В офіційного продавця : http://victorinox.com.ua/index.php?route=product/category&path=75_199_210 П.С. від 400 грн. безкоштовна доставка
Сделаю свой вклад в тему и я . Ножевой темой не увлекаюсь но пару лет назад захотелось цацку .. Выбирал долго , а потом взял и купил Сентинель . Не маленький и небольшой , легкий - вес вообще не чуствуется , и в строгом тоне минимализма и консерватизма . Штопор мне не нужен , вообще и никогда . Отвертки ? Раз в год .. Пила для дров ? Ее суть и смысл в складнике мне вообще непонятен . Одним словом , ножики - игрушки для взрослых детей , не понимаешь для чего он тебе но хочеш . Как и часы ... кстати , часы , что на фото - продаю
Є така тема , треба лишень її знайти та підняти нагору . Дві мирні теми на форумі - про годинники і ножі .
"Смисл непонятен" тому що ви по перше не стикались з її необхідністю в польових умовах. А по друге не пробували нею пиляти, ножовка ховається. Коню зрозуміло, що в складнику пилка не для дров. А при необхідності виручає. Приїхав цього року за місто на цвинтар, потрібно було опалубку на бетон зробити. Ножовку по дереву забув, пилка в ножі виручила, дошку сороковку як масло Зекономив час та дорогу 30 км. в дві сторони. Два тижні тому їхав з копу, проїзджав мимо вирубки хвої (самосів). Дерева лежали купами для спалювання. Кишенькова пилка виручила, відрізав необхідної довжини, інакше б при всьому бажанні в авто не влізла. Мелочь но приятно (с).
Не зовсім про ножі. Давненько вже у лісі з сокири перейшов на пилку - швидше та тіхіше. Але дешевенький мультик у рюкзаку маю.
І від бридкого образу тактичного дядька теж в тактичних шкарпетках і тактичних трусах . З усіма цими фенєчками , паракордовими браслетами , огнівами , ліхтариками , ЕДЦ-гачками для рибальства та іншим різним непотребом . Це ж яку торбу треба щоб це сміття носити ? Навіть ніж не ношу , навіщо !? Я ж не за полярним колом живу . Найкраще ЕДЦ - пару куп'юр по 100 , бажано кольору хаккі
есть варианты,например-японские доспехи с двумя ножичками,один катана-побольше,другой треть от него,сепуку делать и консервы открывать,кстати,по закону носить ХО можно вместе с соответствующим национальным костюмом,у нас есть куча вариантов,и Д"Артаньяна со шпагой и ниндзи с полным набором приколов,самым простым из них будет паракорд,с бимбой на конце.Народ в маршрутке перестанет быть серой толпой с перегарно-чесночным запахом а начнет пахнуть сакэ,бурбоном,ромом и прочими вкусными штуками,позвякивая мачетэ и фузеями.О я хворый......
А моя наоборот,заметила,что я подолгу рассматриваю какой-то нож,говорит:"Ну шо ты мучаешься?Нравится?Купи и успокойся."