Quasar-F3

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Коваль Дмитро, 23 гру 2020.

1. Prinz E

Prinz E Stabsgefreiter

Повідомлення:
    199
    Адреса:
    Ukraine
    Зашел на Лопату - Minelab X-terra 705 21560.00 грн. Garrett Ace 300i 14520.00 грн. XP DEUS 22 RC WS4 46530.00грн..
    MINELAB EQUINOX 900 43868.00 грн.
    300$ на сегодня 12660 грн.Одна Аська где то близко,но она Квазару не конкурент.Где ответ за базар?

Arch подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Опис: Виявлення всіх магнітних та немагнітних металів; Чутливість, що налаштовується на широкий спек...
      70000 грн.
    2. Міношукач в ідеальному стані. Повний комплект+ інструкція
      5800 грн.
    3. Бажаю міцного. Міношукач (металодетектор) в справному, ідеальному стані , повний комплект, інструкці...
      3750 грн.
    4. Штанга для металошукача може використовуватись як для фірмових металошукачів усієї лінійки АСЕ, Garr...
      1200 грн.
    5. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Терминатор трио-М, t...
      235 грн.
  3. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.907
    Адреса:
    Харьков
    X Terra pro 15000, Nokta simplex ultra 15900, из отечественных МД, Кощей Х45 14000, Чингисхан фирмы Штурм, 8000 грн, ну ещё один неплохой МД Qwest X10 pro 12000. Я ответил за свой базар?

4. бол

бол Oberfeldwebel

Повідомлення:
    630
    Адреса:
    украина
    Доброго.Нащо Ви з ним спор почали?.Можна і бу наприклад- прохора або симплекс, чи аську.І все до 10 тис взяти,в обявах висять,далеко ходити не треба.І тим паче бу буде по якості збірки не гірше самопалу.Він Вас провокує,тут навіть не в Квазарі діло.

Diezel DM подобається це.
  5. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.907
    Адреса:
    Харьков
    Да я даже не говорил что Квазар плохой прибор сам по себе, плохо что приборы собирают без контроля качества и из того что есть под рукой. У фирменных приборов есть стандарт качества и весь процесс сборки осуществляется под контролем, вся элементарная база проходит проверку перед сборкой. Но людям трудно что то донести, они покупают самопал а потом начинаются проблемы с прибором. И да, лучше купить фирму БУ чем новый самопал, я так много раз делал и приборы что я брал никогда не подводили.

6. бол

бол Oberfeldwebel

Повідомлення:
    630
    Адреса:
    украина
    Це таке,як попаде,в мене три самопальні мд без проблем,а один була проблема,і в двух у камрадів була, і всі проблемні були маскоподібні від відомого майстра.І я кажу що проти Квазара нічого не маю,тут головне не сперечатися з ким не треба,там логіки і правди не знайдеш.:beer:.

Geber подобається це.
  7. Prinz E

Prinz E Stabsgefreiter

Повідомлення:
    199
    Адреса:
    Ukraine
    Робити більше нічого,приїхав з копу,чищу монети і одним глазом читаю поки світло є.Зайшов у перший магазин у Гуглі і написав ціни.Ще раз кажу,я не роблю і не продаю прилади.мене цікавить тільки технічна сторона справи.Я радіоаматор,а не барига.Поки що Квазар мене задовільняє і міняти не збираюсь.

8. бол

бол Oberfeldwebel

Повідомлення:
    630
    Адреса:
    украина
    Пятий раз повторюю( думаю що марно)- я не проти Квазарів і не казав що він паганий,і не казав щоб Ви переходили на інший прилад.
    Давайте так,якщо Ви це прочитали- поставьте просто ( +).Якщо зрозуміли що прочитали
    - поставте ( ++).:beer:

Останнє редагування: 12 гру 2025
    Шукач. perv та Prinz E подобається це.