это из тебя дурь лезет. тявкаешь как дворняжка. нет,это работа для таких ограниченных как ты . я где то хвалил Юльку? покажи пост. ты настолько неразвит что не можешь ответить на простейшие вопросы. все твои посты сплошной спам. лай дальше псина. отрабатывай похлебку.
Не, это не товарищ литрук, эта пассажирка новая модная ни разу не денегеративная пидрахуйка, вместо сирожьі будет обсчитьівать, кто куда голосовал. Добрьіе католики говорят, что пассажирка мощная дружьіха сливного бачка пашинского. Я рукоплескаю єтому пеце, еще долго будем его вьірьігивать..
Дякую за пораду, більш не буду сперечатись з ідіотами. Ідіот (давньогрецький термін) — людина, що живе у відриві від суспільного життя, не бере участі у загальних зборах громадян поліса та інших формах державного і громадського демократичного управління.
oll13 работает по схеме, хочет добиться сноса очередной темы и продолжать обмазываться "пэрэмогами" шоколадного цвета в ВПС. Ничего нового.
Дякую,нарешті хоть щось по темі. Все дядько правильно сказав,і петицию треба підписувати.Іначе всякі євроосили на страйках піаряться.Кувалди над кожним депутатом треба тримати,щоб думали коли приймають закони,а не підробляли ,..кі продажні. На саму петицію скиньте ссилку,а то я щось не можу знайти!
З скрипом,рипом,перепробіги накручуються,іконки абс.,антибуксів гасяться пластиліном,тітани знімаються і т.д. там сотка,там пісятка
Блин, меня всегда интиресовал вопрос - откуда эти мутанты у нас берутся??? Может пришло время вспомнить об инквизиции? .
мало ли в Бразилии Педров Антирейтинг политиков возглавляет действующий президент Петр Порошенко. Таковы результаты совместного опроса Центра «Социальный мониторинг», Украинского института социальных исследований им. А. Яременко», компании «Инфо Сапиенс» и Социологической группы «Рейтинг». Половина опрошенных не проголосовали бы за Петра Порошенко ни при каких обстоятельствах.
А скільки їх в Україні! Навіть назву теми не прочитають! Цілковито згоден!!! Бо друга половина голосує за Порошенко! А перша, розповзеться між трьома десятками інших "кандидатів".
Так це він хвалиться що типу іхня фракція всім скопом за знижку акцизу голосували,коли ПП,, амністію ,,оголосив за великі кошти.Це ще тільки ще раз підтвердило мою думку що ПП і опо.блок працюють на свій карман,по одній схемі. П.с ніхто і навіть не збирається міняти корупційні схеми,це як собі яйка обрізати,за що ж тоді їм боротися?