до плюсовоi клеми пластини, яка в батареi йде до iншого елемента. Це не для звичайних холдерiв, де пружина пiджимае контакт. Хоча й там працюють, якщо руки не з жопи
При якому переході на 3 літія? Вони там вже стоять, про редголд же мова а не маску. Фото плати на попередній сторінці я виклав.
Пардон, поплутав, тут в iншiй темi хтось хотiв перейти на лiтii. Я за часи Ковiда переводив на 3 лiтiя Сенатор, який був вже переведений через жопу, там трошки на платi пiдгорiло, але дяка розробникам, що поставили багато дiодiв захисних! Пiсля мого переводу все заробило нормально, Плата BMS обов'язкова, як i адаптер-зарядник, пристосований для зарядки 3 лiтiев. Була зарядка для одного чи двох, но пiдбором резистора внутрях добився нормальноi зарядки 3-х
То батарейки відекс я їх використовую в ліхтариках а в блоці живлення ще незнаю які стоять розберу подивимся тоді буду вже знати що приблизно купувати
Я так само своi Маски саморобнi заряджаю, витягуючи акумулятори з холдера, та заряджаючи в окремому зарядному пристроi. Але таке не всiм споживачам подобаеться, комусь треба щоб як телефон все заряджалось. Доречi, Маска та ii клони тягнуть мало мiлiампер, так що туди пiдуть навiть не дуже емкi акумулятори. При умовi заряджати пiсля кожного копу. А ось Квазари та Кроти з Фортунами - туди вже бiльш емкi потрiбно ставити, бо струму тягнуть багацько
Здравия бажаю.Скажить будь ласка по пидключеню навушникив.Джек на навушниках за звичаи має чотире контакта.-я свои навушники трохи переробив на 70 ОМ.,.Все було добре,але з часом кабель раздовбався,та я забув и ще не знав де як було .Тож скажить яки контакті пидключити?Топто починаючи з носа джека..1 -2-3-4.,(в напрямок кабеля).Просто не хочу лишнии раз розибрати блок.Тим паче я его одягнул щоб не пилився ,та не змерз.(Тапцями не кидатись,будь ласка)..З иньшими навушниками мд працює.З мобилки перероблени наушники також працюють.
Ого. І де там в джекові 4 контакти, якщо їх 3?? Гніздо в блоці перероблено під моно, тобто сигнальні 1-2 спаяні між собою, 3- мінусовий. Тобто фактично пхай в гніздо хоч стереоджек на 3 контакти, хоч моноджек на 2 контакти, приладу монопенісуарно, байдуже. Тобто в тому джекові трьохконтактному можна як розпаяти 1-2 окремо, так і припаятись на 1 обидва.
Людина написала, що "зазвичай" , а самі поширені трьохконтактні стереонавушники, такі: 1-2 сигнальні(+), 3 (- ). Якщо в нього з заводу розпаяно три контакта, і імпеданс навушників 70Ом, то це означає що між 1-3, і 2-3 якщо поміряти спротив то покаже 70Ом. Є одне але, стерео гніздо в редголді перероблено , 1-2 канали спаяно між собою, кинута перемичка, щоб при впхатому стереоджеку працювали обидва вуха, тобто фактично опір навушників вже не 70 Ом, а 35 Ом став, бо динаміки паралельно підключені. Він може розпаювати цей джек хоч по системі 1,2,3, хоч 1+2, 3, тому що 1+2 вже в гнізді.
Вітаю,вирішив і я спробувати ред голда,підкажіть будь ласка в загальному як краще відлаштовувати його для пошуку.
Вам самому не смішно? Як це зробити технічно? Грунти різні. Відлаштування різні. Це приблизно так--- я одружився ! Посовітуйте мені , шо робити з дружиною в першу шлюбну ніч. Якось так.