RedGold обсуждение.

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем vgotv, 1 сер 2018.

1. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.089
    Ну з Кощея ж хорошие ручки. Шо ви ліпите горбатого?

2. Цікаві лоти

1. На продаж: металошукач Vallon VMC1, можливий обмін на Vallon VMC4 в такому ж стані. Стан: новий, пов...
      160000 грн.
    2. Дістався колись по обміну, продаю через непотрібність.
      1200 грн.
    3. Металлоискатель Tianxun TX-850 является уникальным среди кладоискателей металлодетектором, благода...
      4290 грн.
    4. (в наявності 2 шт.)
      Металошукач TX-850 – це унікальний пристрій, що поєднує високу чутливість до дрібних золотих цілей і...
      4890 грн.
    5. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного микропроцессорного металлоискателя по р...
      180 грн.
  3. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Людина начиталась, що їй тут понаписували, те колгосп, а те не колгосп, те можна класти, а те краще ні, і вирішила, що $-ка не така вже і незручна, походить ще)),:D а то раптом хтось побаче в полі "небрендову" штангу і засміють.
    При виборі між зручністю тривалого копу і тим красиво воно все виглядає чи ні, мені абсолютно байдуже, хто там і що подумає, навіть якщо побачить в полі. Якщо штанга красива, чи складається на хвилину швидше, але з нею не так зручно ходити як могло б, то мені вона не потрібна. Сам процес копу набагато важливіший ніж швидкість складання, транспортування чи будь чого ще, бо займає декілька годин і рука відвалюється від копу, а не складання. Ну якщо приховане транспортування ще так сяк можу зрозуміти, впхав в невеличкий рюкзак і погнав, може й не завадить, то швидкість складання навіть не знаю..:rolleyes: Поле хтось виб'є за ту зайву хвилину? Чи фермер біжить з вилами і треба скласти швидше? Те що ходим з клоном маски, а не маскою, нікого не напрягає?, А не така якась штанга, капець яка проблема, пацани не поймуть:D

Олекко, pilot44 та dominator343 подобається це.
  4. SergiykAmR

SergiykAmR Schütze

Повідомлення:
    24
    Адреса:
    Житомир
    Всім дякую за поради. Вирішив купити спочатку пряму штангу вебтронік і підняти підлокотник, спробую як воно. Якщо сподобається то до весни можна і карбонову зробити з Алі.

Cladotrix подобається це.
  5. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Пробуйте, спочатку трохи незвичним здасться мах порівняно з S_кою, звикнете. Весь плюс піднятого підлокітника в прямій, (чи прямої гнутої як в мене) , це те що рука висить вздовж тіла, в природному положенні, не треба тягнути поперед себе, зайвий раз напружувати м'язи, ну і навантаження на суглоби трохи інше. Центр ваги зміщується нижче кисті, менше зусиль на утримування.

Wiking730 подобається це.
  6. SergiykAmR

SergiykAmR Schütze

Повідомлення:
    24
    Адреса:
    Житомир
    На скільки сантиметрів приблизно треба підняти?

7. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Та хз, хто як. Солов'ю он 2см достатньо, мені ні, я піднімав більше. Піднімете занадто - битимите себе трубкою і блочком по тазовій кістці, заважатиме куртка зимова, замало - буде поганий винос, руку доведеться тягнути вперед, саме тому мені краще гнута. Подивіться картинку, в мене сильно гнута, якщо на таку відстань піднімати підлокітник, вийде одоробло не дуже зручне.
    Пробуйте самі під своє тіло.
    Навантаження на руку залежить від того, на скільки велика вага датчика і всього іншого, і на скільки далеко воно від ліктя, він як шарнір, передпліччя щось типу важеля. Тому я і блок з акумами подвинув під лікоть, щоб не нагружав зайве, в стоці він був посередині передпліччя, перед підлокітником. Так потрохи за рахунок перестановки, зменшив больові відчуття. Краще б звісно карбон ще, і легкий датчик, але поки так.

8. ussam

ussam Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.294
    Доброго всім, є у когось номер Редрама

9. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    На олх він продає редголд, там і телефон

ussam та evgeny*** подобається це.
  10. ussam

ussam Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.294
    Дякую друже, з повагою дякую

Cladotrix подобається це.
  11. SergiykAmR

SergiykAmR Schütze

Повідомлення:
    24
    Адреса:
    Житомир
    Доброго вечора, чи ходив хтось з 9 павуком, як по стабільності?

12. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Все залежить хто її виготовляв.Стабільно тоді,коли правильно зібрано,блок і датчик.Розмір немає значення.

evgeny*** подобається це.
  13. SergiykAmR

SergiykAmR Schütze

Повідомлення:
    24
    Адреса:
    Житомир
    Редголдом задоволений, поганого нічого не можу сказати, тихий, стабільний, просто хотів меншу катушку( легшу), мав на увазі дев'ятку оригінальну з маски.

14. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Є як мінімум два різновида блоків, під його датчики, і під масківські. Орієнтовно до 21року так було, що замовляли те й паяв. Свіжіші блоки вже всі під масківські датчики за замовчуванням. Тобто не факт що відповість Вам людина з таким же блоком як і Вас, тому краще уточнити.

gans1969 подобається це.
  15. SergiykAmR

SergiykAmR Schütze

Повідомлення:
    24
    Адреса:
    Житомир
    В мене комплектний 21 року під датчики редрама, полиставши тему зрозумів що частота буде вища на +-2кгц, це впринципі не страшно) А от чи адекватно буде працювати то вже цікаво

16. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Ну як сказати.. Вища частота, більші проблеми з грунтбалансом. Якщо на 17.5кГц на мокрому чорноземі некомфортно, то на 20кГц явно не краще, тому все ж таки різниця в блоках буде.

17. SergiykAmR

SergiykAmR Schütze

Повідомлення:
    24
    Адреса:
    Житомир
    Можливо і так, просто шукаю катушку меншу а 25 не знайшов від редголда, десь бачив в продажі дев'ятку від маски от і думав її взяти.

18. bva1971-71

bva1971-71 Feldwebel

Повідомлення:
    700
    Адреса:
    подолье украина
    Саша Соловей все правільно відписав.Важливі пара блок-датчик.Якщо ж брати окремо дев'ятку у порівнянні з іншими масковскими просто як катухи то з власного досвіду сама якісна катуха.Жодного разу не попадалась брак.Але ж знову.....Важливо щоб голова теж не глючила

19. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Це який дурний тобі сказав таке?З оригінальним датчиком 20 кгц на Масці не працює, датчик має бути на 20 кгц,передаюча катушка з індуктивністю 0,65 мкг СЕФ метелик 19,8 кгц.ємність конденсатора до ! 0,1 мкф.З третьої Маски датчик працює без втручань в БУ,частота 12 кгц виходить.КВФ майже співпадає 100-200 ом різниця на регуляторі БГ.

20. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Вова,вони не любили,не зрозуміють.Кіно пробував знімати сьогодні,кабелььввесь день фонить.

21. Pawlo1234

Pawlo1234 Schütze

Повідомлення:
    43
    Адреса:
    Тернополь
    Доброго вечора хотів би почути вашу думку на рахунок вибору прибора розглядаю ред голда і хтеру про, підкажіть будь ласка що краще по чк кр середньовіччя

22. Александр Пятковский

Александр Пятковский Oberschütze

Повідомлення:
    70
    Редголд.

andrulchik1986 та ozolsi3 подобається це.
  23. Pawlo1234

Pawlo1234 Schütze

Повідомлення:
    43
    Адреса:
    Тернополь
    Все ж таки ред голд саморобка а хтерра заводський вибір, не буде хтерра надійнішою?

24. Ваня_

Ваня_ Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    641
    Буде, там ще екран є і циферки... От коли набавитесь цифрою, і схочете аналог от тоді попробуєте РедГолд...

andrulchik1986 та gunslinger888 подобається це.
  25. Pawlo1234

Pawlo1234 Schütze

Повідомлення:
    43
    Адреса:
    Тернополь
    Справа в тому що був в мене ред голд, прибор дійсно достойний але все ж таки хочеться спробувати все тому і стоїть такий вибір, чому цікавлюсь нехочу щоб новий прибор був кроком назад, розглядав ще кощей х45

26. gans1969

gans1969 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    811
    Адреса:
    Черновцы =Буковина.
    Всим добра.Хто скаже де можно купити карбонову телескопичну штангу ,пряма?десь була тема(ни як не знаиду)