Не знаю как там Ванквиш видит, может в песочном грунте и видит. Хотите глубокий прибор то берите Вайтс.
Я брехать и преувеличивать не буду, говорю как есть. Маскоподобные приборы заточены под поиск золота и древней бронзы, эти приборы не будут вам находить пятаки на полуметровой глубине.
Згідний але про 15 см максимум на динар це не правда. Навіть можна відкрити ютуб вести redgold там тест в чорноземі 27 см копаємий стабільний сигнал.
Я вам про реальный коп говорю а не про тесты, с тестами в детский сад. В реальном копе вы не будете датчиком по земле возить полчаса вслушиваясь в сигнал, а будете махать датчиком над землёй примерно на 10см, ибо трава и ветки мешают, и только на отчётливом сигнале вы остановитесь и перепроверить его. Еле слышимый сигнал на гране сработок вы скорее всего пропустите, это по тестам все супер когда знаешь что под датчиком монета.
Щоб такий сигнал як на тесті не копати то можна до маскоподібних взагалі не підходити. В навушниках 100 омних ніколи в житті на полі не пройдеш мимо такого сигналу. І це я Вам кажу як людина яка копає аналоги років 5.Такі сигнали не реально пропустити.І ніхто там датчиком не махає пів години.Стабільний сигнал з 1 маху.Тому я не знаю як Ви копали 15 см.15 см це потрібно копати просто поверхневий сигнал який кричить на пів вулиці.
Ну я копаю уже 10 год и знаю что говорю, 27см это фантастика на динарик, я сто раз видел с какой глубины выкапывают динарик и там как раз и есть эти 15 см.
Так це не означає, що мд бачить максимум на 15. Потрібно уточнювати, що при махах 10 см над землею побачить максиму 15 см..Бо так можна тоді сказати за всі мд які ж на ринку, що вони бачать 15 см і все. А не так як заявлено виробниками.
Делаем тест по воздуху и отнимаем 10 см от результата, получаем реальную глубину, вы же не возите датчиком по земле на копе? А производитель не врёт, все тесты делаются по воздуху, грунт то везде разный и не факт что показатели будут одинаковыми при тесте в грунте.
Ну ту без спору вірно.Просто Ви так написали максимум 15, що ніби це його максимум. Людина прочитає хто не зрозумів і подумає ага 15 максимум знач в землі в половину менше і виходить 7-8 см і подумає, що мд гірший за всі які є.
Я копаю 18,ауреус 7,1 гр викопав з півтора фіскаря,денарі копав з 20 см монета була в грунті гуртом.Не будеш тулити датчик до землі,будеш йти з поля полегкому.Імперську мідь дійсно погано чує- 1 коп П2 --30 см.Поляків ,півторак-30 см легко,низько пробне срібло.Лімесні денарії - 35 см,срібло в залежності від проби.Грунт чорнозем.На полях на котрих закрили вологу 10 -15 см пух + до 10 см в цілнику.В цьому році по полях рулять аськи -квести з рулями.
Ну если пошла такая пьянка .как говорится.... и маски заточены под золото то возникает вопрос, находили ли Вы им золото если да то с какой глубины максимум?
Про голду, зі слів камрада. "Я золотий ланцюг 14 грамів з глибини 20 см десь піднімав. З навушниуами ur 30 а без них не чути" "Грунт пісок" Так що є багато факторів які впливають на глубину... Навіть, виявляється, наушники)
Так вуха топ.Бажано 100 омні або хоч 64 sven gd777 або koss ur29 ur45,ur55 вони всі 100 ом сигнали з ними бомба.
Наушники KOSS SB/45 маю, тільки пружинний кабель з Свенів 32омних перекину) Чохли вже йдуть, форум "покурив"... Ще тільки щоб черга по виготовленню підійшла)))
Спрошу по другому В чем отличается заводская маска от самодельной по техническим характеристикам К примеру шумность глубина и тд
Різниця мінімальна аж ніяка.Звісно, що завод є завод але база одна і таж від плати до деталей. в 23 році відавати 13 тисяч ща маску або 11 за бу не раціонально. Купив відбив продав і забув все. Глибина такаж, частоти тіж, що ще потрібно.
Те саме. Як, що дивитись зі сторони користувача нічим не відрізняються.Як, що зі сторони спеціаліста то найде до чого причипитись. Я лумаю скоро ця людина відпише сюди))
За 12 лет уже пятый маскоподобный, первый это правельно собран Владимиром Золотое Руно, я купил и влюбился, потом Сикер,потом Предатор, Редголд. Именно это мд, покупаю под сезон для металлопластики и только. Как только поля засеяли, я его продаю, полгода ходить негде именно по моим задачам.. С наступлением сезона, покупаю опять, только уже лутшего качеста и тх, производитель молодец,на месте не стоит, что-то добавляет в мд, и это радует..