добрий день панове, цікавить питання що краще під монети і щоб чорняга не сильно перла (черняхів і кр поряд немає...не той регіон) ...прилад і датчик мотаний на одну частоту 12-13кгц,(читав відгуки в темі що із 10ма кгц ходять норм все) чи 10-18 де 10ка добавляється кондером, а основна 18. Які ваші думки, я правильно думаю що краще пониже 12+- одночастотний під мої задачі? У кого одночастотний на 10 12 які ваші відгуки?
На мою думку, якщо пластики в ваших краях нема, то і золота мілкого теж. Значить 10-12 кГц Вам з головою, на будьякі монети на інше.
Приветствую всех! Недавно и я получил свой комплект РэдГолд+28ДД. Впечатления от сборки и внешнего вида положительные. Прибор отлично лежит в руке, довольно лёгкий и удобный. В субботу первый выход был, в лесочке в черте города. Ходил на 8 кГц т.к. там одни пробки да гильзы с патронами, но не суть. Детектор очень стабилен, никаких лишних сигналов и глюков. Конечно по пахоте наверное сложней будет. Выше уже было замечено - были места где вроде бы слабый глубокий сигнал. Но одновременно чуйка что с ним что-то не так. Копаешь ямку - сигнал почти такой же. Касание регулятора БГ чуть влево и сигнала нет. Скорей это точки повышенной минерализации. Или глубокая медь? Х.з. Не раскапывал такие точки. Вряд ли ничтожно малой корректировкой БГ можно вырезать медную монету. Правда регулятор БГ стоял почти на "9 часов" при 8-ми кГцах. Это норм? А так, ходить с аппаратом в удовольствие. Если ветра нет то и без ушей все слышно. Есть так же некоторые моменты которые можно изменить. Например. Гнездо зарядки разместить в задней части блока аккумов, т.к. многие часто ставят прибор на выкопанную землю и в гнездо запросто может набиться грязь. Лучше заклеивать кусочком скотча перед выходом. А вообще, коробочку с питанием жалко ставить на землю. Насколько я понял там кроме аккумов и контроля заряда ничего нет. Значит можно её сделать тоньше и разместить сверху штанги, там как раз "просвет" подходящий между предплечьем и штангой. А сошки подлокотника чуть удлинить и можно норм ставить на землю. Так же нижний сегмент штанги имеет некоторую гибкость, но меньше чем у Деуса. Не знаю, может даже лучше будет гасить несильные удары катушкой). По крайней мере никаких неудобств при размере катухи 28, это не вызывает. Так же заметил, на частоте 18, звук напоминающий трэш с хрипотцой, когда поднимаешь катуху в небо. К земле молчит. Но метров за 30-40 ходил товарищ с Фишером 75, и при направлении катухи в его сторону звук чуть усиливался. Может ли на таком расстоянии ловить наводки другого прибора?
У мене одночастотний на 10 кГц.Все нормально,копаю монети, розділення цвітний-чорний хороше.Глибоку чернину як і всі закида в колір, кільце металеве б'є кольором, але чутно невеликий підхрип.Доречі мєлоч бере дуже добре.В наших краях теж мало пластики, нещодавно підняв нака скіфського сантиметрів з 10 плюс, мінус.То бив наконечник добрим сигналом.Хожу в наушниках.
та крупне чорне кіло під 2, шайби круглі чермета см з 5-10 теж любий прибор кольором буде пищати. от і я думаю, під мої грунти та задачі 18 забагато,,думаю 10-12 13+- десь оптимально. та і читав що датчик під одну частоту мотаний більш ефективий, та і не любитель я "мд де дайте 5 частот". Дякую за відгук
динарії золоті люди знаходили наки, а от виробів золотих заготовок там фібул то майже не чув. Дніпропетр. область, у нас поля та степи одні, відповідно поселень малувато, от на захід там уже друге діло.
Значить знаходив я крівлю іржаву, возьмимо приблизно розміром з 25-50 коп України.То б'є кольором, але не дуже чітким, щось з підхрипом металевим, щось без.З одного боку колір, стаєш під 90 градусів уже підхриплює.Замітив що алюмінієву проволоку б'є кольором але коли датчик заходе вже за край цілі то дає підхрип, в 90-95% випадків то дріт люмінєвий Але копаю що одне що друге!
Хожу на дискрімі 1,5 завжди!Колись ходив на пляж ставив дискрімі на 3 чи 4 то фольга начала з підхрипом бить.То потрібно тестить.
Це понятно, я пробував як воно буде.В вересні їздили з товаришами на коп по РККА, в одного був квазар(не знаю від якого майстра і скільки кГц), в другого вайтс т-рекс, в мене редголд 10кГц,Квазар знаходить 5 коп Миколи другого і ми вирішуємо провести тест на глибину на том же полі.Закопали монету на штик фіскаря.Я з т-рексом взяли ціль з запасом сантиметрів 7 а квазар брав але уже без запасу.Хоча в нього датчик був 30х32, а в нас з т-рексом 32х24.
квазар шось не налаштували відать, у мене на квазарі 5 коп совєтів на датчику 9кгц 25*30 30см, копаемий кольоровій сигнал у чорноземі садовом,. ну от тільки якщо там поставити фільтр по розділенню як у маски то глибина падає суттєво дуже
Можливо, ну як власник квазара сказав ходові настройки.Тільки ще одне 5 коп що ніколая 2 що 5 коп СССР приблизно однакову глибину показують.Незнаю з чим це пов'язано.
Штанга трохи дивна. Я би краще порекомендував gruntovik штангу. Вона трохи дорожча, але якість виготовлення на рівні.