Людина начиталась, що їй тут понаписували, те колгосп, а те не колгосп, те можна класти, а те краще ні, і вирішила, що $-ка не така вже і незручна, походить ще)), а то раптом хтось побаче в полі "небрендову" штангу і засміють. При виборі між зручністю тривалого копу і тим красиво воно все виглядає чи ні, мені абсолютно байдуже, хто там і що подумає, навіть якщо побачить в полі. Якщо штанга красива, чи складається на хвилину швидше, але з нею не так зручно ходити як могло б, то мені вона не потрібна. Сам процес копу набагато важливіший ніж швидкість складання, транспортування чи будь чого ще, бо займає декілька годин і рука відвалюється від копу, а не складання. Ну якщо приховане транспортування ще так сяк можу зрозуміти, впхав в невеличкий рюкзак і погнав, може й не завадить, то швидкість складання навіть не знаю.. Поле хтось виб'є за ту зайву хвилину? Чи фермер біжить з вилами і треба скласти швидше? Те що ходим з клоном маски, а не маскою, нікого не напрягає?, А не така якась штанга, капець яка проблема, пацани не поймуть
Всім дякую за поради. Вирішив купити спочатку пряму штангу вебтронік і підняти підлокотник, спробую як воно. Якщо сподобається то до весни можна і карбонову зробити з Алі.
Пробуйте, спочатку трохи незвичним здасться мах порівняно з S_кою, звикнете. Весь плюс піднятого підлокітника в прямій, (чи прямої гнутої як в мене) , це те що рука висить вздовж тіла, в природному положенні, не треба тягнути поперед себе, зайвий раз напружувати м'язи, ну і навантаження на суглоби трохи інше. Центр ваги зміщується нижче кисті, менше зусиль на утримування.
Та хз, хто як. Солов'ю он 2см достатньо, мені ні, я піднімав більше. Піднімете занадто - битимите себе трубкою і блочком по тазовій кістці, заважатиме куртка зимова, замало - буде поганий винос, руку доведеться тягнути вперед, саме тому мені краще гнута. Подивіться картинку, в мене сильно гнута, якщо на таку відстань піднімати підлокітник, вийде одоробло не дуже зручне. Пробуйте самі під своє тіло. Навантаження на руку залежить від того, на скільки велика вага датчика і всього іншого, і на скільки далеко воно від ліктя, він як шарнір, передпліччя щось типу важеля. Тому я і блок з акумами подвинув під лікоть, щоб не нагружав зайве, в стоці він був посередині передпліччя, перед підлокітником. Так потрохи за рахунок перестановки, зменшив больові відчуття. Краще б звісно карбон ще, і легкий датчик, але поки так.
Все залежить хто її виготовляв.Стабільно тоді,коли правильно зібрано,блок і датчик.Розмір немає значення.
Редголдом задоволений, поганого нічого не можу сказати, тихий, стабільний, просто хотів меншу катушку( легшу), мав на увазі дев'ятку оригінальну з маски.
Є як мінімум два різновида блоків, під його датчики, і під масківські. Орієнтовно до 21року так було, що замовляли те й паяв. Свіжіші блоки вже всі під масківські датчики за замовчуванням. Тобто не факт що відповість Вам людина з таким же блоком як і Вас, тому краще уточнити.
В мене комплектний 21 року під датчики редрама, полиставши тему зрозумів що частота буде вища на +-2кгц, це впринципі не страшно) А от чи адекватно буде працювати то вже цікаво
Ну як сказати.. Вища частота, більші проблеми з грунтбалансом. Якщо на 17.5кГц на мокрому чорноземі некомфортно, то на 20кГц явно не краще, тому все ж таки різниця в блоках буде.
Можливо і так, просто шукаю катушку меншу а 25 не знайшов від редголда, десь бачив в продажі дев'ятку від маски от і думав її взяти.
Саша Соловей все правільно відписав.Важливі пара блок-датчик.Якщо ж брати окремо дев'ятку у порівнянні з іншими масковскими просто як катухи то з власного досвіду сама якісна катуха.Жодного разу не попадалась брак.Але ж знову.....Важливо щоб голова теж не глючила
Це який дурний тобі сказав таке?З оригінальним датчиком 20 кгц на Масці не працює, датчик має бути на 20 кгц,передаюча катушка з індуктивністю 0,65 мкг СЕФ метелик 19,8 кгц.ємність конденсатора до ! 0,1 мкф.З третьої Маски датчик працює без втручань в БУ,частота 12 кгц виходить.КВФ майже співпадає 100-200 ом різниця на регуляторі БГ.
Доброго вечора хотів би почути вашу думку на рахунок вибору прибора розглядаю ред голда і хтеру про, підкажіть будь ласка що краще по чк кр середньовіччя
Буде, там ще екран є і циферки... От коли набавитесь цифрою, і схочете аналог от тоді попробуєте РедГолд...
Справа в тому що був в мене ред голд, прибор дійсно достойний але все ж таки хочеться спробувати все тому і стоїть такий вибір, чому цікавлюсь нехочу щоб новий прибор був кроком назад, розглядав ще кощей х45
Всим добра.Хто скаже де можно купити карбонову телескопичну штангу ,пряма?десь була тема(ни як не знаиду)