Видел сравнение, вроде крузак получше видит мелочь. Но это только для пляжа. Кто будет с такими частотами ходить и дробь собирать в полях?
Забрав прибора вчора, походив в садочку хвилин 15 для розуміння, і внаушниках також, що сказати треба слухати звук інформативний, в квазар ставив поліфонію та слухав, то тепер не тяжко звикати без дисплея, швидкість розділення вражає після цифри... Сьгодні спробую вийти на луг на годинку походити, пока бажання продати зразу немає, подобається та є в нього шанс залишитись якщо пройде тест-драйв на лугу та так сказать ляже в руку остаточно.
З копа онлайн, прибор зайшов, поки подобається, буду ходити, звикаю до озвучки копав і чорні і цвіте , чорнину пластинку грам 300 викопав більше штика зразу чув в кінці підхрип але вирішив копнути перевірити ... Проводка алюмінієва звучить з підхрипом , це норм? Дискрім на 2-3 треш на 8
Я вас прекрасно розумію , теж колись мав велике бажання придбати один з них . Все огляди дивився котрий буде кращим під мої потреби, з того всього взяв деуса , але з бажанням купити аналог так і не розлучився, все більше схиляюсь в сторону redgold так, як знайомий його має , але щеб тежона спробувати , але ніяк не випадає можливості
Від грунту відстроїтись нескладно. Викопали ямку на 20см і водите туди сюди. Крутите баланс грунту, поки не зникне (дуже легкий сигнал на ямку має бути)
Я писав вище, швидкість розділення вище набагато, бг... та так як і на квазар і тільки крутілкой. Не очікуйте чуда від прибору беріть те що зручно вам та подобається, я спробував мені зручніше с редголдом так як на вді квазара не особо звертав уваги а швидкості хотілось, а шо тот шо інший гарні прибори в мають свої + і -
Оба достойные! Разници между ними нет, у Тесея больше частот (но рабочая одна,18-я,как и у Ред Голда), остальные не нужны.
вам скаже що краще тільки людина яка тримала оба прилади в руках та ходила з ними, еле де такі є? на яких детальки покраще який постабільніше погарніше , який вам ляже в руку, той і краще
Я держал и хожу! У меня Ред Голд (хожу больше года). У напарник Тесей ( год ходит ). Приборы отличные,стабильные ( если ними уметь правильно пользоваться ). Для металлопластики идеальные.
Якщо не помиляюсь, там і ціна вища. Можна взяти редголд + додатковий датчик. Я брав на телескоп штанзі, вона дорожча. Якщо брати звичайну, дешевшу, то можливо взяв би Грунтовік штангу і кріплення "ласточкін хвіст". Бо РедРам казав, що на цю штангу тільки таке кріплення може піти.
https://reibert.info/forums/zapchasti-i-aksessuary-dlja-md.274/ тут все є дивіться але яб я зажав 100$ за штангу ...забагато і нічого там супер пупер нема як по мені
Есть тут такой парень, BMW ник у него. Он делает отличные S образные штанги за 600-800 грн, у меня две штуки его. Одна более старая уже года три наверное - отличное качество и адекватная цена
А я, наконец то, дождался своей катушки 25й. Тесты в квартире по воздуху уже радуют - 5 коп СССР 30см, денарий 27см. И это не накрученные настройки, еще и в одесской квартире. Мастеру спасибо большое, думаю на этих выходных выйду в поле проверю ее. Теперь у меня мажорный набор: