RedGold обсуждение.

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем vgotv, 1 сер 2018.

1. Ghost79

Ghost79 Gefreiter

Повідомлення:
    116
    Адреса:
    Черкаси
    Там нічого такого немає. 4 винтики і все. В середині стоїть касета на 3 штуки 18650 плоскі. Замінили закрутили і все.

Scharfschutzer подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Новый поисковый магнит D75mm,H25mm,вес с болтами 930грм.без болтов 830грм смотрите другие мои лоты.....
      1258 грн.
    2. Новый неодимовый магнит D 90mm толщина 18мм …смотрите другие мои лоты…
      928 грн.
    3. Новый неодимовый магнит ,диаметр 120мм толщина 18мм…смотрите другие мои лоты….с уважением…
      2078 грн.
    4. Новый поисковый магнит D94mm,H28mm..Вес с болтами 1560грм,без болтов 1460грм.…смотрите другие мои ло...
      2128 грн.
    5. Два новых магнита D 60mm ,толщина 15 мм…смотрите другие мои лоты,есть новые поступления…
      899 грн.
  3. vk3601

vk3601 Schütze

Повідомлення:
    80
    Адреса:
    Украина
    Дякую а батарейки з яким плюсом плоским чи зі звичайним?

4. vk3601

vk3601 Schütze

Повідомлення:
    80
    Адреса:
    Украина
  5. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.086
    Калічні акуми. Викіньте. Неякісний.

6. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.086
    Самсунг, літокала, LG, но тільки не ці.
    А потім будете жаловаться чому неадекватно робить.

7. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Людина ж вище написала що плоскі, хоча можуть мабуть в принципі влізти і неплоскі, там з іншого кінця холдера пружинка. Я взагалі переробляв холдери, в мене акуми великої ємності, літокала 3400, вони товсті, якщо вклинюються між бортами, погано контактує плюсовий контакт, там де нема пружинки.

8. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Якщо не вмiете паяти та не вiдрiзняете вольт вiд ампер - краще цю роботу дати майстру. При переходi на 3 лiтiя треба купити плату BMS на 3 лiтiя, та зарядне вiдповiдноi напруги та струму. Хай краще хтось з майстрiв Вам це зробить, чим самi зробите, а потiм будете волати - "а чому в мене хата згорiла?".......

9. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Де калiчнi? Що плюсовий вивiд не випирае назовнi? Так вони для збiрки в батареi шляхом приварки до плюсовоi клеми пластини, яка в батареi йде до iншого елемента. Це не для звичайних холдерiв, де пружина пiджимае контакт. Хоча й там працюють, якщо руки не з жопи

10. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    При якому переході на 3 літія? Вони там вже стоять, про редголд же мова а не маску. Фото плати на попередній сторінці я виклав.

11. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Він не про конструктив, а про фірму виробника сказав що калічні.

12. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Пардон, поплутав, тут в iншiй темi хтось хотiв перейти на лiтii. Я за часи Ковiда переводив на 3 лiтiя Сенатор, який був вже переведений через жопу, там трошки на платi пiдгорiло, але дяка розробникам, що поставили багато дiодiв захисних! Пiсля мого переводу все заробило нормально, Плата BMS обов'язкова, як i адаптер-зарядник, пристосований для зарядки 3 лiтiев. Була зарядка для одного чи двох, но пiдбором резистора внутрях добився нормальноi зарядки 3-х

13. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    А там фiрму не видно.

14. vk3601

vk3601 Schütze

Повідомлення:
    80
    Адреса:
    Украина
    IMG_20250307_202709.jpg То батарейки відекс я їх використовую в ліхтариках а в блоці живлення ще незнаю які стоять розберу подивимся тоді буду вже знати що приблизно купувати

15. vk3601

vk3601 Schütze

Повідомлення:
    80
    Адреса:
    Украина
    Ще питання батарейки напевно повині бути з вмонтованою платою захисту ?

16. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Мені дістався ред з згорівшим зарядним. Зробив чисте живлення без бмс, заряджати можна і витягуючи

17. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Ні.

18. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Я так само своi Маски саморобнi заряджаю, витягуючи акумулятори з холдера, та заряджаючи в окремому зарядному пристроi. Але таке не всiм споживачам подобаеться, комусь треба щоб як телефон все заряджалось.
    Доречi, Маска та ii клони тягнуть мало мiлiампер, так що туди пiдуть навiть не дуже емкi акумулятори. При умовi заряджати пiсля кожного копу. А ось Квазари та Кроти з Фортунами - туди вже бiльш емкi потрiбно ставити, бо струму тягнуть багацько

19. gans1969

gans1969 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    811
    Адреса:
    Черновцы =Буковина.
    Здравия бажаю.Скажить будь ласка по пидключеню навушникив.Джек на навушниках за звичаи має чотире контакта.-я свои навушники трохи переробив на 70 ОМ.,.Все було добре,але з часом кабель раздовбався,та я забув и ще не знав :Dде як було .Тож скажить яки контакті пидключити?Топто починаючи з носа джека..1 -2-3-4.,(в напрямок кабеля).Просто не хочу лишнии раз розибрати блок.Тим паче я его одягнул щоб не пилився ,та не змерз.(Тапцями не кидатись,будь ласка:D:p)..З иньшими навушниками мд працює.З мобилки перероблени наушники також працюють.

Останнє редагування: 9 бер 2025
  20. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Ого. o_OІ де там в джекові 4 контакти, якщо їх 3??
    Гніздо в блоці перероблено під моно, тобто сигнальні 1-2 спаяні між собою, 3- мінусовий. Тобто фактично пхай в гніздо хоч стереоджек на 3 контакти, хоч моноджек на 2 контакти, приладу монопенісуарно, байдуже. Тобто в тому джекові трьохконтактному можна як розпаяти 1-2 окремо, так і припаятись на 1 обидва.

gans1969 подобається це.
  21. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    В джеках для телефонiв 4 контакти

gans1969 подобається це.
  22. gans1969

gans1969 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    811
    Адреса:
    Черновцы =Буковина.
    Всим дякую.З Пов.

23. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Людина написала, що "зазвичай" , а самі поширені трьохконтактні стереонавушники, такі:
    Screenshot_2025-03-10-09-30-04-939_com.android.chrome.jpg
    1-2 сигнальні(+), 3 (- ).
    Якщо в нього з заводу розпаяно три контакта, і імпеданс навушників 70Ом, то це означає що між 1-3, і 2-3 якщо поміряти спротив то покаже 70Ом. Є одне але, стерео гніздо в редголді перероблено , 1-2 канали спаяно між собою, кинута перемичка, щоб при впхатому стереоджеку працювали обидва вуха, тобто фактично опір навушників вже не 70 Ом, а 35 Ом став, бо динаміки паралельно підключені.
    Він може розпаювати цей джек хоч по системі 1,2,3, хоч 1+2, 3, тому що 1+2 вже в гнізді.

andrulchik1986 та gans1969 подобається це.
  24. Alskdj

Alskdj Obergefreiter

Повідомлення:
    69
    Адреса:
    Ukraine
    Вітаю,вирішив і я спробувати ред голда,підкажіть будь ласка в загальному як краще відлаштовувати його для пошуку.

25. neoPartizanUA

neoPartizanUA Stabsgefreiter

Повідомлення:
    430
    Четвертий для мікрофона.

gans1969 подобається це.
  26. neoPartizanUA

neoPartizanUA Stabsgefreiter

Повідомлення:
    430
    Вам самому не смішно? Як це зробити технічно? Грунти різні. Відлаштування різні. Це приблизно так--- я одружився ! Посовітуйте мені , шо робити з дружиною в першу шлюбну ніч. Якось так.

Vl_service подобається це.